chciałbym spróbować swojej siły w młodej orange ekstraklasy lub zespołu rezerw cracovi tylko nie wiem z kim się skontaktować jestem rocznika 87 gram na 2 pozycjach na obronie i na bramce
-
-
drużyna rezerw lub mlodej oe
spoko, badania lekarskie masz? jeśli nie to załatwimy. za tydzień gramy sparing o 16 zbiórka na błoniach pół godziny przed meczem. i nie zapomnij zapłacić składki 20 zł i weź swój sprzęt
im szybciej załatwimy tym lepiej, najpierw zagrasz na lewo, potem cie zgłosimy, mam nadzieje że ci odpowiada 100 tys. zł tygodniowo?
a którą nogą operujesz? bo Pasy potrzebują lewonożnych, ja byłem na testach ale powiedzieli mi ze musze byc lewonozny.. :/
Ja mógłbym grać w pierwszej drużynie Cracovii i nawet mi to Majewski powiedział, ale nie chciałem grać w drużynie gdzie Rumcajs trenuje.
5 dni później
ja gram prawą nogą ale gram na prawej obronie na środku i czasami na bramce
Jak przestawić się z piłkarza prawonożnego na lewonożnego? Najprostszym rozwiązaniem jest grać w dwóch butach lewych. Jest jeszcze inne rozwiązanie, ale go nie polecam. Jest ono bardziej drastyczne, bolesne i krwawe
Przeniesienie bardzo słuszne :):):)
kaza2 Napisa?(a):
-------------------------------------------------------
> gram na prawej obronie
> na środku i czasami na bramce
"Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego"
:D
4 dni później
nie zawsze jak jest wszechstrony zawodnik
14 dni później
to jak i z kim mam sie skontaktować
kaza2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to jak i z kim mam sie skontaktować
Skontaktuję Cię z moim 9-letnim synem,tylko jak wróci z lekcji.
Zaprowadzi Cię do klubu. ok?
Garry... Jutro klasówka! Ostatnia przed klasyfikacją!
:):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)