Już spadło do 120 100 :)
-
-
Samochody
Już spadło do 100zł i aukcja się zakończyła bez ofert :)
W jednej z gazet był artykuł na temat tego 126p. Właściciel twierdził, że nie tyle chodzi mu o sprzedaż a o wiedze, ile maluch jest warty, no i chyba niewiele się dowiedział.
Moje dziecko zostało dzisiaj zabrane i brutalnie porwane na parking zikitu... jakby ktoś chciał zaparkować sobie o 50cm za blisko przejścia dla pieszych - nie przeszkadzając nikomu, niczego nie blokując i nie utrudniając, to niech sobie przygotuje 615zł.
Wkurwienie i czas który trzeba poświęcić na odzyskanie auta - bezcenne.
Dlaczego tylko Tobie spośród moich znajomych przytrafiają się takie historie?
Twixxx- auto teraz dla mnie idealne. Nie rzuca się w oczy, nikt się nie połakomi i nie wywołuje wku..nia wśród zwalnianych ludzi. :)
Bo tylko ja już z Tobą rozmawiam :)
Właśnie kończy się moja praca w firmie i muszę zamienić najlepszy samochód na świecie czyli firmowy:) na coś swojego.
W sumie to potrzebuje do końca czerwca trzech samochodów(z tego jeden dla mnie i dwa dla rodziny)
dwuosobowy z kratką- typu Doblo, Peugeot Partner itp do 15tys
5-osobowy raczej Niemiec, z małym spalaniem typu Audi lub VW do 25tys
5-osobowy terenowy max 7-letni.
jak ktoś ma coś podobnego i potrzebuje sprzedać lub może coś polecić to zapraszam na priv
gruszka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moje dziecko zostało dzisiaj zabrane i brutalnie
> porwane na parking zikitu... jakby ktoś chciał
> zaparkować sobie o 50cm za blisko przejścia dla
> pieszych - nie przeszkadzając nikomu, niczego nie
> blokując i nie utrudniając, to niech sobie
> przygotuje 615zł.
>
> Wkurwienie i czas który trzeba poświęcić na
> odzyskanie auta - bezcenne.
Polecam alarm z powiadomieniem w pilocie + czujka wstrząsowa + ew. czujka mikrofalowa - wtedy można reagować na bieżąco ;)
jankes76 mam A4 jak byś chciał już w sumie w stanie sprzedaży tanio bo trzeba by było tam coś pogrzebać ;)
Pisze tu i w Pytanach i poradach, bo może ktoś tu szybciej zajrzy, a sprawa dość nagląca.
Wie ktoś może gdzie w Krakowie naprawią mi pęknięcie (podłużne 12 cm na oko) w szybie przedniej, dość tanio i porządnie?
[url=http://www.nordglass.pl/pl,page,wybor-serwisu.html?gclid=CM2Rz_fSubcCFU2N3godzy4A7A]NORDGLASS[/url]
wypełnij tabelkę po prawej a oddzwonią, są w Krakowie na Malborskiej, robiłem u nich szybę w Lagunie, polecam
porządnie jest a nawet bardziej, a czy tanio, zalezy co dla Ciebie jest tanio, chociaż nie zawwze tanio znaczy porządnie :)
albo inaczej :)
jest taki chłopek z Grzegórzek, robił mi też szybę w megance, stary Cracoviak, zna dobrych, starych chłopaków z tego osiadla :) plus jest taki, że robi to na lewo, po godzinach pracy, przyjeżdża pod wskazany adres, mi pod domem wymienił przednią szybę w 20 minut na oryginał renowski za cztery stówki :) pociśniesz bajare i sie dogadacie :) minus jet taki, że nie chciał mi zabrać (zutylizaować) uszkodzonej szyby i musiałem sam pociśnąć z nią na Półłanki do pilgintkona :D
chcesz tel to priv
7 dni później
Nordglass jest za wisłą. Zasłonili reklamą graf na Płaszowie :/
138 dni później
Czy ma ktoś znajomego (najlepiej Pasiaka :) ),który posiada własny zakład montażu/serwisu auto-gazu? Ewentualnie kogoś kto pracuje w w/w firmie?
Coś mi wybija gaz,strasznie śmierdzi jak na nim jeżdżę,muszę oddać to fachowcowi do przeglądu. Zależy mi na rzetelności i nie skasowaniu mnie 400zł za wykręcenie dwóch zaworków.
Z góry dzięki za informacje :)
7 dni później
Mam zajawkę na odrestaurowanie Malucha.
Marzy mi sie taki piękny zadbany malczan z chromowanymi zderzakami.
Nie znam sie na tym i nie jestem złota raczka ale w miarę możliwości chciałbym przy nim "grzebać" samemu.
Czy ktoś z was jest w stanie napisać mi ile to może mniej wiecej wyjść kosztowo jeśli chodzi o poprawi blacharskie i lakiernicze?
Ew. czy jest mi ktoś w stanie wybić ten pomysł z głowy?:)
A masz już tego malczana?? Szczerze mówiąc to maluchy już nie są samochodami takimi jak jeszcze 10 lat temu, ze na każdym osiedlu stało co najmniej kilka, więc z tej racji ciężej z częściami... Nawet na szrocie ciężko uświadczyć cokolwiek do malucha. Co do samych napraw "blacharsko - lakierniczych" nie powinno być problemu, lecz zależy wszystko w jakim stanie jest samochód....
Dr.Oetker Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A masz już tego malczana?? Szczerze mówiąc to
> maluchy już nie są samochodami takimi jak
> jeszcze 10 lat temu, ze na każdym osiedlu stało
> co najmniej kilka, więc z tej racji ciężej z
> częściami... Nawet na szrocie ciężko
> uświadczyć cokolwiek do malucha. Co do samych
> napraw "blacharsko - lakierniczych" nie powinno
> być problemu, lecz zależy wszystko w jakim
> stanie jest samochód....
Malucha nie mam. Planowałbym zakup na wiosnę.
http://allegro.pl/samochody-149?string=fiat+126p zastanów się dobrze czy stać Cie na taki wydatek :) Najtańsze są te ostatnie malczany z serii "elegant", ale to już nie to samo co te z chromowanymi zderzakami :)
Zastanawiam się właśnie nad takim elegantem ale sam bym wymienił zderzaki na chromy i inne elementy żeby go trochę postarzeć.
I w sumie wtedy mam dwa w jednym, sprawniejszego technicznie młodszego malczana z oldschoolowym wyglądem.
Tak bym to widział.
Taki malczan to jak "literka siłą narzucona", niby retro ale jakieś nie takie.
Dla fanu lipek to może, ale na zlot wstydził bym się tym pojechać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)