Witam mamy problemik bo dziadkowi kupiliśmy samochód, który jak się okazało przy wizycie u mechanika, że ma więcej wad niż określił to sprzedający. Koszt auta 3500, naprawa 2000 (wspomniane przez sprzedajacego max 400). Zwróciłem się do niego z pytaniem o partycypacje w tych kosztach w innym wypadku bede musiał odstąpić od umowy ale on się trzyma punktu w którym jest napisane, że kupujący zapoznał się ze stanem technicznym i że ma to gdzieś.
Co można dalej? W sądzie sprawa do wygrania?
-
-
Samochody
Gdyby mógł to przeczytać rmszar to by Ci pomógł ;)
znacie jakiegos godnego polecenia lakiernika z krakowa?
Opravcy dobrze sobie z farbami radzą ;)
Kojo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> znacie jakiegos godnego polecenia lakiernika z
> krakowa?
a ze Skawiny moze być?
11 dni później
Może ma ktoś do sprzedania Mastera, Ducato, Jumpera , Boxera itp , skrzynia/plandeka/ lub kontener ???
Do max 12 000 pln?????
Też rozglądam się za jakimś lakiernikiem z polecenia co by zrobił robotę i nie zdarł jak za nowe auto.
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Opravcy dobrze sobie z farbami radzą ;)
Jakby mi pomalowali auto w Pasy, to na drugi dzień pewnie nadawałoby się tylko na złom ! :D
10 dni później
Zawsze możesz odkryć w sobie żyłkę do startów w Demolition Derby ;) Nawet będzie łatwiej przekonać małżonkę.
a tak btw to od 24 sierpnia każdy kto posiada prawo jazdy kat. B od conajmniej 3 lat będzie mógł sie poruszać motocyklem o pojemności do 125ccm i mocy nie przekraczającej 15KM, szkoda ze nie wprowadzili tego przed sezonem, bo teraz to już wiele sie nie pojeździ.
12 dni później
Koledzy, nie będę owijał w bawełnę : audi A4 B5 Avant - potrzebuję wymienić końcówki drążka kierowniczego- dwie oraz przednie, górne wahacze, też oba. Części mam- szukam uczciwego i przystępnego cenowo warsztatu. Dajcie jakieś namiary tu albo na PW, dzięki
http://www.quattro-service.pl/
?
Auto Service Janusz Nowak
Fatimska 4 c,
31-831 Kraków
32 dni później
zamierzam sam powalczyć z lekką rdzą na progach i nadkolach. mam końcówkę do wiertarki i nakładki z papierem ściernym. zamierzam to zdjechać do gołej stali tylko co potem położyć na to, żeby się fajnie zakonserwowało i żebym mógł sobie psiknąć jakimś lakierem?
Odtłuść powłokę i na to szpachla jak trzeba, szlifujesz aby było równo, oczyszczasz powłokę z pyłu, nakładasz podkład.
8 dni później
Potrzebuję naprawić licznik w Fordzie Focusie II. Znalazłem coś takiego, niestety jest drogo. http://allegro.pl/naprawa-zegary-licznik-ford-focus-ii-c-max-mk2-krk-i4696135921.html Macie namiary na kogoś, kto zrobi to profesjonalnie i taniej;-)
81 dni później
uu jak daleko temat chyba tylko ja go odświeżam :)
Panowie jak zatarłem silnik w aucie to do jego wymiany potrzebuje sam silnik czy z pełnym osprzętem i przewodami? no i ile mecher może krzyknąc za samą wymianę?
nikt nic ??
Musisz po prostu sprzedać auto :))))))
Przesiądź się na rower :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)