Ja ReW poczekam z oceną do wieczora bo ciekawy jestem co wykombinujesz z tłem od Dementora(moim zdaniem to było tło kościoła Mariackiego ;p )
Ale z tych 4 to najbardziej czytelna jest pierwsza
psdr
-
-
*GŁOSOWANIE Fl.Srodmiescie*ważne !
sory Dementor, twój wpis pomylił mi się z wpisem Shorta ;P
nawet nie wiem jakie wysłałeś tło ReW-owi
sorki!!!
No widzisz, ReW, chwała ci za to, że nie obrażasz się na krytyków, tylko doskonalisz projekty...
"Per asper ad astram", jak to mówią...
Projekt nr 3.
Ale uwzględniłbym tą uwagę Booli, projekt herbu jest autorstwa O. i nie wiem, czy on się godzi na wykorzystywanie go w innych projektach. Może spróbuj stworzyć cos podobnego na własną rękę.
I jeszcze jedno- zewnętrzne paski MUSZĄ być białe, żeby to były nasze barwy. Nawet jeżeli pozostawisz tą czarną ramkę, to przed nią BIAŁY.
kajman: Ja się nie gniewam ;-)
Podesłałem tło z panoramą wawelu... może uda się wpleść je we flage - w końcu to śródmieście... a poza tym to dobrze by było gdyby ktos wypisał lub zatoczył koło gdzie sie śródmieście kończy czy zaczyna... nie o to chodzi że nie wiem ;-) ale dobrze by było bysmy to mieli ustalone tu na forum...
2 lub 3
raczej 3 - lepiej widzoczne napisy dolne i gorne
2
Popieram Dementora i kilka pytań:
czy Śródmieście to tylko do alei czy dalej - i jak daleko?
czy z drugiej strony to do Wisły (rzeki) czy nie?
jak jest z linią rond Grzegórzeckiego i Mogilskiego?
czekam na opinie...
a ja proponuje ten czwarty projekt, ale czerwony!
nr. 3
2 lub 3
nie widzę podjętej dyskusji... a tak do końca nie wiemy gdzie się Śródmieście będzie wg. forumowiczów zaczynało i... kończyło
4
urodziłem się na Kopernika, do 7 roku życia - Dwernickiego, później Kazimierz, obecnie Stara Olsza - czyli zawsze Śródmieście:
glosuje na 1 - bo prosta i wszystko wiadomo! dodatkowe "uzupełnienia" treści - w sumie po co?
Wiadomość zmieniona (18-11-03 15:20)
4 zdecydowanie 4 :)
nr 3
Zdecydowanie 2
Projekt 2-gi.
Projekt 2 -the best
-=ReW=- ...
widzę wyraźny postęp ...
ale ...
to jeszcze nie to ...
herb miasta ok jeszcze go nie ma na żadnej naszej fladze ...
ale ten drugi jest na "krwinkach" ...
i tu coś trzeba zmienić ...
chyba rozumiesz , że motywy nie mogą się powtarzać ...
cieszę się , że nie składasz broni i dalej walczysz ...
bedą z Ciebie ludzie ...
ale jeszcze trochę wysiłku z Twojej strony ...
nie idź na łatwiznę !
Projekt 3 ale... można by zrobić tło z siedmiu biało-czewonych pasków?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)