Brawo Marek za derby i walke ale pasowałoby ustabilizowac forme na przyszłość abyś nie przeplatał zlych meczy dobrymi-powodzenia!
-
-
Marek Wasiluk- żegnamy
Kruszyna jak cie lubię to teraz trochę głupoty piszesz . Marek zagrał kilka b dobrych meczów , a w reszcie przyzwoicie . Fakt faktem że miał też kilka kiksów ale ciężko wymagać od jednego obrońcy by wszystko wyciągał sam . Jak bramkarz 3asem nie krzyknie lub inny partner z obrony to choćby był najlepszy na świecie to i tak zawsze się jakiś kiks przytrafi .
wielkie dzieki za walke
6 dni później
Marek You'll never walk alone .
63 dni później
Brawo Marek! Musisz ...
26 dni później
Marek, jesteś Wielki!
Dobry mecz Marka w obronie i miał nawet fajny rajd środkiem w ataku. A miał naprawde dużo pracy bo ciągle atakowali po jego stronie.
Zagrał o wiele lepiej niż Sasin ze Śląskiem.
Z resztą Sasina w ciągu 10 minut gry na Łazienkowskiej 2 razy objechali.
Nie wiem czy to nie był czasem najlepszy mecz Marka w Cracovii.
Nie, nie był ;]
Chyba powoli krystalizuje się nam cały blok obronny.
garry Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zagrał o wiele lepiej niż Sasin ze Śląskiem.
> Z resztą Sasina w ciągu 10 minut gry na
> Łazienkowskiej 2 razy objechali.
Sobota objedzie jeszcze wielu bocznych obrońców. Nie skreślajcie Sasina po jednym meczu, z Saidim nie radził sobie żaden as ze Śląska, to nie znaczy, że się nadają do gry w e-klasie.
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie, nie był ;]
To kiedy zagrał lepiej? Bo nie przypominam sobie :D
Też mi się wydaje, że skład obrony z legii dużo radości nam jeszcze przyniesie. Poczekamy aż wróci mierzejewski do zdrowia i formy to już będzie super. A Wasiluk mi wczoraj się bardzo podobał.
46 dni później
Kolejny dobry mecz Wasiluka. Brawo Marek!
Brawo! Oby tak dalej!
Super :) Nie wiem co to za frustrat sie wpisywal na poczatku watku :D
Kolejny bardzo dobry mecz Marka.
Bardzo dobrze. Ale zawsze jest coś jeszcze do zrobienia, np. dobrze byłoby poćwiczyć grę w powietrzu przy stałych fragmentach.
No no Marek mnie zaskakuje co mecz na plus:D
Ale jeszcze mu troszke brakuje do bycia moim ulubiencem:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)