A.W.B napisał:
"...dzisiaj jak poleci to śpiewa góra połowa publiki , parę sezonów i umrze śmiercią naturalną , no może będzie śpiewana na derbach . A wraz z nią skończy się pewna epoka ,okres "
Nie mogę się doczekać, kiedy ta wieśniacza "pieśń" zniknie z naszego stadionu!
Widziałem miny paru zaproszonych przeze mnie na mecz osób podczas śpiewania tej "pieśni"! Niestety wstyd mi ponownie proponować im przyjście na spotkanie Pasów!Jestem przekonany, że gdyby nie ta "żenująca przyśpiewka" frekwencja na stadionie byłaby większa!
-
-
Stadion Cracovii zamknięty na 2 lata!
Temat o stadionie a jeden frustrat z drugim tylko swoje wynurzenia o WTSK pisze (dotyczy to i tych za i tych przeciw) ... żenada ten temat.
proponuje ten temat zamknąć, a o stadionie i jego przebudowie pisać w temacie http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?13,1212359,page=70
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Temat o stadionie a jeden frustrat z drugim tylko
> swoje wynurzenia o WTSK pisze (dotyczy to i tych
> za i tych przeciw) ... żenada ten temat.
Nie chciałem już się wypowiadać, bo to rzeczywiście nie ten wątek, ale:
1. Naprawdę przykre, że wielu pasiaków nie widzi, ile zła robi sie tą tfu-rczością.
2. Zaczął o tej pieśni w tym wątku pisać pewien nowy forumowicz, zwolennik WTSK, który będzie za tą tfu-rczościa tęsknił, gdy to-to g... zniknie ze stadionu. I nowemu forumowiczowi należało napisać, że są tacy, którzy się tym g... brzydzą.
3. Cały stadion, Wbrew temu, co pisze JEDEN Z SzanoWnych Przedmówców, NIGDY tego nie śpiewał. Ja na przykład tego NIGDY nie śpiewałem. O wstawaniu już nie mówiąc. I znam wielu takich jak ja. Nie było meczu, gdzie to śpiewa cały stadion. Choć bywało to bardzo głośne czasami, na derbach, przyznaję.
3. Robin, przykre że Ty - przy Twojej ładnej działalności w różnych cracoviackich sprawach - zrównujesz takich, którzy z uporem godnym lepszej sprawy lansują to szkodzące Cracovii g... , jak i tych, którzy uporczywie - z mocnym uporem - zwalczają to g... Sądzę, że za frustratów powinieneś przeprosić. Co z frustracją ma walka o dobry wizerunek Cracovii?
Żenada - to jest właśnie ta tfu!-pieśń.
pojednanie pojednanie !!!
Niestety.. wątek zszedł na psy.
Ja się czasem zastanawiam, czy to nie jakaś V kolumna powoduje... kolumna z ul. Rybnej
WTSK moze byc spiewane ale tylko raz podczas meczu bo wiecej nie ma sensu.
TEMAT O ZAMKNIĘCIU NASZEGO STADIONU !!!
*caps lock celowy.....
jedno jest pewne. jak nam zamkną stadion i zaczną się te problemy otwarciem, to zostaniemy zmuszeni do bycia grzecznymi kibicami:) bo jak pojawią się głosy: [i]"a może by tak jeden stadion, bedzie taniej, zostanie na drogi i przedszkola"[/i], to wtedy trzeba mieć co pokazać, że jest spora grupa kibiców, którym ten stadion się należy! No więc trzeba będzie wypromować pozytywny wizerunek kibica Cracovii! ...fajnie by było mieć co zaprezentować wtedy:)
nie jest tajemnicą, że nasza siła przebicia w stosunku do wiślanego lobby jest mizerna i w dodatku nawet organy decyzyjne są podejrzane, to wypada być ostrożnym w swoim postępowaniu!
Nie wiem jak to się odbędzie wszystko, ale wole dmuchać na zimne, zwłaszcza jak czytam takie teksty:
[i]"I choć telewizje nie boją się ryzyka, inwestorzy z trudem wiążą koniec z końcem.
