Koleś ma w tym zajebisty interes. Zabiorą lodowisko on straci prace i mieszkanie które należy do Krakowianki. Nie dziwcie sie mu bo każdy z was zrobiłby to samo - on poprostu walczy o swoje.
-
-
Basztowa 2003 pod lodowiskiem!!!
Może jakoś wpłynąć na zarządce numer 1 w mieście Krakowie (Majchrowski). Jakaś akcja, która zwróci uwagę mediów ??
Może trzeba przyglądnąć się budżetowi Krakowianki ??
>Koleś ma w tym zajebisty interes. Zabiorą lodowisko on straci prace i mieszkanie które >należy do Krakowianki. Nie dziwcie sie mu bo każdy z was zrobiłby to samo - on >poprostu walczy o swoje.
Nie dziwimy się . Natomiast to ,że złodziej kradnie a polityk sprzedaje ustawy bo ma w tym interes nie jest powodem aby go za rękę nie łapać;-)
>Zawsze będziemy od was lepsi - TS WISŁA KRAKÓW
"to się tylko Pana zdaje";-)
moja propozycja zamiast basztowej
zorganizowac mecz pilkarski pomiedzy sekcjami pilki noznej i hokeja. wstep wolny, cos w stylu treningu noworocznego. i wszedzie gdzie sie da oznajmic, ze skoro hokeisci nie moga w Krakowie uprawiac swojego sportu, to przynajmniej niech pograja w pilke. przygotowac stosowne transparenty, naglosnic w mediach, doping dla hokeistow i tak dalej.
+ zmniejszone ryzyko zadymy
+ pokazujemy, ze potrafimy demonstrowac swoje poglady rowniez na inne sposoby, ze trzymamy sie razem itd. medialnie zyskalibysmy na tym sporo
+ zainteresujemy sytuacja w hokeju rowniez przecietnych fanow pilki noznej
Brajt a powiedz mi ilu fanow pilki sie tym interesuje skoro na meczu z tlokami jak zucilem chaslo zeby cos o hokeju bylo to uslyszalem tylko
hej heja heja i potem juz cisza....???a powinni pol meczu o tym wrzeszczec na stadionie... inna sprawa ze my tu na forum swoje a na trybunie swoje bo niemamy tam sily przebicia chociaz zucilem chaslo minuta ciszy dla pana Czeslawa i zeczywiscie byla wiec ktos moze sie zeczywiscie tym przejmuje ale..... to zamalo !!!!! to trzeba nagloscnic byle by bez rozlewu krwi i bez zadym!!!!!
wbrew pozorom sporo. ale nie rozumiem, o co Ci chodzi. moja propozycja zakladala m.in. zwiekszenie tego zainteresowania, zwrocenie uwagi na problem.
> zorganizowac mecz pilkarski pomiedzy sekcjami pilki noznej i hokeja
To nie jest zły pomysł - jeśli dwie rzeczy:
1. Klub oficjalnie przystąpi do tego meczu, a więc będzie jasne hasło meczu (stanowisko klubu).
2. Będzie dużo prasy i najlepiej telewizja.
ad.1: Do tej pory nie ma oficjalnego stanowiska klubu - ale ja jestem tylko kibicem - może właśnie klub ma taką taktykę - "Cicho a skutecznie". Nie powinniśmy psuć tego co robią w klubie !! Szkoda tylko, że nie wiem jak Zięba widzi to wszystko.
ad.2: Jeśli mecz nie odniesie sukcesu w mediach to ...... Najpierw należy mimo wszystko z mediami pogadać. Może oni też by chcieli wziąść udział w w akcji czy też imprezie?
PS.:
propozycja hasła meczu:
"Czasy się zmieniają - Piłka i Hokej niech na swoim grają"
Dzisiejszy Dziennik Polski
Jest kompromis
Jest kompromis w sprawie lodowiska "Krakowianki" przy ul. Siedleckiego!
Przed paroma dniami informowaliśmy, iż Cracovia nie zgodziła się na rozgrywanie spotkań w sobotę o godz. 20 i w niedziele o godz. 11. - To są dla nas terminy nie do przyjęcia - mówił prezes KS Cracovia Adam Zięba. Obie strony - "Krakowiankę" i Cracovię zaprosiła do siebie dyrektor Wydziału Spraw Społecznych UMK Krystyna Kollbeck. - Obie strony bardzo rzeczowo podeszły do tematu, kompromis został zawarty w 20 minut - powiedziała nam pani dyrektor. - Ustalono, że ślizgawka zostanie nieco przyspieszona, tak by mecze mogły odbywać się w sobotę i w niedzielę o godz. 19.
