Gratulacje dla młodych piłkarzy :)
Clebera? Dzieciaka w Krakowie zostawił? Jeśli tak to dość dziwne.
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy
Boże, ale się cieszę!!! to dzięki takim ludziom-trenerom -rodzicom grupy młodzieżowe istnieją w Cracovii, szkoda, że Zarząd Klubu ma to serdecznie...w d, ach z resztą cieszmy się razem z chłopcami i Trenerem Marcinem Urbańskim - GRATULACJE Z CAŁEGO BIAŁO-CZERWONEGO SERCA OD RCZNIKA 99!!!
www.cracovia99.pl
Gratulację od Kamilka Ś. i jego taty z drużyny 2001r. !!!
gratulacje dla wszystkich chłopców z drużyny Marcina Urbańskiego tyko szkoda że jak zwykle nie było nikogo z zarządu nie mówiąc już o trenerze koordynatorze Tomaszu Szarlińskim !!!!!WSTYD TRENERZE KOORDYNATORZE GRUP MŁODZIERZOWYCH.
Drobna uwaga>> nie M. Fijałek a M.Fiałek...ale i tak extra grali
Babcia-kibic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drobna uwaga>> nie M. Fijałek a M.Fiałek...ale i
> tak extra grali
Widzę, że Babcia ma duże, duże... oczy - uważaj Babciu bo wilk ( z rodziny pso(gts)owatych ) Cię zje ...- dobranoc ;) wpadnij znów na dwusetne urodziny CRACOVII - to będzie kochana babinko Twój drugi post.
Wspaniała passa w derbach Cracovii trwa nadal.Rocznik 2001 pod batutą S.Dorszewskiego wygrywa z Wisłą 4:3(4:1).To najniższy wymiar kary jaki spotkał rywali zza miedzy.Całe spotkanie obserwował Bartek Ślusarki i przyznał,że nie spodziewał się takich emocji.
Jutro na tv redbox ma być relacja z tego wydarzenia.Zapraszamy do odwiedzenia tej stronki.
P.S.Brawo dla tych roczników które pokonały w tym miesiącu rywalkę zza miedzy czekamy na więcej CRACOVIA PANY !
Brawo brawo mam nadzieje że rocznik 99 zagra derby w sobotę o 9 a rodzice nie doproadzą że bedzie walkower.
No chyba wszystko na to wskazuje,że jednak będzie walkower bo część rodziców z 99 mówi,że jest już U21...
Dziś o 16-tej jest zebranie z Trenerem Koordynatorem i powinno się wyjaśnić, czy będzie pogrzeb drużyny, czy też nie. W każdym razie forma zwolnienienia przez Klub Trenera Dzierżaka jest żenująca. Bardzo proszę o wstrzymanie się z komentarzami do momentu wyjaśnienia syuacji.
Trener Dzierżak już nie pracuje w Cracovii?
Tak - został zwolniony 10 dni po ..podpisaniu kontraktu - skąd my to znamy...
Pamiętajcie rodzice 99 że to wasi chopcy zrobili wynik a nie trener . Powiem krócej macie utalentowana grupę i możecie razem coś osiągnoć. Wasi chłopcy jeszcze nie raz zmienią trenera a Dzierżak to może dobry trener ale wciągać dzieci żeby walczyć o swoje wynagrodzenie i robić precedens dla innych trenerów.
Prosiłem o zaniechanie komentarzy do momentu wyjaśnienia sytuacji. Zapewniam, że będzie o czym pisać !!!
Zmieńcie temat na " JAK SIĘ NISZCZY MŁODZIEŻ W CRACOVII !!!"
Niszczy to może nie, ale nie szanuje dzieci i rodziców - tak
na to samo wychodzi....
Niszczą to narkotyki i złe towarzystwo :)
Tak dokładnie - pewne złe towarzystwo zniszczyło rocznik 99. Na Derby, które są o godz. 9-tej jedziemy w ...5 ciu zawodników ( jeden z gorączką)
Cała masa faktów nt już niebawem.
Do tej pory siedziałem cicho, ale to co się stało,przerosło wszelkie zasady moralności, godności itp.
W życiu nie sądziłem, że będzie mi dane cokolwiek złego napisać na moją ukochaną Cracovię, ale po ostatnich wydarzeniach czuję się jakby Matka mnie zdradziła, olała, sponiewierała.
Kurwa - ryczeć mi się chce !!!
Zgodnie z przewidywaniami mecz derbowy rocznika 99 zakończył się walkowerem. Z naszej strony przyszło 8 zawodników, w tym 6 uprawnionych do gry.
Jako ciekawostkę podam fakt, że dzień wcześniej Trener koordynator zapewnił, że znajdzie zastępczego Trenera, lub sam poprowadzi drużynę uzupełnioną kilkoma chłopcami od Trenera Urbańskiego.Rodzicom zagroził, że ci którzy nie przyjdą na mecz mogą w poniedziałek zabierać papiery synów, poczym dziś na godzinę przed zbiórką zadzwonił do kierownika, z informacją, że ...... nie przyjdzie, ani on ,ani chłopcy z rocznika 2000.
Tym samym rocznik 99 przestał istnieć - niedobitki dzieci i rodziców, którzy chcieli zostać w Cracovii, po takim potraktowaniu nie mają już złudzeń.
Niektórzy już zapowiadają opisanie "metod" szkoleniowych, oraz traktowanie ludzi przez Klub w mediach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)