"Fajnie" jest - moja żona jeszcze nie wie, że drugi dzień świąt spędzę z Kobietą Mojego Życia.
-
-
Śmigus Dyngus godz: 15.00
eee no bez jaj, co za tępy chu j ten terminarz układał.
Przez debila mogę mieć rozwód, no ale coż, wiedziały gały co brały.
:)
W sumie... godzina bardzo zła!
Chyba powinno być później... o wiele później. Ot - 18.00 a nawet lepiej 19.00.
Krakowskie obyczaje - Śniadanie, Msza, Spacer, Emaus, Obiad Rodzinny (częstokroć "proszony")... I co? Już o 13.30 (bo trzeba podjechać, zając miejsce na trybunie) mówię "dziękujemy"?
Ale to tylko moje zdanie...
Świąteczny obiad będzie musiał rozpocząć się najpóźniej o 12.30. A i tak nie wiem czy wypiję po nim kawkę i zjem ciasto...
"Najpierw drużyna, potem rodzina"
Kolego PanPizza. Po co Waści ciasto. Na playoffy przyciągnęła za Tyszanami markietanka i sprzedaje słonecznik.
Dzisiaj to już nawet nasi go żarli, co spowodowało komentarze w mojej okolicy:
"chyba nie wygramy, bo jak już nasi słonecznik wp...ją"
hehe potwierdzam obok mnie dziadki wcinały aż się im uszy trzęsły
ee tam słonecznik jest dobry i tani....:)
W przeliczeniu na kilo to chyba nie taki tani jak bułka tarta :D
A mi po poprzeprowadzce z Tychów do Krakowa na początku bardzo brakowało tej "śląskiej tradycji" czyli słonecznika na hokeju. Ale po 20 latach już się przyzwyczaiłem, jednak zawsze, jak tylko jestem w Tychach i akurat mam okazję pójść na hokej, to zawsze sobie kupuję ! Polecam ! Zastępuje spożywanie napojów wyskokowych i palenie papierosów na trybunach, czego od zawsze jak pamiętam, na trybunach na lodowisku w Tychach nie było wolno robić !
Jurassic
godzina meczu to jest wyjeta z kosmosu!paranoja!
Obiad świateczny proszony trzeba przełozyć na pierwszy dzień świąt.... Ale czy nie można było zrobić meczu o 19 - 20?
Co do słonecznika.... próbowałem kiedyś ale pozbawiając go łupinek jadłbym go zapewne 3 godziny (jedną torebeczke) ;]
Są już bilety :)
Tak jak Canal + " wsadza" mecze polskiej ligi między bezpośrednie transmisje z innych lig tak tym razem Telewizja Kręcidupka Korzeniowskiego, żeby dać transmisję w świateczny Poniedziałek musiała wynaleźć wolny termin między zakontraktowanymi transmisjami z innych aren. I akurat wolne były 2 godziny od 15 - tej. Po naszym meczu są Mistrzostwa Europy w pływaniu i pokazy mistrzów łyżwiarstwa.
Nie pisze tego, żeby w jakikolwiek sposób usprawiedliwiać godzinę 15 - stą, ale myślę że lepsza ta niz żadna.
A, że ustalono tak terminarz, że są spotkania w dniu Wielkiego Święta to juz zupełnie inna sprawa. Żałosna.
jak mecz jest o 20 to też jest problem bo nie wszyscy są z Krakowa i pozniej nie ma jak wrócić bo busy nie jeżdżą
AjKocie... a na tych pływackich imprezach, to pewnie będzie suprepasjonująca i pełna napięcia konkurencja: ośmioosobowe układy synchroniczne :):):)
Ciekaw jestem, co na ten termin Tyskie Kobity z tradycyjnych Śląskich domów mówią swym Chłopom? :):):)
Są bilety juz sprzedanych ponad 2000 , zatem szybko na Wielicką.
Heh... Mam nadzieje że będą jeszcze w poniedziałek. Bo inaczej nie wiem czy zdobędę. Ew jutro na święceniu^^
A na Wielickiej sklepik normalnie otwarty dzisiaj do 18*30?
tak do 18:15 znajac zycie
W obecnej sytuacji temat nabiera specjalnego znaczenia... Powiedzieliście już w swoich domach, że dla nas święta kończą się w poniedziałek ok 14.00?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)