Spokojnie. 1:1 po dwóch wyjazdowych meczach to dobry wynik. Teraz trzeba dwa razy wygrać u siebie.
-
-
Cracovia - GKS Ostateczna rozgrywka o Mistrzostwo Polski juz od 14 marca!!!
Tylko nie można grać tak jak dziś...
K...a znowu ten sam debilizm co w sezonie regularnym.I ten sam wynik.Ile razy można to samo gówno grać jak mecz jest do wygrania.Jeden pajac w meczu finałowym teatralne zagrywki pokazuje.Dostajemy karę,bramkę i dobranoc.Potem musimy gonić dostajemy klapsa i do widzenia....Mogło byc 2:0 a jest 1:1.najbardziej bolą te porażki przez głupotę.Bo gks niczego wielkiego nie pokazał.....
a wiecie co mnie najbardziej wkurza w meczach z Tychami w tym sezonie !!!!!
ano to ze jak jest koło wyniku remisowego ( jak n.p w Pucharze Polski )to oni zawsze wygrywają ,moze to cwaniactwo ich a moze szczęscie czy dłusze zgranie lub doswiadczenie ,ale taka prawda z Tychami trzeba grac pewnie i strzelac bramki wtedy odpuszczaja troche , bo grając koło remisu ,zawsze są górą!!!
Podobał mi się ten mecz. Tychy zagrały w II tercji tak, jak my wczoraj w całym spotkaniu. Mam nadzieję, graniczącą z pewnością, że Tychy wyjechały dzisiaj na pełnej ku.rwie, na szczytówce. Na więcej ich - to jest moje zdanie oczywiście - nie stać. Nasi dzisiaj - również ,,in my opinion'' - 70% swoich możliwości. Reasumując - przegraliśmy przez drugą odsłonę tej hokejowej bitwy. Wczoraj było perfekcyjnie, co przy słabszym występie gospodarzy dało kapitalny rezultat. Dzisiaj zabrakło koncentracji i zaangażowania w II tercji, szczęścia i przede wszystkim DETERMINACJI w trzeciej tercji. Panie Csorich - uważaj Pan, bo 3 kary w play-off to wg mnie o dwie za dużo. Reszta ekipy powinna mieć świadomość, że jak się nie narzuci od początku swoich warunków w meczu dwóch drużyn o podobnym potencjale (na wyjeździe w dodatku) to się można przejechać. W zasadzie i tak wywieźliśmy ze Śląska więcej niż się spodziewałem po dwóch pierwszych P-Offowych konfrontacjach z Toruniem i Sosnowcem. Szkoda, że dzisiaj pozwoliliśmy przeciwnikowi wygrać...
Bo uważam, że to nie tyszanie wygrali ten mecz, ale my go przegraliśmy.
... ale i tak fajnie się ogląda Krogulce w meczach na takim poziomie i o taką stawkę.
Pozdrawiam Drużynę i Kibiców, którzy byli w Tychach. RESPECT!!!
I Gospodarzy pozdrawiam oczywiście. Szacuneczek - Wam też należy się odrobina radości. Bo więcej już jej nie będzie :) Pozdrawiam serdecznie Braciachów.
mysle ze nasi zalozyli zeby wygrac jeden mecz w Tychach, w kolejnym juz mniej sie przylozyli przy wiekszej determinacji rywala przegrali, w dalszym ciagu wydaje mi sie ze jestesmy duzo lepiej przygotowani do finalu
Z tym przygotowaniem to może i tak ale tu nie daja za to medali.....
Była walka
Niewiele zabrakło zeby bylo cudownie
A tak jest bardzo dobrze
Musimy na maxa zagrac we wtorek i środe
Po meczach u nas bedzie 3-1 !
U siebie łatwiej nam nie będzie bo Tychy będą grac z kontry czyli tak jak my lubimy grać.My będziemy cisnąć a Sobecki będzie robił swoje :( Wystarczy jakiś durny błąd w obronie a takie się nam zdarzają...Obym był złym prorokiem ......
Dobrze jest... będzie lepiej... Skończy się wyk.urwiście!!!
a moze jest tak ze nasi chcą nam uatrakcyjnic swięta WIELKANOCNE i swietowac podwójnie Mistrza i Święconke ????
Iniemamocny. GKS tak zagrał dziś w II tercji bo im nasi pozwolili. Odniosłem takie wrażenie, jakby naszym sił zabrakło (może przez genialny inaczej pomysł powrotu do Krakowa na noc, choćby. Nie ma to w Tychach hoteli? Są. Dwa z nich nawet z centrami odnowy biologicznej)
A mecz - niestety - przegrał nam Maniek - dwiema idiotycznymi karami za faule na Sarniku złapanymi w nieodpowiednim momencie. Na dodatek w obu przypadkach już nie było zagrożenia. (za pierwszym razem krążek był wywalony, za drugim Sarnik jadący z kontrą go zgubił i już by nie dogonił)
A tak: za pierwszym razem od razu tracimy gola na 0:1 w osłabieniu. W drugim - nie tracimy, ale wybija nas to ze złapanego rytmu i brakuje czasu na wyrównanie
Jak Maniek ma coś do Sarnika to niech się ustawia z nim poza lodowiskiem ;)
ReV... co to jest "święconka"? :):)
A tak w ogóle: kto z Was by nie chciał wyniku po Tychach 1:1? Oczywiście, gdyby nie II tercja zapewne by było lepiej... Ale cieszmy się tym, co mamy. Bo mamy DUZO!
T,D -,,Święta Wielkanocne'' powiem ze bedzie to chyba nowosc i troche dziwne dla wiekszosci kibiców hokeja by isc na mecz w swieta ???
REV... zgadzam się z Tobą, tylko określenie "święconka" tak jakoś (przynajmniej mnie) zachodzi pewną miejscowością... ponad 200 kilometrów na północ od Miechowa :):):)
Nawet OE gra w czwartek i sobotę.. ale PLH (mamy swego tam przedstawiciela) ma to w du.pie...
choc z drugiej strony przy moich gabarytach ,odejscie od stoŁu na meczyk będzie BARDZO WSKAZANE :P i tak 24.O3 w lany Poniedzialek pujsc po meczu na RYNEK SWIETOWAC MAJSTRA??:)
i tak dobrze, że z łaski Zenusia PO nie kończy się w Wielki Piątek. Ja sobie nie wyobrażam świętowania sukcesu w takim układzie.
Widac ze tychy chca Radziszewskiego skontucjowac kilka razy go atakowali
Nie wiem czy sedzia nie wie ze jest kara za rzucenie na bande? Przynajmniej 5 razy nasi pod nia lezeli ale kary nie było!!!!
W/g mnie nie było żadnej winy naszych ,wszyscy grali z wielkim poświęceniem ,sędzia pare kar odpuscił Tychom, nie bylo glupich kar tylko wynikłe w starciach nie do uniknięcia,.Tychy zagrały dzisiaj lepiej ,a nasi mimo kilku 100 nie wykorzystali np.Laszka ,Kowalówka, obcookrajowcy ani nie walczyli ani nie strzelali,Jobczyk dobrze zauważyl najsłabsi zawodnicy w tym meczu.Radziszewski był atakowany kilka razy tak jakby Tychy chciały go wyeliminować.Nie zauważyłem w tych meczach Drzewieckiego czy Pasiuta.
Nic sie nie stało Cracovio nic sie nie stało w Krakowie muszą byc dwa zwycięstwa,chociaż napewno łatwo nie będzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)