Ja Wam proponuje zrobic :
-MIASTO JEST NASZE-
-GDYNIA,KRAKOW,POZNAN MIASTA WARTE DOZNAN :D buahahah
ale mi sie rymnelo
-
-
Flagi na plot
zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze Pasy :P
NIGDY WIECEJ NIE PATRZ NA MNIE TAKIM WZROKIEM!! :P
Hasło Moska swietne mozna by zrobic jedna date na fladze 1921(za kilka lat ta niebyła by aktualna bo trzeba by bylo dorobic daty kolejnych mistrzostw) obok 1921 CRACOVIA KRAKOW i twoje hasło od nas wszystko sie zaczelo!!!
K.S. Cracovia
FOOTBALL IS COMING HOME
1 9 0 6 - 2 0 0 6
Rafi -= hasło wg mnie świetne - ale po polsku napisane - WRACAMY DO SIEBIE czy też WRACAMY NA NALEŻNE MIEJSCE :):):)
Wiadomość zmieniona (17-11-03 18:32)
wiem ale to z myślą o pucharach napisałem ;-)
a po polsku to nie brzmi już tak...potężnie.
chyba żeby naprawdę zgrabnie to ująć...
zresztą hasełko sprawdzone na Euro '96 i do Wielkiej Cracovii pasuje jak ulał,a skoro mamy juz flagi po łacinie to jedna z prostym tekstem po angielsku nie zaszkodzi...
A ja Proponuje napis
Flaga:D
a tak już na poważnie to ja bym zrobił:
Tradycja Pasiasta Kulturą Tego Miasta
albo:
Z Krakowa Pasiaki lubią wpieprzać Snaki:D
u gory:
HISTORIA ZATACZA KOŁO
w srodku:
1906 CRACOVIA 2006
u dolu:
1921 - 1930 - 1932 - 1937 - 1948
Hasło Mośka55 jest zajebiste. Trzeba to jakoś wykorzystać
"OD NAS SIĘ WSZYSTKO ZACZEŁO" dobre
albo "Na poczatku byla Cracovia"
WALKA WALKA WALKA LECH CRACOVIA ARKA :p (tak spiewalismy na sparingu cracovi z jutrzenka tylko ze jutrzenka jest z wisla i dlatego ich nie nawidzimy my jestesmy za PASAMI ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spiewajcie Wiara Honor Walka - Lech Cracovia Arka :)
nie o fladze na płot - ale do powiewania oprócz tradycyjnych...
....czy ktoś widział flagi jakimi powiewa opozycja w Gruzji - swietny wzór do naśladowania: posrodku krzyż a w każdym "małym kwadracie" krzyż maltański
Brajt - rysuj :):):):)
na specjalne zyczenie:
[img]http://brajt.w.interia.pl/malta.gif[/img]
...no ..w sumie coś takiego ... choc z lekkimi zmianami proporcji
ale wiesz o co chodzi :):):)
proporcji nie podales, a jakos nie mam znajomosci w gruzinskiej opozycji :P
podaj proporcje, to sie przerobi. takich flag o roznych wzorach np. 5x5 m jestesmy w stanie zrobic od groma. gdyby ich odpowiednio przypilnowac, to bylyby na wieki wiekow.
OK - jutro jakoś Ci zapodam :):)
CRACOVIACY ROZRABIACY
"OD NAS WSZYTKO SIĘ ZACZEŁO" Cracovia 1906
Najlepszy teks jaki w życiu słyszałem no może przesadziłem niewiem kto to jest ten mosiek 55 ale..... to jest to! myślę że przejdzie i na wiosnę coś takiego zobaczę/my !!! hmm!?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)