Nic nie piszą o przekazaniu lodowiska. Dziś będzie na Radzie Miasta interpelacja w tej sprawie. Ponoć powodem są jakieś sprawy z wyceną ( moim zdaniem gorszego pretekstu to już nie mogli znaleźć)
Cisnąć cisnąć cisnąć. sobasa do kłaja skąd pochodzi i gdzie wiadomo kto ma królewstwo
Ale mi kompromis! Gość ustąpił, zgodził się na w miarę sensowne terminy i nazywają to kompromisem. Teraz niech jeszcze wyrówna szkody powstałe w wyniku nierozegrania meczów z Unią u siebie.
To w dalszym ciągu nie są dobre godziny.
Z doswiadczenia wiem, że najchętniej kibice widzieliby rozpoczynanie spotkań o 17.00, ewentualnie o 17.30.
Tak było jeszcze wtedy, kiedy nie było dachu i potem za niezapomnianych czasów Migacza, Agulina, Rozczina, Fatikowa, Primy i innych gwiazd naszej ligi.
Zresztą wszędzie mecze rozpoczynają sie mniej więcej o tej porze.
Czekamy cierpliwie na przekazanie nam Lodowego Pałacu i wtedy wreszcie żadne tzw. kompromisy nie będą już nam nigdy potrzebne.
wedle tradycji - mecze hokejowe rozpoczynały się o 18-tej ... latami jeszcze wcześniejszymi o 17-tej
Witam kibiców Cracovii , tak panowie zróbcie znowu rozróbe w centrum miasta , tylko niektórzy z was chyba nie pamiętają że dalej macie zawiasy za rozróby w zeszłym sezonie, uważajcie bo jak was pzpn udupi to z kim bedziemy grać ewentualne derby ( oczywiście jeżeli awansujecie )
Chyba Ci się Wisła Fan ostał w pamięci tylko jeden ze skutków MANIFESTACJI a nie zadymy. Na Basztowej łońskiego roku działy się tak naprawdę dwie rzeczy. Wysil łebek i zrozum to wreszcie.
Ja też na Basztowej byłem i nie zadymiałem.
W tym wątku chodziło o zrobienie MANIFESTACJI 2 a nie ZADYMY 2.
Cenię sobie troskę Wisła Fan. Ale ja mam taką uwagę. Co ma lodowisko wspólnego z piłka nożną? Co miałby PZPN do gadania?
Oczywiście jestem zdecydowanym przeciwnikiem jakichkolwiej zadym.
W sprawie lodowiska mam nadzieje, że pewna osoba dyplomatycznie i definitywnie tą kwestię załatwi.
Szwaya dlatego czytaj dokladniej co napisalem zrobic Basztowa 2003 to jest przenosnia do wydazen z 2001 roku .... Ja mialem na mysli zrobic cos takiego jak na basztowej tyle ze pod lodowiskiem...!!!!
ps.Apropo postu Wisla fan ..... powiedz ty mi moj piesku kochany ilu z wisly ma zawiasy po tym jak w zeszlym roku wisla swietowala mistrza polski na rynku.... Czyszbys niepamietal jak wasi "kulturalni" kibice zachowywali sie po fecie na rynku...bo z tego co ja pamietam to bylo grubo ponad 30 aresztowanych za rozboje i pobicia wiec przestan mi tu prawic moralnosci...
w obydwoch naszych obozach sa kibice i pseudo kibice...wiec niepitol mi tu o jakis pokemonach tylko prostuj kregoslop moralny swoich kolegow!!!
Wczoraj na spotkaniu Kola Sympatyków rozmawiano również o lodowisku i bardzo wiarygodne źrodła podały, iż sprawa hali już wkrótce rozstrzygnie się pomyślnie dla hokeja, ja poczółem sie uspokojony. I powiem szczerze bardzo mnie to cieszy, bo nie powoli zaczyna mi brakować dobrego hokeja.
Oby tak było. Sprawa wyglada tak, że na przemian mamy dobre i złe wieści, wydaje się, że juz blisko, a za chwilę znów daleko i tak w kółko.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)