Dawno temu juz zjechal.....Teraz szaleje po Krakowskich ulicach swoja taksowka :)
-
-
Samochody
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> naKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tylko nie traf we mnie czasem ;)
>
>
> Przeca Ty na wyspach siedzisz?
2 i pol roku w Krolewskim Krakowie...
Na wyspach sie nie siedzi....sie zapierdala ...nic za darmo nie daja ;)
no popatrz a Ci od BrEXITu gadajom ,ze ino zasiłki biereta na dzieciska , socjale i na plecach leżycie
a i bogobojnych muzułmanów krzyżykami/medalikami na szyjach rozdrażniacie;) :D
5 dni później
Z tym stukaniem to jak z kontrolą gęby u towarzyszy- "raz można".
Znam gościa, co chciał sobie ze stukania uczynić sposób na życie a teraz jak chce ubezpieczyć byle jakie auto to mu za składkę roczną krzyczą minimum... 4,5 koła, "nie będzie zniżek tylko zwyżki Panie Mirku, bo my Pana już znamy." No i lipa, bo już Mirkowi członków rodziny- nawet kuzynów, wujków, ciotek, babć, dziadków, kumpli zabrakło do umieszczenia na umowie:-D
20 dni później
http://moto.onet.pl/arrinera-hussarya-na-festiwalu-predkosci-w-goodwood/djq1dn
Ladna ta Hussarya .
14 dni później
Wystarczy VIN by otworzyć nowe BMW bez posiadania kluczyka
http://www.dobreprogramy.pl/Wystarczy-VIN-by-otworzyc-nowe-BMW-bez-posiadania-kluczyka,News,74687.html
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wystarczy VIN by otworzyć nowe BMW bez posiadania
> kluczyka
>
> http://www.dobreprogramy.pl/Wystarczy-VIN-by-otwor
> zyc-nowe-BMW-bez-posiadania-kluczyka,News,74687.ht
> ml
To mnie pocieszyles Bart :D
Zona dopiero co kupila BMW z tym systemem...
Akurat przyjedziecie na wakacje a samochodzik już będzie na was czekał w kraju ;)
Ja sie martwie tym Bart ,ze bede na wakacjach w trojkacie -Olkusz- Krakow- Bieszczady i....ten samochodzik nie bedzie czekal na mnie w Londku :D
Wot tjechnika. Przypnij łańcuchem do kaloryfery wyjeżdżając :D
nie ,nie - ja nia (bmka) jade do Polski - myslisz ,ze na Woli Duchackiej jak ja zapne do kiosku Ruchu mojej mamy czy w Bieszczadach do drzewa - to nie ukradna :) ?
Na Woli juz tak pewnie sie nie czuje - mnie nie pamietaja - zmiana pokolen ....a w Bieszczadach jeszcze nie blysnolem by zapamietali mnie !
:D
zaklej VIN plasteliną ;)
133 dni później
[color=#111111][font=Arial, sans][size=medium]Ogladal ktos The GT? Zacne jak stare TG. Zwlaszcza poczatek pierwszego odcinka. Jak mozna laska zmieniac biegi albo ze choc w jednym sa zgodni kierownica tylko po nie wlasciwej stronie. I biedny May w La Ferrari.[/size][/font][/color]
63 dni później
Są na forum posiadacze samochodów marki Mazda 3 lub 6 roczniki 2010-2012, lub Peugeot 3008? :)
Jest ale przyszły posiadacz 850 T5R
orientuje się ktoś w takiej sprawie?
kupiłem furę, nie przerejestrowałem jeszcze. ubezpieczenie wykupione ale na raty. w połowie lutego mam kolejną ratę i jak by to miało wyglądać? da się radę ją uiścić jakoś czy jak się z nimi skontaktuje, że kupiłem to będą przeliczać albo trzeba będzie wykupić nową polisę?
nie mam kontaktu z poprzednim właścicielem gwoli ścisłości
- Edytowany
Nic nie będą przeliczać. Ubezpieczenie masz wykupione do końca okresu na warunkach poprzedniego właściciela.
Raty to tylko sposób rozliczenia, umowa została prawomocnie zawarta i trwa do końca jej okresu.
Co innego jak już się ten okres zakończy. Wtedy zakład ubezpieczeń już skalkuluje składkę pod Ciebie, oczywiście będziesz miał wszystkie prawa co zawsze, tj możesz podpisać umowę z dowolnym innym ubezpieczycielem.
Edit: Aha, jeśli masz dane do przelewu, to nie musisz się wcale z nimi kontaktować, ani informować ich o zbyciu, tylko wykonujesz przelew, nr polisy II rata i tyle. Dopiero kiedy umowa będzie się zbliżać do końca informujesz ich o zmianie właściciela, podajesz dane, oni Ci przedstawiają warunki, a Ty porównujesz je z innymi (najlepiej poszukać przez jakiegoś agenta albo inne rankomaty) i wybierasz najtańszą, krótka piłka.
86 dni później
[url=https://drivetribe.com/p/FylcCm8bRcS1PJhrCTvBCg?iid=fCvaToa1RhuuGLZdoQYzRQ&utm_campaign=main+&utm_medium=fb&utm_source=organic]PROCHARGER 350Z VS 911 GT3 STREETRACE INTERRUPTED BY SURPRISE SLEEPER CAR![/url]
[img]http://img.wiocha.pl/images/b/4/b4ae19f5e328cc508a8d96177805f3c4.jpg[/img]
65 dni później
Kupiłem czarny ciągnik.
Ciągnik duuuużo pali, więc dostanie lpg.
Butla lpg zajmie miejsce koła zapasowego.
Koło zapasowe nie może jeździć w bagażniku, bo, po pierwsze zajmuje jego sporą część, a po drugie naraża mnie na sprawę rozwodową.
Macie jakieś doświadczenia z zestawem naprawczym do 20 calowych opon?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)