[b]PASY.TV i Małopolska.TV zapraszają na Derby Krakowa w Młodej Ekstraklasie. Transmisja na żywo w poniedziałek o godzinie 14:00[/b]
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy
Niedziela godź 11.00 Wielicka zapowiedź co nas czeka o 17-tej.Rocznik 2001 zagra zaległe Derby.
Odbudowany rocznik 99 Cracovii wygrał dziś z rocznikiem 99 AP21 15:3!
:)
Chcemy przede wszystkim wychowywać i wyniki nie mają znaczenia na tym etapie. W tym okresie rozwoju dzieci, chcemy dopomóc Rodzicom w odpowiednim ukształtowaniu ich synów.
Rodzice i np Babcie, Dziadkowie, Ciotki, Wujkowie powinni dać dzieciom możliwość radości z grania w piłkę - chyba chodzi o to, aby dzieci były bardziej zadowolone, niż niespełnione ambicje Rodziców - prawda ?
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odbudowany rocznik 99 Cracovii wygrał dziś z
> rocznikiem 99 AP21 15:3!
ale to chyba na hali :)
Black cat- na hali, ale zawsze to miło się słyszy takie wyniki. :)
No i mamy kolejną pozytywną wiadomość. Młoda Cracovia 2001 pokonała młody gts 6:2 :)
Wiem, wiem - że podniecam się jak stary cap. Zaznaczam, jednak że wyniki na tym etapie są dla mnie nie ważne, ale egoistycznie nie mogłem się powstrzymać ;)
Cracovia Pany !!!
Mariusz - pogratuluj proszę całej Drużynie i Trenerowi i uściskaj Kamila :)
ale chyba druga grupa przegrała 2-5 z tego rocznika.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale chyba druga grupa przegrała 2-5 z tego
> rocznika.
Grupa B przegrała 2-4 ale grupa A rozniosła Wisłę !Jeśli chodzi o ścisłość w dwumeczu wygrywamy 8:6 !!!
Dzięki Jim.
13 dni później
http://sportowetempo.pl/wiadomosci_pn_malopolska_2011_2012/artykul/26670_Triumf_Cracovii_w_Myslenicach
Pięknie !!!!!!!!
Serce rośnie.
Najlepszy turniej w jakim kiedykolwiek uczestniczyłem.Cały rok się na niego czekało.
Aaaaa i nie stracić na tej hali ani jednej bramki w 4 meczach to naprawdę duży wyczyn:)
http://www.sms.krakow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=304:turniej-we-lwowie
Piątek, 25 listopada - SMS Cracovia pokonała w turnieju FK Skała Morszin 3:1 ( 3 x Ceglarz )
Sobota, 26 listopada godz. 12:30 Akademia FK Karpaty - SMS Cracovia Kraków
Niedziela 27 listopada godz. 11:00 SMS Cracovia Kraków - Metalurg Zaporoże
http://sportowetempo.pl/pn_malopolska_rh_js_e_12/relacja/53021_Cracovia_Jadwiga_Krakow
może jutro JM Grzegorza Treli coś powalczą (z Puszczą N.)
12 dni później
może nie o naszych grupach młodzieżowych, ale zadosćuczynienie dla tych, którzy przez tego parcha nieraz już oszukiwani byli.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/trener-szkolki-wisly-wyrzucony-za-turniej-mikolajkowy,1732158
Nawet go szkoda. W końcu tyle złego dla wizerunku wisły zrobił...
i tu muszę się z Tobą zgodzić.
ponad dwadziescia lat pracy, setki młodych kandydatów co rok podczas naborów do szkółki. i co?
jedyny którym mogli się pochwalić to Zawadzki, złoty medalista ME U-18.
a teraz, nawet nie wiem w której lidze gra.
szkoda chłopa( Chemicza) nota bene, przerzuta z Kałuży :D
Wywalili go, bo już za niedługo nie będzie im potrzebny. gts również doszedł do słusznego wniosku i będą zakładać swoją Akademię i najprawdopodobniej tamtejsze Stowarzyszenie zakończy żywot.
Mamy [b]TERAZ[/b] tzn w obecnym czasie ( odpowiednia konstelacja gwiazd ;) ) niepowtarzalną szansę ( kolejnej takiej możemy nie dożyć ), aby być pierwszymi w Krakowie z bardzo ciekawym i przyszłościowym projektem.
Przecież ten pseudo prof. już dawno robił przekręty wystarczy pogrzebać na naszym forum i w necie, to nie pierwszy raz kiedy wystawiał starszych zawodników, nawet w roczniku żaczków , ale to parcie na sukces i wyniki zmieniło go ze ściery w szmatę, cóż to nic dziwnego to zasłużony odznaczany działacz wisły , który dyplom zdobył w wiadomo jakim okresie .
A najpierw nasz byly zawodnik
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)