to po huj chciał w Sanoku grać ?
-
-
Cracovia - GKS Ostateczna rozgrywka o Mistrzostwo Polski juz od 14 marca!!!
Jak to ktoś powiedział... teraz juz 70% szans... :) Fajnie było w Tychach chłopaki... ale my tam juz nie wracamy :) Dziś wszystkie klątwy odeszły precz ;) KMWTW ;)
[IMG]http://i29.tinypic.com/2efrxb7.jpg[/IMG]tym o to krązkiem Mihalik strzelił zwycieskiego gola !:) co do Meczu to istny horror moje nerwy wiecej takich spotkan nie wytrzymaja. Ponoć Sobecki załapał jakas kontuzje, mam nadzieje ,ze wyleczy sie do poniedziałku bo bez niego to juz bedzie zupełnie inny mecz.
Boli go już od grudnia a jeszcze tak niedawno deklarował że pomoże nam na mistrzostwach,pewnie nie czuje sie na siłach albo pokazał Rohaczkowi ,jak go powołał że ma w nosie kadrę.
[b][i]- Szkoda, że tego złota nie można by podzielić na pół. To byłoby bardziej sprawiedliwe[/i][/b]
to są święte słowa według mnie!!!!
zawsze byłem kibicem Pasów, ale polski hokej obserwuje od kilku lat! wczesniej zajawiałem sie na NHL. Ten finał pokazuje że nawet jak jesteś z tyłu to możesz pokazać zęby!!!!! Walić wszystich! walić kto wygra tę rywalizacje! Już wygrał HOKEJ!!!!!!!!!! Hokej w wykonaniu tych drużyn to coś pieknego!!!!! Pojadą te chłopaki zaraz na mistrzostwa i tam im wyjasnią pare rzeczy, nie mam złudzeń... ale 5 finałowych meczy pokazuje że polski hokej nie zginął!!!! BA!!! Polski hokej ma się dobrze!!! Piękna gra! piekna walka!!! wychowałem się na amerykańskim hokeju, ale nigdy, przenigdy żaden mecz nie dostarczył mi tylu emocji co ten finał!!!! Coś w tym jest!!!! nie można tego zmarnować!!!!!!
[i](wiadomo jako pasiak mam dodatkową estyme)[/i] ale te mecze pokazaly caly urok hokeja!!!mamy potencjał żeby iść naprzód!!! NO TO KUŹWA IDZMY!!!!! Niech wygra [b]HOKEJ[/b]!!!!
a co do gry.... Tychy z meczu na mecz są lepsze.... fartem wygrali drugi mecz u nas, to fakt, ale my u nich to graliśmy z kontry, I tercja to żenada w naszym wykonaniu. faktycznie od wybicia pleksy siedliśmy na nich i w zasadzie można powiedzieć że dominowaliśmy, ale było w ch*** nerwowo, przynajmniej przed TV :/
KARNE!!!!!!!!!!!
to jest źle!!!!!! jak już wspomniałem hokej poznawałem od NHL. I wiem... NIC LEPSZEGO JAK GRANIE DO BRAMKI!!!!!!! nawet i 50 dogrywek, ale gramy do bramki z gry!!!!!!!! Łatwo mi to pisać bo od połowy II tercji czułem naszą wygraną! ale tak czy siak, karne to jest do dupy! [b]6[/b] strzałów [b]jeden[/b] boos [b]Mihalik!!!!!!![/b] .... jestem w chuj szczesliwy ze wygralismy, ale wolabym bez tych karnych...
Jak to mówią kto wygrywa 5 mecz ten jest mistrzem!!!! trzeba by ten news przekazać naszym braciom a Tychach! I już wszystko jasne! :D
Teraz walczymy o HOKEJ!!!!!!! Świąteczne popołudnie transmisja LIVE!!! Miliony bedą patrzyć. Na naszej hali!!!! Możemy mieć mistrza!!!! Możemy pokazać się światu!
Mecz będzie piękny ja to wiem!!! Krzoska zepsuje komentarzem, to też wiem... ALE TO BEDZIE NASZ DZIEN!!!
HEJ HEJA HEJA.....
