a obiektywne i rzetelne gw-ko jako wiadomość dnia (za to w dwóch odsłonach) daje mało znaczący incydent w wykonaniu dwóch stranieri z cwelki
o Mistrzu Polski w hokeju tylko w wydaniach lokalnych.
no, jakby to był cymbergaj albo picipolo to by się "rzetelni dziennikarze" rozpisywali
-
-
MISTRZ POLSKI Anno Domini 2008 Comarch Cracovia Kraków
Dla mnie tez drugi!Ale piękny!normalnie się popłakałem!
sialalalalalala CRACOVIOOO KOCHANA !!!
rano będzię ciężko wstać o 6 %;/ ...
MIIIIIISTRZ MIIIIISSTRZ CRACOOOOVIA
a pan Jawor miał rozdwojenie jaźni jak pisał drugie sprawozdanie :)
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,5052496.html
Dziękuje Ci Tato, że jestem Pasiakiem!
Dzięki dla wszytskich, którzy przyczynili się do mistrzostwa i dla Tyszan za naprawdę super play-off'y!
Dziękuję całej druzynie !!!!http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=5&k1_id=36
CRACOVIO POPROSTU KOCHAM CIE !!
:) Mistrz Mistrz Cracovia :)
Gratulacje z Torunia!
p.s.: pozostaje satysfakcja że nasi postawili w I rundzie PO wysoko poprzeczke Mistrzowi Polski:) co by było gdyby TKH wygrało w karnych 2 mecz w Krakowie?:)))
wygralibyśmy w 5 meczach :)
grafiti na mieście trzeba jakies zrobic z okazji mistrzowstwa :)
no i okolicznosciowe szaliki klub powinien zapodac:D
ja do tej pory jestem przyjemnie podekscytowany mistrzostwem, i pewnie jeszcze jakis czas bede:)
HEJ HEJA HEJA
CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA
Mysle ze do soboty sie to utrzyma. W sobote pilkarze dadza kolejna porcje radosci na kolejny tydzien,po ktorym to tłumnie w Sosnowcu bedziemy cieszyć sie z kolejnej wygranej
5 dni później
A JA SOBIE MYSLE ZE MOZE DZIęKI TEMU NIEWĄTPLIWEMU SUEKCESOWI JAKIM JEST MISTRZ POLSKI Anno Domini 2008 POJAWIĄ SIĘ NOWI SPONSORZY , ponoć od przybytku głowa nie boli :)
Ja proponuje jako nowego sponsora jakiegoś producenta sprzętu hokejowego... który to za umieszczenie gdzieś swojego logo bedzie dostarczał za darmo sprzęt również (a może przedewszystkim) młodzieży :)
Rozglądając się za sponsorem na turniej minihokeja jeden z rodziców dotarl do dużego banku.
Ku naszemu zmartwieniu pan z banku nie był zainteresowany wsparciem młodzieży lecz bardziej drużyny o zasięgu ogólnopolskim. Mam nadzieję że dział handlowy w MKS zadziała.
Wdzisiejszym dodatku sportowym "Dziennika Polskiego" jest wywiad z Rohackiem! Polecam!
Jeśli ktoś ma możliwość to niech wklei:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)