Jeśliby ktoś mógł pomóc w zakupie biletu,prośba o pomoc!!!
Karvin może Ty coś poradzisz!!!
-
-
Zagapiłem się !!!SZUKAM BILETU!!!
Jutro rano jade po bilety wiec jak chcesz to Ci pomoge...
Ja też jadę tyle że boję się że nie dostanę:)
Sa jeszcze bilety wiec narazie nie panikuj!
Tez zagapiony.... od ktorej sklepik otwarty? Nie ma innej opcji, bilet musze miec!
od 11 na hali!
Bobson jesli gadasz powaga ze mykasz po bilety to odezwij sie na GG (edit Blady)
Mam troche kilosów do Kraka i za bardzo jechać 4 godziny przed meczem ..to predzej oszaleje...
dzieki
Tefal tylko kasa pod lodowiskiem Cię ratuje
Hehe chłopaki. Witam. Czy My (Tyszanie ) kupimy jutro bilety bez problemu??
Tyski GKS & Cracovia Kraków!
Niewyobrażam sobie żebyście zostali pod kasami
przez Swieta sie wielu zagapilo... troche to wkurza... ze w sezonie czlowiek byl na 70-80% a teraz na najwazniejszy moge sie nie dostac. mimo tego ze ucieklem od swiatecznego stolu i rodzina wyklela na wieki...
a mam pytanie.. jeszcze na Cracovii nie widzialem "konikow" oprocz "naszych" czy takich nie "naszych" mozna lac w morde???
dobra to sobie sam odpisze.. mozna lac bo to lany poniedzialek
lej jak popadnie, tak tez było ostatnio w tychach jak konik podszedł i zaoferował "niewłaściwemu" osobnikowi kupienie od nego biletu za 50 zł
"A do południa konikom śmierć" jak śpiewał Piasek:):):)
ja ostatnio bawiłem się w konika :P kilka biletów miałem więcej jednak wszystko wg cennika ;) zdziwiło mnie że koledzy którym sprzedawałem myśleli że chce ich wykiwać i sprzedać coś lewego. panowie takie rzeczy to nie u nas ;)
a co do koników to w ryja tych co chcą na nas zarobić :P
temat nieaktualny dla autora tematu :)
spieszcie sie ja juz mam ale nie jest wiele ....... wszyscy na hale
spoko, o 13.00 otwierają kasy i jest jeszcze pewna pula biletów, ale nie wiem niestety ile...
[b]Belex[/b] - o 13.00 to Ty juz nie masz co liczyc chyba na bilety. a Kasy od 11 są otwarte, no chyba że już mogli zamknąć.
nie mowcie nawet ja dopiero z kumplami jedziemy o 13 na hale :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)