- Aby w piłce pojawiły się zyski, musi nastąpić rewolucja. Od oczyszczania atmosfery związanej z aferą korupcyjną [b]po zmianę zachowań kibiców i przyciągnięcie znacznie większej ich liczby na mecze - mówi Michał Topolski. "[/b][/i]
po tych gagatkach wszystkiego można sie spodziewać!
Nie tragizujmy.. ;) Moze jednak wybuduja ;)
Wklejam parę postów z forum Hutnika.... aby uświadomić że poza niektórymi kibicami HKS-u ,którym nie przeszkadzałaby nasza gra na Suchych Stawach jest też spora grupa ludzi wyraźnie temu przeciwnych.....
PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 2:42 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Niech spier****ją... Wawel ma nawet dobry stadion no i bliżej jest od kałuży.
PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 7:32 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
To nie przejdzie Wink Wyobrażacie sobie co by się w NH działo podczas meczu pasiaków?
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 8:44 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Spokojnie Wink
Nie wyobrażam sobie, żeby żydki miały grać swoje mecze na SS ;/
Ale znając naszych prezesów mogą się zgodzić żeby dostać jakąś sumkę do kieszeni..
PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 10:38 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Koniec świata.. Evil or Very Mad
Czyli po prostu nie możemy nic zrobić tym CH***M i pozostało nam tylko czekać aż zaczną grać u nas Rolling Eyes
Mam nadzieję, że to nie dojdzie do skutku..
PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 9:19 am Temat postu: Odpowiedz z cytatem
No nie wygląda to za ciekawie, zwłaszcza że jakiś czas temu jedna z gazet zacytowała naszego prezesa który stwierdził że jest skłony bez najmniejszych oporów podzielić sie stadionem z Pasami.
Ogólnie jeszcze nic nie jest przesądzone, bo może wymyślą coś innego, albo jakoś zmienią plan robót przy Kałuży. Ale na dzień dzisiejszy nie wygląda to za ciekawie bo włodarze Cracovii wyraźnie podkreślają że na czas remontu odpowiada im gra na Suchych Stawach
Szkoda tylko że na forum Hutnika wypowiada się garstka i nie możemy poznać zdania ogółu...
Budowac stadion na dwa razy a nie szukac extremalnych wyjsc. Ja nie wiem co za problem maja. Kurwa mac.
ciekawi mnie ide beda kosztowac bilety albo karnety na nowy stadion :)) ale kiedy bedzie to wiadome kto wie....
pewnie pińcet dwa dziewińcet :-)
Oby te bilety jeszcze wtedy były :P (a nie jakieś kart nie wiadomo co że zwykły śmiertelnik raz na runde iść na mecz nie moze....)
Typowe dla kibica Pasów! Narzekanie!
Jeszcze stadionu nie ma, a już malkontencą o biletach! :)
Liczę, że do momentu oddania stadionu to malkontenctwo nam przejdzie!!!
24 dni później
Jakubek Tabisz mówił, że może jednak nie bedzie trzeba bedzie zamyac stadionu. Podobno nawet bedzie moglo wejsc 2k kibiców. Zrobiono jakias poprawke przy koronie stadionu(ocb?).
Czy aktualny stadion bedzie do przyjecia na mecze IT, ewentualnie (daj boże) PUEFA?
mozna grac na nim w intertoto w PU już nie.
istnieje mozliwosc ze bedzie 2 tys kibicow. jakubek mowil ze zamkna stadion calkowicie jedynie wtedy gdy ZNACZNIE przyspieszy to prace
185 dni później
nie wiem czy to dobry topik, ale związany z nowym stadionem...
mam pytanie, czy została wybrana już oficjalna koncepcja nowego stadionu?? w internecie najczęściej spotykam się z takimi oto projektami:
[url]http://www.cracovia.pl/galeria/stadion_100lat/images/perspektywa-4.jpg[/url]
[url]http://img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/be/40_796994_1_d_6925.jpg[/url]
(mi podoba się bardziej pierwsza opcja)
Tylko że pierwsza obcja nie ma zadaszonych wszystkich trybun :/ a słyszałem że juz nie długo ma byc taki wymug licencyjny!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)