przegrali ,bo nie mają charakterów ;-)
Rumcajs ,coś ty zrobił konowale z tą drużyną !!!!
-
-
Przygotowania do nowego sezonu - 2008/2009 . Sparingi, obozy , treningi (nie transfery!!!)
NIe no co wy. Przeciez trener Majewski na pewno to zaplanowal !!! Jest to tylko jedna czesc wielkiego planu dzieki ktoremu bedzie najlepsi w Europie!!! Stefan jeszcz udowodni jakim jest wielkim trenerem !!! :/ Przykry sezon sie szykuje
Prawda jest taka jak mówi Majewski niestety ale mamy ZAWODNIKÓW BEZ AMBICJI !!!
Niech się wezmą za granie a nie narzekanie. Kurwa wielkie gwiazdy a nic kompletnie nic nie osiągnęli takiego żeby mogli się uważać za gwiazdorów
Wycofuje się z tego co napisałem pare dni temu i nie zamierzam czekac z oceną tego trenerzyny do startu ekstraklasy, miarka się przebrała. Jestem w stanie (naprawde jestem w stanie) zrozumiec porażkę w białoruskimi kelnerami, którzy byli w trakcie sezonu, a my po paru dniach treningów. Ba, jestem w stanie zrozumiec porażke z Hajdukiem Split, wszak to silna chorwacka drużyna, a jak przekonaliśmy się na ME Chorwacja jest conajmniej dwie klasy nad nami. Nie mogę jednak pojąc jak można sromotnie umoczyc z rezerwami 11 (nie jak podaje cracovia.pl 9) drużyny ligi chorwackiej która licz 12 zespołów. W tym wypadku nie ma żadnego usprawiedliwienia, nawet brak paru podstawowych zawodników tego nie tłumaczy.
A(/)M
E tam :) Zmyłka Stefana przed startem ligi :) Wszyscy będą myśleli, że jesteśmy do opykania etc etc i zanim się zorientują to my już będziemy mieli tytuł Mistrza Polski w kieszeni :D
Dziś mecz z 7-ą drużyną Słowacji(jak ktoś wsiadzie do samochodu to spokojnie jeszcze zdąży ;) ):
Podsumujmy dotychczasowe mecze
Okocimski 2-3
Szachtior 1-2
Kmita 1-0
Szachtior 0-3
Hajduk 0-2
NK Zdar 0-2
Vertex 1-3
Mnie tylko dziwi dlaczego ostatni spraing tytułuje sie Cracovia-Varteks choć wiadomo że grały rezerwy. Natomiast jak pokonaliśmy o ile pamiętam Crvene Zwezdę (napewno kogoś z Belgradu:))to pajace pisały Crvena Zwezda II. Czyżby komuś gul skoczył?????
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
nie wiem czemu ale cały czas zdawało mi się że gramy w sobote już nawet miałem jechać na basen w sobote bo niedalko są a tu klops, jaki w ogole dzisiaj jest dzien?
Pokonaliśmy CRveną Zvezde i to grająca w mocnym składzie...
Ale pan redaktor Stanowski (pasiak jakby nie było) wspomagał rozumiem wielką misję pozbycia się Majewskiego ;) i tak relacje zatytułował.
Z tym ,że to nie grały wczoraj rezerwy a bezpośrednie zaplecze. Jakby nie było kadra pierwszej drużyny.
kiedy sparing z Arka ?
Z Arką to mecz w OE i to już nie długo!!!
Ogólnie, to w związku z wypowiedzią, że:
[i]Majewskiemu nie podobała się gra niektórych w takim ustawieniu podczas mistrzostw Europy. - Na Euro dominował futbol defensywny, którego nie jestem zwolennikiem. Większość drużyn grała czwórką obrońców i dwoma defensywnymi zawodnikami[/i]
to by należało wypróbować Polczaka albo Kuliga na środku ataku...
... a tu nic :( Żadnych radykalnych zmian?
Mecz, który został zaplanowany na godzinę 18.00, trochę się opóźni z powodu ulewnego deszczu. Nie odbędzie się on w Rużomberoku, gdzie na tamtejszej murawie zalega duża ilość wody, lecz w oddalonej o około 25 kilometrów miejscowości Dubrava.
Cracovia: Cabaj - Kulig, Tupalski, Karwan, Radwański - Wasiluk, Baran, Nowak, Kłus, Szeliga - Moskała.
Rużomberok: Hajduch - Maszo, Jurc, Bozok, Zosak - Pilar, Bakos, Dubek, Kucka - Hodur, Majernik.
Rezerwa: Smieska, Gallo, Macko, Kukol, Lacny, Balasko.
DG podaje, ze gramy
1-4-5-1,
2 obrońców w pomocy...hmm
trzeba zmienić przepisy... za dużo tych karnych :(
Raczej nie dajemy popisu w tym meczu :-(
Kto jest zorientowany, po faulach którego z Naszych zawodników były dyktowane karne???
mama wrażenie że głównie po faulach Tupalskiego?!
wszystkie karne po faulach Tupalskiego - pewnie po Skrzyni przejął rolę głównego spiskowca i chce wylać Rumcajsa z pracy.....no chyba,że jest "drewniany",brak mu techniki i nadrabia cięciem równo z trawą - ale Rumcajs sam drewniany w przeszłości,lubi takich co mu dorównują w klasie sportowej ;-)
Przemawia przez Ciebie Potterryzm :-)
Oczywiście żartuje pozdrawiam Pottera i Iana :-)
58
Nad boiskiem przeleciał Bocian.
57
Kłusss!!! Ofiarnie, ale skutecznie zablokował potężny strzał Hodura z 15 metrów.
Nie dość że wysoki poziom to jeszcze wątki przyrodnicze nam wię pojawiają :-)
"58 Nad boiskiem przeleciał Bocian."
No to juz znamy nazwisko testowanego obroncy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)