W naszej lidze Typerów prawie każdy stawia na Cracovię (ja też) bo nie wypada inaczej. Gdyby każdy był neutralny postawiłby w ciemno na zwycięstwo Szczakowianki.
-
-
Czy Cracovia wygra w Jaworznie?
Gdyby nasi przynajmniej zremisowali to byłoby extra, ale obawiam się, że z tym będzie ciężko. To jest zdecydowanie najcięższy mecz w sezonie.
Na forum Szczakowianki pojawiło się info jakoby w meczu z Craxą nie mógł zagrać Król
[url]http://members.lycos.co.uk/mariolj/forum/viewtopic.php?t=496[/url]
Sądzę, że zmyłka!
Za pięknie by było...
Zresztą tak jak pisze Miś na głównej - oni mają wyjadaczy-dublerów.
Jak będzie, tak będzie, królem i tak będzie ... Bania.
Bo jak to brzmi król Król !
Zupełnie jak kucyk pony albo serek fromage, o usługach serwisowych nie wspominając.
Krótko: w piłce nie ma miejsca dla masła maślanego - chyba, że na korzyść Cracovii!
Napewno wygramy.Szczakowianka gra słabo w końcówkach , poz tym nie zagrach u nich 4 podstawowych , a może jeszcze Król. Jesień jest nasza.
"rzebinia Zawsze Wierni"
Jak powiedziałem - ja będę zadowolony z 1 punktu.
Cracovia wygra 2-1!!!! ;-))))
Narod Wybrany CRACOVIA PANY!
wyniki Szczakowianki z czolowymi druzynami:
GKS Bełchatów - wygrana 1-2 (wyjazd)
Pogoń Szczecin remis 0-0 (u siebie)
Zagłębie Lubin - remis 0-0 (wyjazd)
RKS Radomsko - przegrana 2-1 (wyjazd)
Jagiellonia Białystok - wygrana 0-2 (wyjazd)
poza Pogonia Szczakowianka wtopila u siebie tylko z Polarem Wrocław (1-1)
nie chciałem zakładac nowego tematu :
"
Były zawodnik Hutnika Kraków, a obecnie Szczakowianki, być może już w zimie zasili Cracovię.
Jarosław Tomczyk: Skoro ma Pan przejść do Cracovii, to pewnie w niedzielnym meczu nie będzie Pan chciał robić krzywdy przyszłemu klubowi?
Krzysztof Przytuła: Moje przejście do Cracovii jest bardzo prawdopodobne, ale nieprzesądzone. Jeśli w niedzielę będę zdrów, a trener mnie wystawi, to dam z siebie wszystko.
I Pana zwycięski gol pozbawi Cracovię, a tym samym Pana, awansu do ekstraklasy?
- Jestem profesjonalistą.
Trener Stawowy widzi Pana w swoim zespole.
- Cieszę się niezmiernie. Widziałem Cracovię w meczu z Tłokami i choć nie zagrała rewelacyjnie, pewnie wygrała. To świadczy o jej klasie.
Jaki będzie wynik w niedzielę?
- Pachnie remisem, ale obie strony stać na wygraną.
"
źródło:gazeta.pl
Z forum Szczakowianki:
"Tak to niestety prawda!! Byłem dziś na treningu i widziałem na własne oczy, że Król nie trenował!! Stał w garniturze na boisku i tylko się przyglądał jak reszta chłopaków trenuje!! Przyszedłem w połowie treningu i dowiedziałem się od licznie zebranych na treningu kibiców, że jest kontuzjowany!! Ale wersja o kontuzji to tylko jedna z kilku, które dziś usłyszałem... O szczegółach innych wiadomości nie chcę więcej pisać, bo to nie ma sensu.... Nie wiadomo co jest prawdą, choć przyznam, ze to co usłyszałem trochę mną wzburzyło Bądzmy dobrej myśli – może się jeszcze wykuruje do niedzieli... A jak nie to pozostaje jeszcze Chudy i Błasiak
Pozdro dla wszystkich, którzy już marzą o niedzieli.... "
????? !
Nie ma dupy na mariole na pewno CRACOVIA wygra!!!!!!!!!!!!!!
Czy wygracie? Niestety NIE,nasze rezerwy nawet Was powiozą
poczekamy... zobaczymy... to jush prawie dziś :D
No oczywiscie ze wygramy,więcej wiary!!!!!!!!!Przecierz jestesmy Cracoviaaa!!!
wygra Cracovia.. sto procent.. przyszedłem w odwiedziny do Beaty, mojej wspaniałej przyjaciólki.. ona mówi, że wygramy.. wierzę jej w stu procentach..
pzdrw
Co do tematu to już wiecie.W Krakowie jest tylko WISŁA
No trudno by w Krakowie płynęła jeszcze Odra i San.
Rycho,bez obcinki pisze,moze moderatorzy nie wyrzuca.Wypi....czlowieku,bo nie czas na zarty.Jestem spokojny zwykle,ale nie dzis,wiec wypie.... psie,i nigdy tu nie wracaj....
Sorry wszystkim za slowa nieprzyzwoite,ale taki nastroj dzisiaj mam..
Najlepiej wyrzucic tego posta....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)