Najmłodsi żacy wygrali turniej na hutniku pokonując w finale wisłę 2-1.Mina doktora Chemicza była bardzo nie tega,a nasi malcy zaśpiewali KAZDY TO POWIE CRACOVIA RZADZI W KRAKOWIE.
-
-
żacy najmłodsi informacje
Gratulacje dla trenera Urbańskiego i malych naszych talentów
gratulacje dla najmłodszych
Takie zwycięstwa bardzo cieszą!!!TYLKO PASY!!!
Czepiam sie, ale kim sa zacy najmlodsi? Albo zacy albo trampkarze najmlodsi?
widocznie malo wiesz o naszym klubie jak nie wiesz kim są nasze maluchy
Jest taka kategoria zakow najmlodszych? Albo zacy, albo trampkarze najmlodsi,nie?
m.e.s. - cierpliwosc nie jest Twoja mocna strona. Skoros taki kumaty to wyjasnij, a nie zarzucaj takim argumentem na poziomie gorszym niz 5 latek.
Żacy to rocznik 2002-1999.
Brawo chłopcy oby to były początki samych sukcesów i zwycięskich meczów z wisła.
gratulacje chlopaki.
Niech wygrana z GTS-em stanie sie dla nich miłym nawykiem!!!!
Rocznik 93 wygrał dzisiaj mecz z sąsiadką 3:0 !!! :P
I niech będą już tylko takie dobre wieści !!!Gratulacje dla rocznika 93'
Od teraz GTS będzie gromiony od rocznika 2002 (6-latkowie)do seniorów a co niech poczują kto rządzi w Cracovie.
7 dni później
Wczoraj w Siemianowicach Śląskich odbył się turniej Żaków rocznik 2001-2002.
Małe Pasiaki zajęli 2 miejsce w grupie,wygrywając 7:0,3:0 i niestety przegrali jeden mecz 0:7 z późniejszym zwycięzcą turnieju Gwiazdą Ruda Śląską.
Z grupy wyszli z 2 miejsca i grali o III miejsce z Jedność Siemianowice wygrywając 6:1.
Gwiazda Ruda Śląska wygrała w meczu o I miejsce 4:1 z wisłą k-ków.
W turnieju grało 8 drużyn w tym GKS Tychy(8 miejsce) które głośno spierało naszych podczas wręczania pucharów.
Brawo chłopaki !!!
13 dni później
Piłkarskie rozgrywki żaków
Cracovia mistrzem
Zakończyły się piłkarskie rozgrywki najmłodszych, czyli piłkarskich żaków. Dzięki ogromnej pracy działaczy, trenerów i związkowych działaczy rozgrywki nabierają tempa. Tytuł mistrzowski wywalczyła Cracovia.
DP
Gratulacje:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Gratulacje dla chłopaków:)
A ja mam prosbe do Rodzicow naszych dzielnych Maluchow (Forumowiczow): jesli wiecie, kiedy i gdzie graja nasi takie mecze, dajcie znac wczesniej na Forum. Chetnie zabralbym swojego 2-latka, niech oglada i sie wprawia! Przy okazji to fajna zabawa wspolnie z dzieciakiem podopingowac pare lat starszych od Niego - zupelnie inaczej dzieci reaguja na gre dzieci, a na seniorow moj jest jeszcze za mlody...
Dawajcie prosze znac na Forum z jakims parodniowym wyprzedzeniem, pliiiiz! To wtedy wskoczymy w barwy, zabierzemy szale i pojdziemy Was dopingowac!:-)
A ja sie zapytam:
-jestem teraz bidny jak mysz kościelna,
-czy zapisujac dzieciaka do klubu dostanie za darmo butki, koszulki, spodenki, dresiki, wody do picia, itd???
-Czy mam szukać innego klubu co mi /dzieciakowi to wszystko zapewni???
Bucików i dresików to juz żaden klub nie rozdaje:)
Co do reszty pewno tak,ale składki wszedzie trza płacić:(
sie wkur..wie i jak będe miał wolny dzionek to poobdzwaniam pare klubów w Krakowie i te lapsiejsze w Polsce . Mi sie raczej wydaje ze u nas takie jaja robią.
Ile sie talentów marnuje przez takie postepowanie, rodzice maja kaske i sobie wydumaja ze ich synus bedzie wielkim piłkarzem tak to teraz wyglada.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)