ale jakby u nas zerwał tego miesnia to by było, ze go Majewski zajechał....
-
-
DO WIDZENIA BOJAR!!!! Pamiętaj: U nas zawsze jesteś "U siebie"!
Bojar zachował się z klasą jak naprawdę klasowy piłkarz. Długo będzie się jego pamiętać również dlatego że bardzo ciepło wyrażał się o naszym klubie (w przeciwieństwie do takiego jednego Pawła D.).
Podziękowania i wielki szacunek dla Bojarskiego !!!
471 dni później
Wielki szacunek dla Marcina- http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/to-najuczciwszy-pilkarz-w-historii-ekstraklasy,1412977
Marcina chciałbym widzieć w Pasach, natomiast mam pewne info że będzie grał nad polskim morzem, powodzenie dla Ciebie !
Pewne w sensie pewne czy pewne w sensie pewne?:)
BOJAR dla mnie jesteś legendą Cracovii, największą!!!
Byli Zegarek,Gacek,Tobollik,Podsiadło,Rząsa ale nie!!!Oni nie są dla mnie tak ważnymi postaciami z MOJEJ CRACOVII jak TY!!!!!!!KOCHAM CIĘ JAKO CZŁOWIEKA!!!
PS.Jestem trzeźwy:)
Wielki Szacun - Bojar ,zdrowia ;;;;;;;;;;;
trzymam kciuki,gdziekolwiek gra. ależ by Orest miał z niego pożytek.
Gdziekolwiek gra? Bojar był dotąd piłkarzem Piasta, teraz jest wolnym zawodnikiem ale jeszcze do końca tego sezonu przynajmniej nie pogra. Może wtedy powrót do Cracovii:D? Bardzo bym tego chciał:)
Bojar szacun !
Podobno jesteśmy mocniejsi od Piasta.
Tabela na to wskazuje. Zapowiedzi rozwoju - jeszcze bardziej
Bojarski mówi, że nie jest w stanie grać dla Piasta na odpowiednim poziomie (czytaj - podnieść poziom gry drużyny).
Jest na tym forum wychwalany pod niebiosa za swój gest.
A jednocześnie ci sami ludzie widzieliby go w Cracovii.
No to gdzie tu logika?
Jeżeli gdzieś zagra, to pewnie w I lidze.
dla mnie jako kibica od połowy lat 90 tych jesteś wraz z Zegarkiem najważniejszymi postaciami którzy byli w Cracovii.
Tylko żebyś wrócił do zdrowia... bo to najważniejsze, a potem na emeryturze piłkarskiej jakaś ciepła posadka w Cracovii takich ludzi trzeba trzymać blisko siebie bo wiadomo że się nie sprzedadzą :)
Powodzenia Bojar....
Rany co Wy z tym "ciepłymi posadkami w Cracovii"? Każdego lubianego ex-piłkarza chcecie zatrudniać... Jak Wy myślicie ile jest miejsc pracy (poza zarządem i sportowcami) w MKS choćby jako tako płatnych?
Bojar to inteligentny gość z zasadami. Na pewno znajdzie sobie pracę w biznesie (albo założy własny). Mam nadzieję ,że pozostanie w środowisku Pasiastym. Nie przyjdzie wam szkolić trampkarzy do Cracovii za niedużą stawkę - prędzej założy coś własnego jak Szymkowiak z Frankowskim , zresztą właśnie u nich szkoli swojego synka.
Uważam że Bojar wróci do do GKS Katowice--to przecież jego klub.
Jego klub to Raków. Albo Arka albo Ruch Radzionków.
Wielki Czlowiek.
Powiedziałeś, że nie trafisz do klubu, który walczy o utrzymanie. Cracovia w tym momencie nie jest zagrożona spadkiem, a wiadomo, że jesteś z nią związany emocjonalnie. Co byś zrobił, gdyby Pasy złożyły ci ofertę?
- [i]W Cracovii spędziłem wspaniałe chwile, więc na pewno rozważyłbym jej propozycję, ale rozmawiałbym z nią tak samo jak z Piastem, czyli postawiłbym sprawę jasno: nie jestem jeszcze w pełni zdrowy, potrzebuję czasu. Zanim jednak podpiszę umowę z jakimś klubem, będę musiał zostać przebadany przez fachowców, przejść piłkarskie testy.[/i]
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/12/19/nie-rozwiazalbym-umowy-gdyby-zaproponowano-mi-nowa-rozmowa-z/
Myślę, że u nas nie zagra.... Ale z ciekawością będę śledził jego losy.
ale np. Sandecji mógłby pomóc w I lidze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)