CRACOVIA --Shakhtyor Soligorsk --1:2
Pierwsza połowa OK
Druga do DUPY I SKANDALICZNA
-
-
CRACOVIA --Shakhtyor Soligorsk --1:2
Majewskiemu mówmy stop! Są jeszcze inni renerzy co ożywią chaotyczną grę Cracovii ;)
Chłopaki spuchli jak diabli... Są bez szans w rewanżu
Chyba kpisz Kacper.Jak gralismy w 11 bylismy o dwie klasy lepsi.
nigdy więcej maltańskich sędziów. nigdy więcej gry do 50 minuty. nigdy więcej.
Spokojnie nas stać na zwycięstwo 2:0, ale Witkowskiemu sam bym osobiści skopał d... za bezmyślność.
co sie tam stalo w polu karny? bo w mojej radosci wylądowałem nie wiem gdzie plecami do boiska i po czerwonej kartce byłem skonsternowany?
nikt tego nie wie oprócz maltańczyka i pewnie Krokodyla.
Odbił ręką i dostał drugą zółtą a w konsekwencji czerwoną kartkę.
Spuchli aż żal było patrzeć
a co mieli być juz w optymalnej formie? sa kilka dni po urlopach i dopiero co zaczynaja okres prZygotowawczy ,a białorusini sa w trakcie sezonu ligowego. Ktos kto myslał ,ze bedziemy ogladac super piłke w wyk.naszych kopaczy to chyba sie wogulan na piłce nie zna.
Tak na szybkości :- "Crouch" oj bedzie cos z niego będzie :) szkoda ze nie zagrał dzisiaj Dudzic :( bo jakos do Witkowskiego juz sie chyba nie przekonam i ta jego bezmyslna kartka powinien dostac jakas kare finansowa za takie debilne osłabienie drużyny. Na plus dzisiaj Cabaj, Kulig. Na minus Wasilewski jakis takie nie pewny jest
ps. Sedziowanie do dupy puszczane ewidentne spalone białorusinów i nalezał nam sie co najmniej jeden karny ! bo nie wiem od kiedy nie gwirzdze sie przewinienia za taka ręka w polu karnym
[url]http://www.wikipasy.pl/2008-06-21_Cracovia_-_Szachtior_Soligorsk_1:2[/url] - Konferencja pomeczowa i opisy meczu
Do momentu zejścia Barana jeszcze coś grali, potem pękli. Nie wiem czym to tłumaczyć - może tym, że nie są jeszcze odpowiednio przygotowani fizycznie? Może. Raczej nie mamy szans na przejście Białorusinów, lipa.
Ja slyszalem, ze "Maradona za to zostal legenda, a Witkowski dostal czerwona"
Wszystko OK Panowie, ale kto mi wytlumaczy zdjecie wymiatajacego w srodku Arka Barana, pozniej Plastika... Jak zszedl Arek to w srodku od razu przestalismy istniec! Jesli nie jest kontuzjowany, to wg mnie to wygladalo jak celowe ulatwienie sprawy Bialorusinom - jak Boga kocham, ten wasaty Koles wykonal manerw, ktory ulatwil im sprawe maksylmalnie...
I nasz Wegier slodki za Platika - przeciez dzieci w przedszkolu po 5 minutach zapamietuja te Jego JEDNA-JEDYNA kiwke - koleczko noga nad pilka i odejscie w bok druga noga... Tak to mozna kazda akcje grac na boisku szkolnym, nabierac kolegow z klasy, ale nie w lidze...
Jedno wiem, ten wasaty KOles nie kuma bazy, zachowuje sie jakby nie patrzyl na to, co dzieje sie na boisku, a raczej jakby realizowal zalozona w domu, rozkminiona w kompie, czy jakkolwiek i gdziekowilek (ale nie w czasie gry na stadionie) taktyke... Jak nie umiesz pomoc Trenerze - to chociaz im kurde nie przeszkadzaj! Wskocz do samolotu, wez reklamowke z kanapkami, zamiast ustawic taktyke zagraj w Sapera na tym swoim laptopie. I daj im zagrac tak, jak 3ba, jak dyktuje sytuacja na boisku!
I pare slow do Pilkarzy: ogarnijcie sie Panowie, wiemy, ze jeszcze tydzien temu lepiliscie babki z piasku na wakacjach. Ale gramy z tymi cieniasami (tak - cieniasami z Bialorusi) i troche luda chce tez tam za Wami pojechac, zebyscie mogli grac jak u siebie! Wiec troche szacunku prosze i woli walki, 1:2 to wynik na bank do odrobienia! 90 minut przezyjecie i znow bedzie tydzien na regeneracje! Wierze w Was Panowie, wierze i znowu jade za Wami!
kondycja: zupełnie nie jest dla mnie dziwne że nie biegali jak Białorusini, aczkolwiek nowy zawodnik - Krzywicki to sobie głównie spacerował
sędziowanie : skandaliczne, nie gwizdanie spalonych, brak karnego dla Cracovii i kilka innych problematycznych decyzji
gra naszych: Do straty Witkowskiego calkiem całkiem, później na początku drugieł połowy też nieźle, po 50 minucie tragedia...tym bardziej że było 5 obronców grających.....w linii....zupełnie tego nie rozumiem
Poza tym jak można się cofać aż na pole karne i tam się zaczynać bronić?
zmiany:??????????????? Po co ściągać Barana i najlepiej usposobionego dzisiaj ofensywnie Plastika?
Pierwsza polowa zagrana byla bardzo dobrze. W drugiej najnormalniej w swiecie nie wytrzymalismy kondycyjnie, zwlaszcza Krzywicki, ktory zostal jako jedyny w ataku. On nawet jak byl na spalonym i prowadzilismy akcje do przodu, to po prostu miotal sie bez celu i nie chcialo mu sie cofnac i dolaczyc do akcji.
Nie rozumiem, jak mozna tak potraktowac swoja druzyne, jak nasi kibice na C dzisiaj. Przeciez do k... nedzy chyba nie mysleliscie, ze my wytrzymamy kondycyjnie druga polowe? Ja sie juz przed meczem nastawialem na to, ze bedzie z tym ciezko i mialem racje.
W drugim meczu, w 11 zawodnikow, mysle, ze damy rade odrobic straty, albo przynajmniej obronic honor. Ale ten mecz gleboko w sercu zapadnie przede wszystkim zawodnikom. Nie dlatego, ze przegrali, ale dlatego, ze zostali potraktowani jak szmaty przez wlasnych kibicow.
Na konferencji Majewski tłumaczył, że Baran i tak zagrał prawie 10 minut dłużej niż się umawiali w przerwie.
Z tą ręką Witkowskiego też nie byłbym taki pewny, że o to chodziło, mi wydaje się że raczej o symulowanie faulu chwilę wcześniej zanim padła nieuznana bramka.
1.Zachowanie Witkowskiego kretyńskie.
2.Mecz był do wygrania .
3.Super atmosfera na trybunach ( szkoda , że nie gramy systemem wiosna-jesień )
To bylo niemal pewne, ze tak to sie potoczy.
Szkoda, ze ta porazka jest woda na mlym SaNtO-w i Potterow.
Nie stanowimy calosci przez takich typow.
Dla wiekszosci Pasiakow kazda porazka jest ciosem, dla nich satysfakcja.
Czy pozbedziemy sie kiedys takich Judaszy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)