mozemy grac naawet w kielcach! jeżeli to nie farmazon to ja sie strasznie ciesze :)
-
-
Cracovia w Pucharze Intertoto!!!
.
no to super ! :):)
Najważniejsze w tym wszystkim jest to że PZPN podjął dezyzję po konsultacji z WD, to powinno zamknąć usta pismakom
nie taka droga chcialem sie dostac do pucharow, ale coz oby to byly KIelce i oby nie przyjechala pierwsza Cementarnica Rakowice...czy jakos tak
.
hehe
jeszcze możemy derby zagrać w UEFA
Teraz należy sie cieszyć i mieć nadzieje ze to przyciągnie więcej kibiców...:)!!
TAAAAAK!
Cracovia zagra w europejskich pucharach.
2004/05 i pech 5-tego miejsca po przegranej w kwadrans.
2006/07 i czwarte, które nie dało nic.
I teraz Cracovia zagra w Pucharze Intertoto!
Mieliśmy ponoć spaść gdzie nasze miejsce, nie spadliśmy wspinając się na siódme.
Mieli nas karnie zdegradować, a tu zagramy w IT jako pierwszy od góry nie skorumpowany klub z ligi.
[b]Duma. Radość, wielka radość.[/b]
[b]21 czerwca, 19:00, Cracovia - Szachtior Soligorsk (Białoruś)
29 czerwca, 16:00 Szachtior Soligorsk - Cracovia[/b]
5-6 lipca, Sturm Graz - możeCracovia
12-13 lipca, możeCracovia - Strurm Graz
19-20 lipca, mozeCracovia - FK Teplice (CZE)/Żetysu Tałdykorgan (KAZ)/klub z Węgier
26-27 lipca, FK Teplice (CZE)/Żetysu Tałdykorgan (KAZ)/klub z Węgier - mozeCracovia
konserwa:
[i]Najważniejsze w tym wszystkim jest to że PZPN podjął dezyzję po konsultacji z WD, to powinno zamknąć usta pismakom[/i]
Kilku takich z Wyborczej było pod tym względem szczególnie upierdliwych.
mam nadzieje ze bedziemy godnie reprezentowac Polske piłkarsko jak i kibicowsko ;p
jakie ceny biletow??hehe
życzę im żeby przeszli Górników, to potem zagrają ze Sturmem.
Zgodnie z tradycją ktoś musi tam uciec.
I mam nadzieję że będzie to Stefan.
Sorry Leesior za kradzież pomysłu :-)
Fajna sprawa. Występy w Intertoto są liczone jako występy w europejskich pucharach ?
garry Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jeszcze możemy derby zagrać w UEFA
Taka sama myśl mi przyszła! Z ciakawości, jest taka teoretyczna mozliwośc??
21 czerwca z Szachtiorem Soligorsk (Białoruś) na El Paso. Rewanż 28.
http://www.90minut.pl/skarb.php?id_klub=2128
http://pl.wikipedia.org/wiki/Soligorsk
Spoko, kawałek za Białymstokiem
Przemek87 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Fajna sprawa. Występy w Intertoto są liczone
> jako występy w europejskich pucharach ?
Tak.
Gorzej z wyjazdem.
Tu jest mapka gdzie jest Soligorsk:
http://maps.google.com/maps?q=Soligorsk&ie=UTF8&ll=52.884049,27.47406&spn=9.60814,20.566406&z=6
Niestety na Białoruś obowiązują wizy, które [b]osobiście[/b] wyrabia się w ambasadzie w Warszawie. Koszt wizy to 6 dolarów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)