black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i tu muszę się z Tobą zgodzić.
> ponad dwadziescia lat pracy, setki młodych
> kandydatów co rok podczas naborów do szkółki.
> i co?
> jedyny którym mogli się pochwalić to Zawadzki,
> złoty medalista ME U-18.
> a teraz, nawet nie wiem w której lidze gra.
>
> szkoda chłopa( Chemicza) nota bene, przerzuta z
> Kałuży :D
jeszcze spod jego skrzydeł wylazł Surma :) Ale rzeczywiście setki zawodników i mizeria...
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy
7 dni później
Akademii Piłkarskiej Cracovia nie będzie brak funduszy.
AlexMateczny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Akademii Piłkarskiej Cracovia nie będzie brak
> funduszy.
Brak funduszy czy WOGÓLE nie pozwolono ludziom sensownym działać i zebrać fundusze?
Tak czy inaczej WPROST FATALNA WIADOMOŚĆ dla Cracovii:(
.
I będzie wprawiało...
Oni się tej Akademii boją, bo mogą nie znaleźć tam swojego miejsca...
To ja proponuje w tym miejscu zamknąć tą dyskusję czekając na ostateczne ustalenia.
Nie jest w interesie Cracovii dyskutowanie takich spraw publicznie.
Otóż to, przezacny Khalidzie, otóż to. Zwłaszcza, ze decyzja raczej nie zależy od wpisów na forum.
Wow, pan Ch. ma pełne portki, bo już wie, że seine Karriere ist zu ende. SMT out, Akademia in.
SMT w obecnym kształcie przejdzie prawdopodobnie do historii, ale przynajmniej dzięki niemu można teraz zrobić zdrowy pion osobowy, pozbywając się tzw. szrotu ;)
rmszar działaj rób czystkę niech wreszcie bedzie normalnie w naszej KOCHANEJ CRACOVII !!!MY MAMY JUŻ DOŚĆ DZIADOSTWA bo wszyscy wiemy że CRACOVIA PANY!!! Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!
Otóż to, ja również bardzo popieram. SMT jest absolutnie do wyrzucenia, musi go zastąpić zupełnie nowy, zdrowy twór, niezależnie jak się będzie nazywał. Najważniejsze to nowi ludzie - zarząd, koordynatorzy, ale także w większości trenerzy i kierownicy. I oczywiście nie my o tym będziemy decydować, ale jako gorący zwolennik prawdziwej piłkarskiej akademii dla pasiastej młodzieży, bardzo w pana, panie Radomirze wierzę. Tylko teraz marzenie ogromnej ilości ludzie może się wreszcie spełnić..
Młoda Cracovia 99 ze złotem w Wilnie !!!
Drużyna Marcina Kępy wygrała międzynarodowy turniej złożony z 16 - tu najlepszych drużyn krajów nadbałtyckich.
Z Polski udział wzięły : Arka Gdynia, Motor Lublin, Korona Kielce, Jagiellonia Białystok i nasze PASY99.
Do grupy medalowej awansowała Cracovia i Jagiellonia ( 4 miejsce ).
Ewenementem był wspaniały doping polskich drużyn uzbrojonych we flagi Cracovii ( dzięki Bart ) w wielkim finale. Po końcowym gwizdku WSZYSTKIE polskie drużyny rzuciły się na naszych zawodników i tzw "kupa mięsa " w barwach klubowych była tak wysoka, że istniało ryzyko przygniecenia chłopców .
Dzięki Cracovii, Wilno jak niegdyś było przez chwilę biało-czerwone :)
Więcej info w dniu jutrzejszym na Młodej Cracovii
Brawo :)
Piękny wynik! Gratulacje!
Tak Trzymać!!!TYLKO PASY!!!
Brawo a jak w Zawoi. Pozdrawiam
Stach ja się nie boję jeżeli do mnie pijesz tylko kasy trzeba. Masz link http://www.pasy.tv/jerzy-dudek-w-cracovii-pod-warunkiem-ze/ Jak to zrobimy lub zrobią będzie dobrze.
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Terazpasy.TV-Tomasz-Rzasa-o-szkoleniu-po-holendersku
W Zawoi łomot jak fiks - wykasowałeś mój nr tel czy co ?
Nie a dzwoniłeś. Jutro będziesz miał legitymacje załatwiłem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)