eno ale dlaczego jesteście tacy... zamkneli mojego posta!!!! :((((((
-
-
identyfikator :)
Przepraszam, czy ty wykropkowałeś wyraz "Dwaj"?
(Nie wiem czy to co napisałem jest dowcipne, ale rzucam, a nuż za takowe zostanie potraktowane. Ludzie za niedługo jadę do Wodzia, a po południu do Ostravy na meeting Zlata Tretra obejrzeć Bolta, Warinera i innych, a wieczorem meczyk w Drewutni. Przepraszam, że jestem tak podniecony, ale jak się ma w perspektywie dnia takie fajne imprezy, to się człowiek szybko budzi, jest podniecony i nie może zasnąć.)
Geo: !!
Agafanatyka: nie potrzeba identyfikatora, warto jednak miec przy sobie jakis dokument tozsamosci. Co z tym zdjeciem ? :>
a co ma zdejmowac?
bez zdjecia temat w ogole nie ma racji bytu
NO TO NIE JADE WYROBIC TEGO IDENTYFIKATORA jak nie trzeba to nie trzeba zdaje sie na was koledzy!!! pozdrawiam
wpadnij na C 8 na schody zobaczymy jakie masz atuty
santo gdzie mam wpasc??? hahaha
dith a ty mi piszesz ze zdjecie chciales ...moje ..??? haha no zobaczymy
na sektor C8 na schody, chce to zobaczyc
Agafanatyka, jeszcze do druzyny Pasow trafisz.
SaNtO po fotce rozpozna jaki z Ciebie pilkarz, na jakiej pozycji zagrasz, a po rozmiarze buta stwierdzi czy masz szybka noge.
Na wiele jednak nie licz. On chodzi z Giza.
nic sie nie martw Aga azurro chodzi z Majewskim dlatego tak wypisuje. ja po fotce moge o Tobie wszystko powiedziec, zreszta o kazdym, zawsze oceniam ludzi po wygladzie i nigdy sie nie myle
GIZA GIZA ja znam tego czlowieka "CZLOWIEKA"- tez znam i to jak dlugo spokojnie!!! zreszta co ja tu sie bede chwalic :) zobaczymy :) SaNtO no wiesz a co ty wrozka jestes haha!! a czy ciebie nie nauczyli ze po wygladzie to sie nikogo nie ocenia!! he ??? i piszcie do mnie po imieniu AGNIESZKA jestem moze byc aga :)
ja oceniam i dobrze mi z tym
hah ale przyczailes teraz :):):) hahahahahahahah dobry jestes :D
ja wiem zem dobry ;] pokaz siebie to Ci powiem jaka jestes ;]
a ty co?????? ty mi sie nie pokazesz ???? moze ja tez ci powiem jaki jestes!!! a ty skad jestes z krakowa chyba co??
aga Ty nie badz taka dociekliwa, ja strasznie zmeczony juz jestem a zobaczylbym jakies cialko na dobranoc ;] foto albo zrywam z Tobą
a tak wogole to za szybki jestes i nie zrywaj po dobrze mi se z toba klepie jak narazie !!! patrzylam teraz na jeden post o grafach i fajne zdjatka wkleiles !!! :) hah i oczywiscie mój blok tez tam jest gdziezby nie :D !!!! taki graf nie moze byc pominiety CRACOVIA HOLLIGANS!!!
POGADAMY JUTRO PA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)