1 o Witkowski po podaniu Krzymickiego!!!
-
-
Sparing
Do boooooju Cracovia!
Mozna powoli zakladac, ze Dudzic nie zagra w sobote, skoro teraz ma przerwe w treningach.
Czemu na rezerwie nie ma Klusa?
"Krzywicki przeprowadził świetną akcję lewą stroną, po czym zagrał na 7 metr, a Witkowski pewnie umieścił piłkę w siatce." (źródło:http://www.cracovia.pl/1b_live.php?nr_menu=5&x=0&id=342). Widać, że Krzywicki dobrze się wprowadził.
I ze potrafi grac w pilke, a nie tylko spogladac na wszystkich z gory. ;]
zastanawia mnie rowniez brak Polczaka w podstawowej 11
Bo to nie jest podstawowa 11. W drugiej polowie zagra reszta.
Mnie zastanawia: Dlaczego Krzywicki wybiegł od pierwszej minuty. To nasz pilkarz dopiero od wczoraj.
Skoro to rezerwa to co robi tam Tupal? Widac pomieszał Stefek
Na moj gust Majewski chcial go sprawdzic w parze z Witkowskim. Po grze Krzywickiego z Moskala i Kurowskim zbyt wiele by nie zobaczyl.
hmm wydaje mi sie ze sklad ktory zagral w 1 polowie bedzie w 80% podstawowym w obecnym sezonie
Jak dojdzie jeszcze Zawistowski i Polczak zamiast Karwana, to nie mam nic przeciwko. O ile uda sie utrzymac Kuliga oczywiscie. Przydalby sie jakis skrzydlowy jeszcze na miejsce Nowaka.
8 zmian u nas :)
ja osobiscie probowal bym z Nowaka wtawiac "Majorka"
Hmm.. gramy skrzydlami Majoros - Jelen, Szwajdych na rozgrywajacym? Czy jak?
Ciekawe jest to, że Polczak wszedł za Tupala
Srodek pomocy Majoros - Kurowski. Niezle. ;]
Kruca , a gdzie Kłus i Dudzic?
60
2-0!!! Krzywicki otrzymał długie podanie i uprzedzając wybiegającego z bramki Mazurka zagrał do Majorosa, a ten nie miał problemów z umieszczeniem piłki w pustej bramce!!!
brawo Krzywy.
Dudzic ostatnio nie trenowal z powodu jakichs dolegliwosci zdrowotnych, wiec dzisiaj wystapic nie mogl raczej.
Klus - pojecia nie mam.
Dudzio chyba ma jakąś niegroźną kontuzje i dostał dwa dni wolnego od treningów jutro powinien już ćwiczyć
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)