Dokładnie Rock... myślałem że zrobią z tego większą uroczystość i troche się zawiodłem organizacją (pierwszego Mistrzostwa nie widziałem).
Opravcy też powinni stać w jednym rzędzie - pierwszym albo ostatnim i poza tym poczekać do końcowej syreny, a nie odpalać race w 58 minucie.
Spiker akurat według mnie ok.
-
-
Apel do organizatorów na poniedziałek!
Chaos bbyl zrozumialy, wszyscy w euforie wpadli i fruu na lodowisko. Nikt nie mial nic przeciwko bo niby czemu mialby miec? to nie teatr ani HLM. Jak to oprawy nie było?? Race, na początku krótkie (nie wiem jak to nazwazc) przedstawienie. Wg mnie bylo wporządku:)
=>=>=> Rock....
.... wyobraź sobie: przygotowano super - wypas fetę, piękną uroczystość (zawodnicy też widzą te przygotowania, szampany mrożące się, konfetti i inne bajery) i nagle... cały precyzyjny plan "w pizdu", bo w środę trzeba jechać do Tychów! Hę?
tu już nie chodzi o buzery, bajery a o "elementarz".
tak ciężko coś czasami zorganizować ?
Im na tej wielickiej to wszystko z bólem przychodzi.
dla przykładu: kilka razy w tym sezonie klub prosił o dzieciaków żeby wyjechali między tercjami i się zaprezentowali....wszystko pieknie ładnie tylko żaden yntelygent nie pomyślał o tym że te dzieci musza jakoś przejść i niedopilnował żeby aut nie parkowano na dywaniku gumowym prowadzącym z szatni do hali. taka niby pierdoła a jakie zamieszanie było.
TD, naprawdę uważasz, że to przez "niezapeszanie" było?
bo mi to wygląda na zwykłe olewactwo i ciąg dalszy oszczędzania na tym na czym się oszczędzać nie powinno. 2 lata temu chociaż jakieś oświetlenie bajeranckie dali. teraz gdyby nie race hala by była całkiem goła (balonów nawet nie ma co komentować).
kilkanaście tysięcy zł - nie więcej - by wystarczyło żeby ten mecz wyglądał jak na finał MP przystało.
to są szczegóły, jednak cholernie ważne i wiele mówiące o gospodarzach naszego Klubu.
MicHuMP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Opravcy też powinni stać w jednym rzędzie -
> pierwszym albo ostatnim i poza tym poczekać do
> końcowej syreny, a nie odpalać race w 58
> minucie.
Powinienes zostac szefem Opravcow - naprawde!
Musisz im kazac nastepnym razem przyjsc 2h przed meczem i powiedziec gdzie maja stac i co maja robic, zeby nie bylo takich akcji jak ostatnio (pirotechnika odpalona po bramce)!
Wszystko musi byc zgodnie z planem, co do sekundy! A nie daj Boze, zeby ktos sprobowal cos odpalic po bramce!
No
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)