Vasago pozdrawiam,ale dzięki za ten post!!!!!!!
Już ranek, a ja nadal roztrzęsiony... Ten finał jest niesamowity. Nie myślę o niczym innym, Wielkanoc zeszła na dalszy plan. Dzienx Panowie Hokeiści za ten spektakl. Szacunek dla obu Ekip za Hokejową Bitwę Dziesięciolecia. Patos? Może i tak, ale to, co się dzieje przekracza ludzie pojęcie. CRACOVIA!!! CRACOVIA!!! CRACOVIA!!! CRACOVIA!!!
No panowie czyzby historia zatoczyła koło? Dla zapominalskich przypominam ze 24.03.2006 r. zdobyliscie złoty medal (wiem bom se porzadkowal moje papiery hokejowe i wpadł mi w rece Dziennik Polski z tego dbia) wiec byc moze w Pon znowu zdobedziecie, co by sie stało regula (braz w zeszlym , złoto w tym) ale mysle ze Tychy nie oddadza pola walki tak łatwo.
Szczerze z tych nowych transferów to jedynie Buril i Michalik sie wam przypadali reszta nie ale to jest moje pole widzenia czasem błedne
No to rzeczywiście numer z tym 24.03- w sumie dobry znak ;-)
A z transferów nie zapominaj o Badzo.
Bzdury szymek piszesz -A Marek Badżo to nie jest wzmocnienie?.To jest nasz najlepszy stranieri w play off.W 1 meczu 3 gole ,wczoraj bardzo ważny na 1-1.Ocena Hlouha w całym sezonie też jest bardzo wysoka(choć teraz ma wyraźna obniżkę formy).Liczę że jego czas nadejdzie w poniedziałek.
Na razie zawodzi Kmets i to jest fakt.Vercik też gra znacznie poniżej oczekiwań.
Ogólnie trafiliśmy z obcokrajowcami.
Coś niesamowitego ten klimat wczoraj na lodowisku w Tychach!
Drugi raz przezywałem tam karne w finale mistrzostw Polski. Totalna ekstaza!!! Dla takich chwil warto żyć. Co tam, że dziś mówic nie mogę, dziś nie muszę, byleby na poniedziałek głos wrócił ;)
Myślę ,że szymkowi chodziło o wzmocnienia last minute tzn Michalik, Buril, Vercik i Kmec.
Nie mieliscie wrazenia ze ostatnie minuty 2 tercji i cała 3 bylismy jacys szybsi od Tychow?
Moze dla naszej druzyny ma ogromne znaczenie czy graja dzien po dniu?
Pierwsze zwyciestw-mielimy sporo odpoczynku
Nastepny dzien -porazka
pozniej odpoczynek i kolejne zwyciestwo itd
moze to tylko zbieg okolicznosci ...
co do komentatorow to faktycznie stronniczy(pierwszy raz w tej serii mecz ogladałem w tv)
przy karnych mialem serce pod gardłem...masakra
MAM TAKIE PYTANIE
CZY WSZYSTKO W PORZĄDKU ZE SŁABONIEM i innymi bo na jednym z forach piszĄą ze cos jest nie tak ???
cos chyba było jednak z nim nie tak , bo zamiast niego pod koniec meczu wchodził Badzo i Michalik:(
na oficjalnej nic nie podaja!
a słyszeliscie jak w pomeczowym studio rozmawiali z trenerem Jastrzebia i cos bredzili ze Laszkiewicz wroci do nich??to chyba zarty byly...
Bardzo wątpliwe by Laszkiewicz grał o utrzymanie lub o srodek tabeli !!!!!
Tez tak mysle!powtorzyłem tylko słowa z wczorajszej trnasmisji.
za GW:
"GKS Tychy - Cracovia 2:1 (1:0, 1:2, 0:0, d.0:0, k.0:1)"
????????????????????????
Coś sie im pomyliło!!!!
licze na to, że Pasiutek sie przebudzi bo wczoraj mógł (i powinien) w 3 tercji przesądzić wynik, ale nie wqykorzystal chyba 3 bardzo dobrych okazji. on nas przyzwyczaił do innych rzeczy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)