Dziś żaczki Cracovi wygrały ogólnopolski turniej piłki nożnej na którego nie chciał się zgodzić prezes TELEtabisz.
-
-
Żaczki wygrywają turniej w Skotnikach
W turnieju brało 8 drużyn cracovia,żaczek katowice,dunajec nowy sącz,korona kielce,polonia warszawa,gks bełchatów,cracovia II,stadion chorzów.Taka też była kolejność w turnieju.Nagrody wręczał niechciany przez Majewskiego Marcin Bojarski bo oczywiscie nikogo z zarządu nie bylo.Gdyby nie zangażowanie rodziców ten wzorowo zorganizowany turniej nie doszedłby do skutku.
Nasz wspaniały prezes przeznaczył w imieniu naszego klubu wspaniałe nagrody w postaci jednego kubka,jednej smyczki oraz ośmiu plakatów.WSTYD PANIE PREZESIE!!!!!!!!!!!!!!
Brawo chłopcy!
A co do zarządu to wiadomo że to skąpcy.
Brawo Żaczki!!!O skandalu przy organizacji turnieju,straconych nerwach przez rodzicow z winy Tabisza ,było głośno nawet podczas ostatniego meczu hokejowego.
Tabisz,uważaj,bo kiedyś któryś z rodziców nie wytrzyma i...ci wytłumaczy prywatnie,że łaski nie robisz troszcząc się o najmlodsze pokolenie Pasów.
Jak nie chcesz pomagać to chociaż NIE PRZESZKADZAJ !!!
Brawo chłopcy!!! Brawo Trener Jarek Dzierżak !!! Brawo Rodzice !!!! Był to pierwszy turniej zorganizowany przez nas i jakże udany - wg mnie "jak na pierwszy raz" było naprawdę extra. Goście - Rodzice z innych klubów byli pod wrażeniem pod względem organizacji , oprawy, nagród, warunków itp. Pod względem sportowym to ...wynik mówi sam za siebie, choć finał rozstrzygnął przypadek - fajnie, ze jest taki pasjonat jak nasz trener. Brawo, brawo, brawo - Żaczki Pany!!! Ale chłopcy, wraz z Trenerem zafundowali nam przemiły weekend. Uroczystosć wręczania nagród dla naszych Mistrzów też była miła, choć Bojar "lekko" smutny ..., no ale Zarząd jest (???) Organizatorem i Patronem, więc te plakaty, kubek - 1 szt i smycz-1 szt trudno było podzielić na osiem drużyn...
Dobrze, że chłopcy są na tyle młodzi, że ich interesuje tylko gra w piłkę, bo CRACOVIA TO MY!!!
Gratulacje dla chłopców, I nie mniejsze gratulacje dla rodziców (w rodzaju Marcina), którym się jeszcze chce.
I propozycja dla forumowiczów. Przy następnym takim turnieju każdy da ile może (ja rezygnuję z 2 paczek fajek) i za zebraną kasę kupi się jakieś piłki albo korkotrampki dla najlepszych. Może jak prasa napisze, że kibice ufundowali nagrody za 300 zł, a bogaty MKS za 20 zł - to kogoś ruszy?
Brawo chłopcy i kibice- rodzice fundatorzy.
PS Tabisz nie miał głowy do turnieju, bo załatwiał ważne transfery-hity last minute ;)
Gratulacje z obozu hokejowego.
Nas czeka turniej w kwietniu :D
Tabisz to wstyd dla Cracovii tyle w temacie.
p.s.Brawo chłopcy CRACOVIA PANY !!!
Przecież te skąpe świnie tylko oddają to co muszą oddać tyle że nie skarbówce.I mają jeszcze za to reklamę na całą Polskę.Ale wlaśnie ta cała Polska śmieje się z tego naszego filipiaka bo już go wszyscy poznali kim jest naprawdę:(....
Żyła i chamisko niestety.SNOB
Aha i jeszcze jedno.Dziwie się że taki ktoś jak on jeszcze siedzi na takim syfiastym krzesełku w loży vipów....no tak żal wydac na coś lepszego bo na stadionie Cracovii....
TEFAL....Filipiak nawet nie wiedzial,że taki turniej jest organizowany-tutaj nie ma jego winy.Jak nie znasz sytuacji to spróbuj się powstrzymac od oskarżeń.....
Ps.Ty nie chodujesz czasem świń? Doskonale musisz znać ich zwyczaje,bo w każdym poście o nich piszesz porownując do nich forumowiczów lub Filipiaka.Bez obrazy-serio się pytam........
