Pax, Pax między Pasiakamy ;)
-
-
Bojar musi zostac!!!
Najpierw za słaby byl GIZA potem SKRZYNSKI,teraz w składzie nie mieści sie BOJARSKI
=== niedługo niepotrzebni będą BARAN PAWLUSINSKI RADWANSKI WACEK=====
JESTESMY NA DOBREJ DRODZE DO II-LIGI!!!
A żeby cos uratować,sposób jest prosty,trzeba z klubu wyrzucic MAJEWSKIEGO I TABISZA,a zatrudnić fachowców co znają się na rzeczy!!!!FILIPIAK OPAMIĘTAJ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!
TYLKO PASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOJARSKI MUSI ZOSTAĆ I GRAĆ !!!!!!!!!!!!!
Bojar dawał z siebie 100% w każdym meczu. to, że mu czasami nie wychodziło to inna sprawa, ale serca do gry NIGDY nie można mu było odmówić! nie pamiętam żadnego meczu w którym by odpuścił. dla mnie to jest skandal!
JESTEŚMY NA OSTATNIEJ PROSTEJ W DRODZE DO II LIGI!
Bojar przynajmiej jest ambitny w porownaniu do calej reszty kopaczy jak jego Majewski wywali to oddam komus karnet.
na to juz sie dawno zanosilo i juz dawno pisalem ze on jest nastepny w kolejce.
juz nawet odrzucilbym moje sympatie pilkarskie na bok i poswiecil tego Gize, Skrzynie, Bojara gdyby to miało jakis sens.
Gdyby na miejsce Gizy przyszedl super ofensywny pomocnik, gdyby na miejsce bojara przyszedł super prawoskrzydłowy i świetny napastnik(bo Bojar jest 2 w 1).
Tymczasem odmładzanie składu to tylko mydlenie oczu bo nasi młodzi zawodnicy nie podniosa poziomu druzyny i tyle w temacie
Majewski to pała wygląda mi na...
[size=20pt]PEWNIE ZE MUSI. NAWET NIE MA MOWY BY GO NIE BYŁO W CRACOVII!![/size]Niestety nie rozumiem postawy trenere który nie zabrał Bojara na mecz z Jagielonią. w meczu PE z Górnikiem Zabrze był jednym z najjasniejszych postaci w naszym zespole. a nie to co Pawlusinski
Ty m.ndo brodata łapy precz od Bojara.Miejmy nadzieje że na nastepny wyjazd nie załapie się rumcjas.
no to ladnie...k#rwa przecierz taki Nowak byl 10-razy slabszy od Bojara w meczu z Polonia a do Bialegostoku jedzie i zapewne wyjdzie w podstawowym skladzie,nawet Arek Baran(ktorego bardzo cenie) gral duzo gorzej od Bojara!!!do k#rwy nedzy tak dluzej byc nie moze!!!Bojar w slabszej formie jest lepszy od bedacego w formie Nowaka!
ale juz kiedys pisalem(jak Skrzynskiemu podziekowali) ze Bojarski jest nastepny w kolejce....zobaczymy jak to sie dalej bedzie ukladalo...
Skrzynia i Bojar w klubie, a poza kadra meczowa. 90% klubow sie puka w glowe.
90% klubow sie ustawia w kolejce po tych graczy, jak zakladam?
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> @#$%& mać, Gizę jakoś przebolałem, Skrzynię
> to nawet mam w dupie, ale z Bojarem to już mega
> przegięcie.
>
> Nie chcę pisać więcej, bo same przekleństwa
> cisną mi sie pod klawiaturę
Dokładnie mam identyczne odczucia
Ludzie spokojnie!
Bojar się po prostu nie załapał na kilejny mecz. Może załapie się na następny.
Przyszli nowi zawodnicy, więc jest zapewne rywalizacja. Nikt z nas nie ogląda codziennie treningów żeby stwierdzić, że Bojar był na tyle dobry żeby jechać. Dobrymi chęciami i ambicją w 1 lidze daleko się nie zajedzie. Bojar, z całym szcunkiem, otatnio w dobraj formie nie był.
Inna inoszość to Forma Plastika i Moskały, którzy jednak do Białegostoku pojechali! Ale może i na nich przyjdzie pora.
Pamiętajcie, że KAŻDY TRENER ma swoich ulubieńców i piłkarzy, którym ufa bardziej niż innym. A dla tych, którzy mają krótsza pamięć i dla miłośników czasów minionych mam pytanie: Ile meczów rozegrał w Cracovii Wiśniewski za kariery trenerskiej Wojciecha Stawowego. A ile Świerczewski i Wawrzyczek?
