Proponuje tutaj zbiorczo dyskutowac o pilce w europie, o rozgrywkach ligowych jak i o lidze mistrzów.
Na poczatek chcialem oznajmic ze Chelsea buduje druzyne ktora bedzie wygrywac wszystko co mozliwe :)
moze pasc rekord transferowy bo Chelsea ponoc placi za kake juz 119 mln
-
-
Europejski futbol [temat zbiorczy]
Abramowicz obrzydził mi Chelsea i po części całą Premier League
A ja wiernie kolejny sezon będe kibicował ManUnited.
Restekpa :P
Tottenham Londyn i wszystko jasne:) Zeby tylko Berbatova nisprzedali.
Jak dla mnie Premiership jest najlepszą ligą na świecie świetny futbol świetni gracze chóralne spiewy piekne stadiony...ulubionego klubu jednak nie mam w tym kraju chociaż najbardziej przepadam za Liverpoolem :)
Napoli w pierwszym meczu 3 rundy intertoto wygrało na wyjeżdzie z Panioniosem 1:0 , wierzę że rewanż będzie formalnością a powrót na europejskie salony udany
West Ham i Aston Villa !!! ;)
moda na west ham ;) 5 lat temu nie słyszeli o tym klubie a teraz każdy kibicuje WH.
noo - jaka moda na WH?? Był to mój ulubiony Angielski klub jeszcze zanim nakręcono GS Hooligans i zanim odzyskał miejsce w Premier League. Zresztą w moim otoczeniu wszyscy sympatyzują albo Chelsea, albo Millwall i to jest dopiero moda.
No dobra temat dotyczy europejskiej piłki więc pomijając lige angielską komu kibicujecie w innych krajach? Ja np. we Włoszech lubie od dawna Juventus i Fiorentine, Hiszpania- Atletico Madryt( ze względu na barwy:) ), Szkocja- Celtic, Niemcy- Burussia, Francja-Auxerre, Czechy oczywiście Viktoria Zizkov, a Polska to wiadomo Cracovia i wszystkie jej zgody oraz lokalny patriotyzm wzywa do kibicowania Pogonii Leżajsk:) .
nie chcialbym aby do tego zmierzał ten temat bo to się źle kończy na tym forum :D
Chelsea jednak nie sięgnie raczej po Kake, obecnie polują na Robinhio
do Cracovii ich ściągnąć :D oczywiście do podawania piłek ;)
no oni zazwyczają podają chociaż zdarza im sie bramki strzelic;]
6 dni później
[quote]Bojówkarze identyfikujący się z Beitarem Jerozolima chcą dopaść kibiców Wisły - przestrzegają izraelskie media.
Na każdym ważniejszym placu Jerozolimy policjanci z karabinami, wykrywacze metalu, wzmożona ostrożność - tak wyglądało miasto w przeddzień - nie, nie ewentualnego ataku terrorystycznego, a piłkarskiego meczu Beitar - Wisła.
[...]
[b]Niestety w Jerozolimie już wszystko wiedzą o źle pojętej "świętej wojnie" między kibicami Wisły i Cracovii[/b]. - Nie dziwcie się, że na każdym kroku jest pełno policji. Pilnuje porządku przed meczem, a [b]kibice Beitaru chcą dopaść fanów Wisły, bo ci nie lubią Żydów i zwalczają klub Cracovia, który jest nazywany żydowskim[/b] - opowiadał nam taksówkarz.
http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/poluja-na-kibicow-wisly,1154107?source=rss
[/quote]
Zwalczac to oni mogą trądzik
Uh. Ponieważ to jest temat o Europejskim Futbolu... Poszukuje jakiejś drużyny (najlepiej polskiej), która miałaby żółto-czarne poziome pasy na koszulkach :P Orientuje się ktoś :P?
Ruch Radzionków ??
Nie wiem czy ktoś gdzieś to wyniuchał. Ot taka ciekawostka, nie chcąc mamy sojuszników.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/news/poluja-na-kibicow-wisly,1154107
Podejrzewam że gdyby się komuś z wisły coś stało , to na rewanż do Cracowa niech lepiej nie przyjeżdżają , bo ich tu pozabijają ....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)