od pewnego czasu widze te same flagi ?? czyli-Hoolturalni,Bóg wybacza,Naród,Jesteśmy itp... Ja nie mówie ze one są złe ale one cały czas wisza a co z Łowcy psów(niewiernym psom) co z Jude gang,Krwinki ?? a moze by wreszcie te starsze wyciagnac np.Cracovia Hooligans ?
wiem slyszalem ze maja wisiec na jagielloni te flagi anty,itp ale czemu caly czas wiszą te same.
Pozdrawiam
-
-
Oflagowanie u nas na meczach !
"wiem slyszalem ze maja wisiec na jagielloni te flagi anty,itp ale czemu caly czas wiszą te same"
za dużo słyszałes!!!!!!!!!!
Łowcy psów ( niewiernym psom ) jush raczej nie zawiśnie nigdy ...
a moze jeszcze zawisnie? kto wie... ale na pewno nie teraz. krwinki przeciez wisza. a co do starszych flag, to jak widzisz problem, dogadaj sie z wlascicielami tych flag. tych pare osob, ktore przychodza grubo przed meczami, nie jest w stanie wywieszac wszystkiego, no i jeszcze samemu odbierac je od wlascicieli, ktorzy ewentualnie sie zgodza, aby je wziac. to w ich interesie jest je wywieszac i skoro sami wlasciciele nie chca tego robic, to co poradzi ktos inny?
czemu łowcy psów nie zawisnie nigdy
moze na najblizszym meczu zapytaj obserwatora pzpn?
a miała to być moja ulubiona flaga ... ehhhh
a mozesz mi powiedziec Rew czemu zakładasz po 5 tematów dziennie ?? z góry dzięki za odpowiedz !
Widzę ReW że jesteś bardzo dobrze zorientowany w temacie oflagowania...
Nie rozumiem co często wywieszane flagi przeszkadzają w wywieszaniu innych.Miejsca na ostatnim meczu było jeszcze sporo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)