Jakim prawem rumcajs ktorego nikt nie chce i nie lubi chce wywalić jedyną gwiazdę Cracovii? Zawodnika, ktory zawsze stara sie walczyc i potrafi grac?
Mellechowicz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Majewski ma prawo dobierać sobie
> zawodników, i z tego prawa korzysta.
i TU jest właśnie cały problem !
> Czy to tak trudno pojąć?
jak dla mnie baaardzo trudno !!!
tym bardziej, że ten dochtor będzie miał takie prawo przynajmniej przez najblizsze 2 lata ...
to dla mnie jest w ogóle nie do pojęcia
Co do Bojara to mnie te wydarzenia w ogóle nie dziwią, bo już dawno temu pisałem w którymś z tematów, iż jest ON następny w kolejce do wywalenia. Kto ma oczy to łatwo mógł zaobserwować jak powolutku został zgnębiony odsuwaniem od składu lub wpuszczeniem na ostatnie 15 min. tylko ze względu na to, że jest nie kwestionowanym liderem wśród chłopaków na boisku i poza nim.
Majewski doskonale zdaje sobie z tego sprawę, a ze swoją skomplikowaną konstrukcją psychiczną ciężko mu sobie z tym poradzić bo to on musi być cappo di tutti capi.
Zawsze starałem się nie podchodzić personalnie do poszczególnych grajków CRACOVII uważając ich za kolejnych "najemników", ale Bojar jest kimś więcej.
Jest GRACZEM CRACOVII, który jak już chłopaki pisali wcześniej, czy był w formie czy też nie to zawsze dawał z siebie 100% ambicji !!!
U żadnego z naszych grajków nie zauważyłem tego zacięcia do gry !!!
Niestety w jednym muszę się z Mellechowiczem zgodzić.
>Żadne krzyki, lamenty i złorzeczenia na forum czy na trybunach nie mają wpływu na skład meczowy.
Sądzę, iż dni Bojara w CRACOVII już dawno zostały policzone i nic na to nie poradzimy.
Chcę tylko Panie Marcinie za pośrednictwem tego forum przekazać Ci, że dla mnie na zawsze pozostaniesz GRACZEM CRACOVII, a tę akcję zapamiętam do końca życia!
PS. gratuluję optymizmu leszeczkowi i dariowi
ja tez ilekroć to oglądam to mi się łezka w oku kręci. kiedy wróca te czasy?
Wikowski i Dudzic co się namęczą z Wasilukiem i Kałużnym to ich, ale pokażą co p0trafią.
No właśnie kajmanie, to jest Bojar jakiego chcielibyśmy oglądać zawsze. Tylko ,że już dawno jakoś nas nie uraczał takimi akcjami. Ja mam nadzieję ,że ta sytuacja wyzwoli sportową złość u Marcina i zacznie grac tak jak wtedy, bo Cracovia potrzebuje prawdziwego lidera, a on ma wszelkie predyspozycje, aby nim być.
Nie ma go na 1 meczu a wy tak podgrzewacie sprawę.... Można o tym zacząć pisać jak go nie będzie w składzie na 2-3 mecz... Taki Ronaldinho został odsunięty na 4 mecze i jakoś powrócił.
Bojar ma tez doświadczenie i jest spryciarzem. Z Zabrzem on lepiej wystawiał napastnikow niż ktoś inny w meczu z Polonią
Jak nie lubię Rumcajsa to.....miał prawo zostawić Bojara w Krakowie.Strasznie lubię tego zawodnika ale ostatnio gra straszną kichę.Nie można jeździć na mecze za zasługi w klubie.Może i Bojar jest niezłym grajkiem ale żeby występować na boisku ,trzeba być W FORMIE.Robicie szum z niczego,nie takie gwiazdy w zawodowej piłce siadaly na ławie ,gdy grali kichę.Bojar zamiast być smutnym,niech zaciśnie zęby i udowodni Majewskiemu,że jest facetem z jajami.Bojar ma ostatnio ZERO asyst,ZERO bramek-na jakiej podstawie ma więc grać? Bo nosi nazwisko Bojarski???Zostało mu 1,5 roku kontraktu.NIKT go nie może z klubu wywalic ,gdy nie będzie chciał odejść.Niestety Bojarski zaczyna wspominać,że będzie chciał odejść bo się nie chce narzucać.Pieprzenie w bambus-zawodowy kopacz a zachowuje się jak skrzywdzone dziecko w piaskownicy......Facet zacznij grać a będziesz w pierwszym składzie !!!!!!
Smutno CI Bojar ? Mi też,bo Cracovia nie umiała strzelić bramki słabej Poloni Bytom,i znalazla się w strefie zagrożenia spadkiem....To też się stało dzięki Tobie Bojar :-(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)