Dno dno dno....
-
-
Marek Wasiluk- żegnamy
Chodzi chyba o to, że po meczu z Ruchem Marek wyśmiewał Grodzickiego, że ten płacze, że gra była za ostra.
Marku,ciągle masz szansę na karierę koszykarza...
albo marynarza, bo taka gra każdemu się zdaża (albo i nie)
a ja mam nadzieje, ze ta szumowine ktos kiedys porzadnie kopnie w d.u.p.e.
Kary finansowe za partactwo a pieniadze z kar na oprawy
Ciężko mi się to piszę, ale Wasiluk gra na poziomie gorszym niż juniorski - pokazał to teraz przy stracie bramki przez PASY na 0:1
Przy tym golu to Marek chyba zasnął - a Peszko bezczelnie strzelił gola i obudził go z drzemki :-(
To już nie pierwszy raz gdzie widać jego braki :(
Marek, mimo iż pewnie jest w miarę sympatycznym chłopakiem, jest strasznym kołkiem.
Drewnianym kołkiem, który nie wie kompletnie nic o piłce nożnej. Nie zna podstawowych zasad jakie powinno się przestrzegać będąc na boisku piłkarskim. Powinno mu się zabronić grać na poziomie wyższym niż 3 liga polska.
A tymczasem, póki ma niestety kontrakt u nas, zesłać go do ME i niech tam odwala te swoje cyrki.
O - i Jarabica się pokazał ...
Może i się pokazał ale gdzie był w tej sytuacji Wasiluk bo ja go nie widziałem .H.Suart na boisko w zamian za wasiluka i tyle w temacie.
Marku - WYP.IERDALAJ
W
WON z Cracovii nieudaczniku!! Już za długo u Nas jesteś i wkurwiasz kibiców najwspanialszego klubu w Polsce.
WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ale z drugiej strony patrząc na statystyki Marka to wygląda to coraz lepiej.
Asysta z Polonią, dziś można mu bramkę uznać bo zrobił mniej więcej tyle samo a może i nawet więcej niż Peszko by piłka znalazła się w siatce. Z Ruchem też za uchylanie głowy przed piłką można by mu takie pół bramki dopisać.
WON WON WON
Ciekawe co napisza po meczu jego wielbiciele i obroncy??
A ma on jeszcze takich w Cracovii?
Wasiluk dostosowal sie poziomem do reszty druzyny. Wszyscy sa slabi, nie tylko on taka prawda.
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)