chyba?
-
-
Przygotowania do nowego sezonu - 2008/2009 . Sparingi, obozy , treningi (nie transfery!!!)
Michał Karwan uczciwie przyznaje:
[i]- W pierwszej połowie Arka zepchnęła nas do głębokiej defensywy i niewiele utrzymywaliśmy się przy piłce. Może nie miała klarownych sytuacji, ale cały czas przebywała na naszej połowie. Trzeba przyznać, że nasza gra w pierwszej połowie była słaba. Po zmianie stron graliśmy lepiej, ale musimy mieć na uwadze to, że Arka wystawiła wtedy praktycznie drugą jedenastkę. Najbardziej miarodajnym sprawdzianem była więc pierwsza połowa.[/i]
Nie jest dobrze.
koteja Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chyba?
>
chyba dotyczy godziny 17 ale będzie jeszcze pewnie oficjalne info
17 topodaja gazety, al ne ma nic na temat tego gdie (wielicka cy kaluzy)
pietrolo Napisał(a):
> chyba dotyczy godziny 17 ale będzie jeszcze
> pewnie oficjalne info
oby na Kałuży, wczoraj słyszałem, że na Wielickiej.
No wlasnie mnie tez to zastanawia, ale pół roku temu były na Wielickiej, teraz pewnie też.
garry Napisał(a):
>
> oby na Kałuży, wczoraj słyszałem, że na
> Wielickiej.
>
a ja dzisiaj słyszałem że na Kałuży, niedługo dowiemy się już na pewno ;-) Zresztą nie ważne gdzie, trzeba iść zobaczyć jak to faktycznie wygląda...
Na Kaluzy jest na 100%, ale nie wiem czy otwarty dla publicznosci ;)
można popatrzeć z za krat - w koncu jakieś przeszkolenie już na paru meczach mieliśmy ;-)
no to juz wiemy:
Mecz na Kałuży, o 17
bilety: 5zł
Lecha na meczu z Kubą bylo 5 tys :D taka ciekawostka...
Ale Kuba to nie Płock!!!
[i]Autor: LiD.Z. (IP zapamiętane)
Data: 16 lip 2008 - 22:52:42
[b]Ale Kuba to nie Płock!!![/b][/i]
to była wersja ludowa z lekka mazurszczyzną...
Wersja w języku literackim, zgodnym z kanonami poprawności politycznej:
[i][b]Ależ Panie Jakubie, niech Pan nie płacze[/i][/b]
Kuba to nie Płock, Kuba to tylko Fidel Castro :D
Czyżby jakiś postęp w grze?! :)
eee już 1:1...
Ten matoł nie widzi że z kżdym się bronimy i to zawsze drużyna przeciwna dyktuje warunki:X
A Filipiak kiedy się kapnie że Majewski to rzeźnik nie trener????????????????????
44 Kulig! Główkował w trudnej sytuacji po dośrodkowaniu Wasiluka z rzutu wolnego, ale niecelnie.
To już nikt do cholery nie potrafi dośrodkować tylko musi to robić najwyższy na boisku WASILUK?!
Spoko niektorzy dalej zyja perspektywa 2011 - powodzenia!
Wy naprawde wierzycie w to ze my tym skladem jestesmy w stanie w ogole cos osiagnac w tej lidze poza walka o utrzymanie?! pytam tak na serio...licze na szczera odpowiedz.
Ja osobiscie jestem ciekaw tylko jednej rzeczyy, mianowicie ze Zamilski zostal asystentem Leo wie kazdy tylko nie wiem czy kazdy tez zdaje sobie sprawe z tego ze to wlasnie on jak byl trnerem malolatow powolywal wlasnie Dudzica Polczaka czy Kostrubale...ciekaw jestem czy ten stan rzeczy nie zmieni sie po zmianie jego funkcji a nasi reprezentanci stana sie czyms w rodzaju loterii chybił trafił jak to w pilce bywa.
Ale dla niektórych pewnie nie a wrecz przeciwnie, zaczna sie ekstazowac ze moze wyladuja odrazu w pierwszym skladzie i beda seniorami...
m4rcin, wyobraz sobie, ze to jest nowa taktyka.
Tylko Kulig wepchal sie miedzy wodke i zakaske.
Wasiluk mial dosrodkowac, wbiec w pole karne i glowkowac.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)