Ja proponowal bym Tadeusza Kaczora z Hutnika Piotrka Madejskiego taze z Hutnika
-
-
Transfery wg nas ,czyli kogo polecilibysmy trenerowi STAWOWEMU
Bagno.
może grzegorz król z jaworzna...
Ziółkowski z Górnika Wieleczki :))) Najlepsze wzmocnienie dla Cracovii ....
Np. Wolne ......
Co wy na to ????
Myślę że Zioło nie ma już powrotu.I chyba by się nie złapał, choć Jego wolne to było coś.
Mam tylko nadzieję, że Szwajdyszek zostanie a nie pójdzie do Górnika.
może Olszar w 2 bundesligi i t.Moskal z górnika łeczna
===AvE CrAcOvIa Qr2nÓw===
Dobry prawy obrońca(nie jestem w stanie wymienić takowego zawodnika)Trzech pomocników Bagnicki,?????(+oczywiście Przytuła)
Napastnik:Król ze Szczakowianki albo Włodarczyk z Widzewa
Młody bramkarz którego od razu wypożyczono by do Wieliczki :Brzeziański z Glinika albo Różalski z Kmity Zabierzów
Ja bym chciał Wolańskiego, Przytułę oraz Polichta lub Sosina zależy od ilości kasy na transfery....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
ja bym nie kupował za duzo wystarczy Przytuła na początek i to nie odrazu w podstawowej 11-sce i wystarczy ta ekipa jeszcze wiele może.Jeszcze pewnie nie jeden raz bede wku...iony na maxa nasza gra ale sprawy ida w dobrym kierunku a ja chciałbym w Cracovii zawodnikow ktorzy daja z siebie wszystko a nie takiego który przyjdzie podłubie w nosie i nas skasuje.
Wiadomość zmieniona (13-11-03 20:24)
Mila
Krzywynówek :)))
i najlepiej jeszcze
Szinijsza Michajlović ( czy jak to srbskie imieno sie pisze )
:))))
Ruud van Nisterloy ,choć szkoda by było chłopaka,jakby się nie przebił do podstawowego składu :))))
A tak poważnie to Sosin.
Sosin !!!!!
TOMEK DZIOBEK!
obronca
rocznik 1982
Czarni Jaslo
student krakowskiej AWF
trzy lata temu, jak byl u nas na wypozyczeniu, kosztowal 20 tysiecy zlotych i pewnie dalej tyle kosztuje, a wart jest kazdych pieniedzy i przede wszystkim gry w wyzszej lidze niz czwarta.
ale chyba sie powtarzam...
juz od roku... :>
nie licze, ze ktos na to zwroci uwage...
ale pisze tak dla porzadku i dla spokoju sumienia...
Ronaldhino
Ruud Van Nistelrooy
Zidane
i
Tomek Rząsa
i LM nasza:-)))
Zioło by sie przydal, Przytułe trzeba brac jest przechu.. i wprowadzac mlodych
Rząsa dopiero w wakacje na 1 ligę, żeby znowu był jakiś hit transferowy...
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Irek Jeleń
Zegar
Sosin to też dobry pomysł
sceptycznie zapatruję się na brazylijskie łowy
Mamy bardzo liczny skład w chwili obecnej. Jeśli więc mamy kogoś sprowadzać to tylko lepszego na 100% od obecnych zawodników. Dlatego myślę, że należy kupić maksymalnie 2 zawodników, ale za to z I ligowym doświadczeniem. Napastnik to zakup pierwszoplanowy. Z nazwiskami chyba trzeba się wstrzymać, bo (mam taką nadzieję) nasi szperacze wiedzą o nich lepiej niż my.
Wg mnie dojdzie minimum 4 zawodników....Zobaczycie..... :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)