Sorry za zdublowanie,ale
Mam taka mala osobista prosbe,do tych co byli na wczorajszym meczu hokejowym,albo na wczesniejszym,wiem ze byly rozdawane bony do bukmachera internetowego bet-at-home.Ja niestety ze wzgledu na chorobe,nie moglem sie pojawic na hali :( Ale jesli ktos bylby tak upzejmy i podeslal kod takiego bonu,na priva,to bylbym niezmiernei wdzieczny :) Pozdrawiam
Mistrz , mistrz nasz KS
-
-
prosba
nie nabijaj postów ok? nie których to moze wkurzac. napisales raz i Wystarczy! takim oto sposobem zaśmiecasz to forum.
Przepraszam bardzo,poprostu tamten temata napisalem w dziale hokejowym,bo nie wiedzialem gdzie moze bardziej pasowac,i zostal przeniesiony przez moderatora,tak oto zdublowaly sie,i sa dwa w jednym dziale,tamtem temat do usuniecia
ale podbijam,jesli ktos ma taki bon,voucher,to bylbym niezmiernie,niezmiernie wdzieczny,kto posiada cos takiego,to poprosze o priva,to jakos sie dogadamy...
sokół Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie nabijaj postów ok? nie których to moze
> wkurzac. napisales raz i Wystarczy! takim oto
> sposobem zaśmiecasz to forum.
Uważam, że choroba i niezwykle uprzejmy ton postu Daniela_2b obfitujacy w liczne zwroty grzecznościowe typu "przepraszam", "proszę", "dogadamy się", "sorry za zdublowanie", "pozdrawiam", "byłbym niezmiernie wdzięczny" graniczące czasami z pełnym ekspresji akcentowaniem skromności własnej osoby ("mam taką małą osobistą prośbę") w pełni rekompensują ewentualne nabijanie postów, dlatego sokół nie napinaj się.
Ludzie, podeślijcie mu ten kod, bo omal się tu nie rozpłakałem.
też przyłączam się do prośby :)
Jeśli coś siądzie na kuponie dzielę się wygraną z osobą od której dostałem kod !!!
ja rowniez obiecuje ze rzuce cos osobie ktora bedzie na tyle zyczliwa ze przesle kod bonu na priva :))
również przyłączam się do prośby o kod;> :D
bylem na wszystkich meczach finalowych na Pasach i zadnego bonu nie dostalem :(
no wlasnie ja tez nic o onach nie wiem... napewno je rozdawli??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)