Nie ma sprawy, ale jak nie postawisz flachy na urodzinki to sie bede gniewal ;)
-
-
Adresy
jest flacha, jest wszystko ziom,
własnie po to jest ten temat,
zeby żyło sie lepiej...
wszystkim..
:) :) :)
zeby zylo sie lepiej, wszystkim to musialbys sie wyrejestrować z forum
Jesteś za odejściem romana? kliknij tak
Chcesz zeby został? kliknij nie
2x tak z mojej strony
Niech zostanie, przynajmniej bedzie beka :)
czego beka? piwa?
Nie, z niego bedzie beka :)
ciekawa inicjatywa
Kraków, Piastowska
667 800 882
mam nadzieję że będzie beka
ok, jest nas coraz więcej, przyłączmy sie do wielkiej pasiastej rodziny!
pozdr
mój adres:
KMWTW
Ro Man, niech Ci będzie, napisze Ci coś o sobie, abyś mógł się podlizać oficerowi prowadzącemu:D Urodziłem się 15 lipca, w rocznicę Bitwy pod Grunwaldem i zdobycia Jerozolimy przez Krzyżowców. Jestem Polakiem, Katolikiem, Rasa Biała, trzymam na celowniku murzyno-femino-socjal-pedała.
A tak poważnie, to ja się pytam, gdzie są modowie? Przez takie debilne żarty jednego pana, jak również innych ćwierćinteligentów, forum dziecinnieje i upodabnia się do forum Szpitala im. Babińskiego w Kobierzynie...
AS-Ksc, możesz przysłać nam link do swojego profilu na Naszej Klasie? pokomentujemy zdjęcia na pasiasto :)
...
ja mysle ze Roman przedobrzyl na urodzinach redaktora głównego z cocolino i wydaje mu sie ze jest smieszny, poczekajmy az mu przejdzie to sa usunie swoje posty i bedzie przepraszal za ta żenade
Zagraniczny to może być. Na zagranicznym, to inaczej jest. Po prostu, można przeżyć. Przeżyć to. A na polskim, to nuda. Po prostu nuda. A weźmy akcję, tam coś się dzieje. Jest taki aktor na przykład. On zapala papierosa. Patrzy w prawo, potem patrzy w lewo. I nic. Dłużyzna, proszę pana. Po prostu dłużyzna. Siedzę w kinie. I patrzę. I chce mi się wyjść. Po prostu wyjść.
:)
[img]http://ultras.webd.pl/forum/images/smiles/icon_hahaha.gif[/img]
Kłaj, ul. Eutanazji 13/4
o, super adressssss,
Powinno być: Eutanazji Pedofilskiej 666.
Dawno temu, ze peerelu najbardziej nowoczesna izba urodzeń była w Kłaju... nawet Kobiety Rodzące stamtąd nie chciały, by Ich dzieci miały to miejsce urodzenia wpisane. Ot siła "powiedzeń"
roman to gej i to pierwdzony!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)