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TEFAL....Filipiak nawet nie wiedzial,że taki
> turniej jest organizowany-tutaj nie ma jego
> winy.Jak nie znasz sytuacji to spróbuj się
> powstrzymac od oskarżeń.....
>
> Ps.Ty nie chodujesz czasem świń? Doskonale
> musisz znać ich zwyczaje,bo w każdym poście o
> nich piszesz porownując do nich forumowiczów lub
> Filipiaka.Bez obrazy-serio się pytam........
>
> "Po sposobie traktowania bliźnich,poznajemy
> SWOJĄ osobowość"
> Kardynał Wyszyński....
Bez obrazy-to właśnie Ciebie musiało zaboleć to moje określenie,ale fakt jesteś jedną z osób do których miało to trafić.Nie mogę czytać takich opinii na temat traktowania naszych piłkarzy jak Twoje.
Zebyś zrozumiał moje rozgoryczenie podam Ci listę zawodników którzy przyszli grać w Cracovii za owego prezesa i odeszli,w ani jednym przypadku w godzien sposób potraktowani(pożegnani w warunkach conajmniej ludzkich)
Oto Oni :
Ankowski,Piszczek,Przytuła,Giza,Drumlak,Węgrzyn,Bania,Baster,Wiśnia a teraz zaczyna się to samo z Bojarem,Skrzynią,Wackiem
Przemyśl to bo chęć Ekstraklasy przysłania Ci oczy.Czy chciałbyś pracować w takiej firmie co nie szanuje ludzi,którzy w niej pracują...
Muszę odpowiedzieć:
1.Nie bolą mnie Twoje obrazy,bo jak już napisałem w innym poście,takie slowa świadczą o piszącym a nie o osobie do której są kierowane.
2.Dlaczego krytykujesz postępowanie Majewskiego jeżeli Ty w gorszy sposób odnosisz się do forumowiczów.....znasz slowa o belce w oku?.Co byś napisal gdybys sie dowiedział ,że Majewski powiedział do Bojarskiego "jesteś świnia"?
3.Wymiana zawodników w zawodowych klubach,jest rzeczą normalną.Jedni odchodzą inni przychodzą a....klub istnieje z wiernymi kibicami (chociaż jak uczy nasza historia z tymi kibicami też jest różnie).Jeżeli słyszałes ostatnią historię podpisania kontraktu Kubika z Sandecją ,to powinna Ci ona wyjaśnic ,dlaczego ja mam takie podejście do kopaczy.Kulig PODOBNO całował herb Jagi siedząc w gnieździe kibicowskim ,a wczoraj zagrał w Pasach przeciwko nim.I jest ok.Zawodowy kopacz gra tam,gdzie mu więcej płacą i.....gdzie mu proponują grę.Czas wymienionych kopaczy w Cracovii minął-mija i....przyjdą następni.Następni będą bożyszczami trybun-już wkrótce będzie takim bożyszczem Arpi,tak się zanosi.Ciekaw jestem,w ilu firmach forumowicze przy zmianie pracy,byli żegnani kwiatami przez samych DYREKTORÓW,PREZESÓW.Kopaczom to powinni dziękować za grę KIBICE !To samo dotyczy TRENERÓW !!!
4.Zamykam tutaj dyskusję w tym temacie,bo wątek jest o sukcesie naszych ŻACZKÓW i ewntualnym skandalicznym zachowaniu Tabisza przy organizacji turnieju.
Na www.futbol.org.pl - jest już artykuł wraz ze zdjęciami
Gratulacje dla żaków.
Brawo! Brawo! Brawo!
Serce rośnie!
m.e.s.:
[i]Nagrody wręczał niechciany przez Majewskiego Marcin Bojarski bo oczywiście nikogo z zarządu nie było.[/i]
[img]http://www.fotofutbol.pl/mecze/080301oviken_cup/IMG_0122.JPG[/img]
[Fot. fotofutbol.pl]
A w dzisiejszym Dzienniku Polskim jest całkiem fajny artykuł nt udanej imprezy i wspaniałego wyniku, a na stronie "Organizatora i Patrona" czyt. Tabisza ...-eech, aż się odniechciewa w przyszłości organizacji kolejnego turnieju, który jest opisywany przez media,wychwalany przez wszystkich, oprócz Klubu. Co wg Was w tej sytuacji znaczy "Młodzież Sport Edukacja"?
wg mnie to znaczy "Mają Słupki Eksplodować"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)