Wiem,o co Ci chodzi ale można to różnie interpretować.Ja zinterpretowałem to tak żeby było śmieszniej,poza tym Witkowski i Ksywy też są młodzi więc tylko ZAKAŁA tam nie pasuje:)
-
-
Kuba Kaszuba Superstar.
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Jakub_Kaszuba[/url] ;)
Ładną ta bramke strzelil...
najgorsze jest to ze Kaszuba zaczal dobrze grac wiec majewski przystąpi do jego destrukcji
Kaszuba na pewno lepszy od Krzywickiego i to on przede wszystkim powinien dostawać szanse gry. Wczoraj zachował sie jak rasowy napastnik, ale on chyba ma smykałkę do strzelania goli co pokazywał już w wieku 18 lat w Bałtyku, gdzie w jednym sezonie strzelił prawie 30 bramek.
info z najlepszego źródła:
Kuba powiedział :"Dostałem piłkę marzenie. Miałem tylko moment zawahania którą nogą podciąć. Wybrałem prawą bo czuję się nią pewniej"
Z całym szacunkiem dla Pana Kaszuby, ale...
Wcześniej też były inne wątki o superstarach, a okazało się, że to były stary 28, 29 no i może star 200.;)
Tak więc może trochę zbastować z tymi peanami.
Star 266 to dopiero Star:)W armii służą wiernie i pewnie posłużą do końca wieku........
Trzeba wykasowac ten temat..
Patrząc wstecz kazdy potencjalny superstar gasł
Dajce szanse Kaszy
Kasza jest inny. Gdyby Kacper albo Kura strzelił bramkę w Ekstraklasie, to nosiłby głowę w chmurach, co Kubie nie grozi
Ja w myśl zasady "jedna jaskółka..." wolę zachować zimną głowę. Zawsze lepiej być później miło zaskoczonym :) Zwłaszcza że bramka Kuby przypomina mi bliźniaczo bramkę Tumicza z Jagi. Chłopak zachował się jak profesor, strzelił, ale od tego czasu coś nie błyszczy. Oby ta bramka Kuby to nie był przypadek
Kaszuba w 11 kolejki C+. Gratulacje.
Tylko żeby mu od tych pochwał nie zaszumiało w głowie- bo byłoby szkoda.
51 dni później
Autor: Spartan300 (IP zapamiętane)
Data: 10 gru 2008 - 10:47:48
Czy wiecie kto i jak o nas pisze? Ja natrafiłem na artykuł, gdzie m.in. piszą w podsumowaniu rundy o talentach w naszej lidze. I wiecie kto z naszych tam trafił? Zobaczcie: http://www.11.pl
Autor: hejnalista (IP zapamiętane)
Data: 10 gru 2008 - 12:34:43
Cudze chwalicie,swego nie znacie.Bardzo pasuje to powiedzenie do w/w artykulu.Statystyki tego chlopaka jasno pokazują,że powinien więcej grać.Dedykuję ten artykul trenerowi!!!
48 dni później
Trenerze jesli mozna to bardzo proszę,zyby Pan zabrał tego zawodnika do Hiszpanii.Z góry dziękuje.
Popieram.
KUBA ma dzisiaj URODZINY!!!Życze brameczki na sparingu i załapania się do I drużyny!!!
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/teraz_prasa/dziennik_polski/dp_czy_platek_znow_da_szanse_kaszubie
No i spełni się Twoje marzenie. Wszystkiego naj ...
Ambitny chłopak z tego Kuby. Nieodpuszczanie ma zakodowane w genach. Od razu widać że pochodzi ze sportowej rodziny, przecież tata był szczypiornistą, a mama koszykarką.
Nie tak dawno wspominał [źródło: gazeta.pl]:
[i]- Zaczynałem równolegle od piłki nożnej i koszykówki od czwartej klasy szkoły podstawowej aż do gimnazjum. W piłkę grałem w Bałtyku, w koszykówkę w szkole sportowej w Gdyni, w młodej drużynie Trefla Sopot. Po sześciu latach stwierdziłem, że bardziej ciągnie mnie do piłki i sprawia mi ona większą radość.[/i]
Grę w piłkę na ekstraklasowym poziomie musi godzić z nauką drugim roku (indywidualny tok studiów) Wydziału Ekonomii i Stosunków Międzynarodowych Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.
gość musi zostać...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)