Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No dobra ale te miejsca siedzące spowodują że
> pojemność hali się zmniejszy. Ile ma być
> miejsc stojących w takim razie?
Pewnie tyle ile więcej biletów się sprzeda. A są jeszcze miejsca stojące "na konstrukcji" :)
-
-
Sezon na ogórki.
Kiedyś nie wiele brakło by jeden głupi post nie spowodował rozwiązania kontraktu z Hartmanem.Zostalibyśmy wtedy z Cernym,Prokopem ,Pincem.Popytaj to się dowiesz jak było.
Hlough miał specjalny temat na forum Roman Hlough to je ono.Bynajmniej nie z czyjegoś widzimisie tylko zwyczajnie na to zasłużył swoją grą!!!.Ocena całego sezonu Hlougha jest dla mnie bardzo wysoka i nie zmieni jej w żaden sposób kilka słabszych meczy w play off.
Co do kar to znacznie mniej ich łapał w 2 części sezonu.
100 razy wolę Hlouha niż Kacirza.
Kogo pytać?
Możesz spytać A.Ziębę ,Rohaczka .To stara sprawa i myślę że ci powie.
A na razie posyp głowę popiołem że strzeliłeś z Hlouhem zwyczajną gafę.
(sypsypsyp) Wystarczy?
mnie mozesz tez spytac DJ :)
Czemu niektórzy piszą Hlough? Co wy na mecze nie chodzicie i nie widzicie, że gość się nazywa Hlouch?
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kiedyś nie wiele brakło by jeden głupi post nie
> spowodował rozwiązania kontraktu z
> Hartmanem.Zostalibyśmy wtedy z Cernym,Prokopem
> ,Pincem.Popytaj to się dowiesz jak było.
>
> Hlough miał specjalny temat na forum Roman Hlough
> to je ono.Bynajmniej nie z czyjegoś widzimisie
> tylko zwyczajnie na to zasłużył swoją
> grą!!!.Ocena całego sezonu Hlougha jest dla
> mnie bardzo wysoka i nie zmieni jej w żaden
> sposób kilka słabszych meczy w play off.
>
> Co do kar to znacznie mniej ich łapał w 2
> części sezonu.
>
> 100 razy wolę Hlouha niż Kacirza.
Zgadzam się w 100%. W przekroju całego sezonu Roman był najlepszym obcokrajowcem i być może nawet najlepszym zawodnikiem. Wiele osób tu już zapomniało jak ciągnął grę przez jakieś pół sezonu zasadniczego. OK, finał miał słabszy, ale popatrzcie Badzo na początku błysnął, powiedziałbym nawet, że bardzo, zwłaszcza w kwestii szybkości, potem trochę mu forma spadła i szybko się zapomniało o tym, że on naprawdę potrafi super grać. Więc jak ktoś pisze których stranierich by chciał zostawić na przyszły sezon i nie ma w tej grupie Romana, to albo przyszedł obejrzeć tylko finały, albo ma ewidentną sklerozę.
1. Mihalik za dobry aby w wieku 28-u lat na stałe w Polskiej lidze zakotwiczył - jak się uda go w grudniu za rok ściągnąć to dobrze będzie.
2. Badżo- inwestujmy w chłopaka. Przyszedł jako ten słabszy stranierii i się rozegrał...będzie tylko lepiej a "na południu" nie ma wyrobionej marki to i ofert rewelacyjnych mieć nie będzie...
Myślę ,że jak zostanie to za rok bedzie jeszcze lepszy niż teraz a i tańszy niż Kmeć (który nie wiadomo co gra bo nie grał)
3. Hluoh - ptaszki ćwierkają ,że ktoś mu jakiś menago wizje znakomicie płatnej ruskiej ligi roztoczył...
dobrze by było jakby został
4. Buril - jak by chciał zostać ale za "sensowne pieniądze" a nie za takie jak te "alarmowe" w styczniu to warto. Nasi młodzi obrońcy wiele się od niego nauczą...to zupełnie inna "kultura" gry obrońcy niż Maniek czy Dulek...
Podsumowując. Trafiliśmy Czecho-Słowaków (poza Kmeciem i CZernym-ale on to z poprzedniego sezonu) lepiej zatrzymać znanych i dobrych niz ponosić ryzyko nowych transferów...
Khalidzie jak mamy zrobić rok w przód i pucharze kontynentalnym nie być jeleniem do bicia to musimy mieć w składzie takich zawodników jak Mihalik.Ci sporo kosztują ,ale profesora na Mihalika na pewno stać.Kmets nie był pewnie tańszy ,a to zupełnie nie ta para butów.Nie miej złudzeń że ktoś powtórzy taki błąd jak Nitra i do nas przyjdzie w grudniu.To marzenie ściętej głowy.Wszystko jest kwestią ceny -profesor Mihalik był dla nas bezcenny.Od takich zawodników mają się szansę nauczyć gry+cwaniactwa nasi młodzi zawodnicy.Dlatego myślę że profesor Filipiak zaangażuje profesora Mihalika!!!
Badżo powinien zostać .Ma charakter i umiejętności.
Hlouh to jest profesor nr 2 .Absolutnie bezcenny i warty by o niego zawalczyć w temacie następny sezon.
Burzil-Myślę że jest szansa by za cały sezon troche z kontraktu urwać ,a wtedy na pewno wart by został mimo 40 lat.Miło było patrzeć jak ten obrońca potrafi się na lodzie ustawić.Nie najeździ się specjalnie a zawsze wie gdzie się znaleźć.Duża klasa i dziwie się Wojasowi że z takiego zawodnika zrezygnował.
Zgadzam się w 100% że lepiej zatrzymać dobrych i znanych niż ponosić ryzyko.Dlatego wolę 4 dobrych niż 6-7 miernych .Zawsze do tej 4 możemy ściągnąć przed play off jeszcze 2.
I jeszcze jedno najważniejsza kwestia Profesor ma zwiększyć zaangażowanie finansowe w hokej.Zależy mu na promocji Comarchu na arenie międzynarodowej.I myślę że doskonale sobie zdaje sprawę z tego że by co kolwiek ugrać w drużynie musi mieć kilku profesorów Mihalików.Młodzi zawodnicy muszą mieć od kogo uczyć by zrobić krok w przód.
Paweł Dronia,Paweł Połącarz,Maciej Szewczyk-młodzi zdolni odkrycia sezonu 2007\08 choc jedno nazwisko by pasowalo w Cracovii bo chyba od nowego sezonu w druzynie ma grac 4 młodych
"100 razy wolę Hlouha niż Kacirza"
nic nie ujmując Romkowi, ale to stwierdzenie budzi politowanie
Rzeczywiście budzi politowanie twój post.Jak to mówią łaska pańska na pstrym koniu jeździ.Jeszcze nie tak dawno grą Romka się zachwycano i miał specjalny post (jako pierwszy z naszych hokeistów ,,Roman Hlouh to je ono''.
Post i wiele wpisów zachwycających się grą Romka bynajmniej nie za piękne oczy tylko za to co prezentował na lodzie.Wystarczyło kilka słabszych meczy (co każdemu hokeiście w sezonie się zdarzało),aby co nie którzy odsyłali go do domu,a jeszcze inni tacy jak ty pisali o politowaniu porównując Hlouha do Kacirza.
To że Kacirz wygrał klasyfikację kanadyjską ,a Hlouh był 14 nie oznacza wcale że był hokeistą słabszym od Kacirza.Kacirz od lat gra z tymi samymi partnerami w 1 piątce.Element zgrania się jest bardzo istotny.Zawodnicy grający dłużej grają niemal na pamięć.Poza tym Hlouha ja oceniam nie tylko pod kątem statystyk.Ten zawodnik nigdy nie odpuszcza i WRESZCIE JEST TEŻ ktoś nie grzeczniutki jak baranek ,ale taki co w mordę możę dać .Tacy zawodnicy to jest sól hokeja!!!!!.
(ps.Kacirza oczywiście też uważam za dobrego zawodnika ,choć osobiście wolał bym Vitka za stoczniowca)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)