Nie mogę zrozumieć jakim cudem Więckowski jeszcze sędziuje...
-
-
Cracovia - Zagłębie Sosnowiec - Walka o Finał !
Dali by już kurwa na play off sędziów z Czech lub Słowacji.
no masz racje w 100% Karvin..jak wieckowski moze jeszcze sedziowac???Gwizdal nasz 4 mecz ze Stocznia i ........nic tylko siasc i plakac..krzywdzil w obie strony gwizdal faule gdy zawodnicy wywracali sie chyba od wiatru bo przeciwnicy jezdzili dobry metr od nich a puszczal gre w takich momentach ze az strach.dziwia sie potem jeden z drugim ze na trybunach rodzi sie agresja ale jak ma byc ,jak ten gosciu chyba nawet zmarlego w grobie ruszylby swoimi decyzjami.....szkoda slow
na mojej "czarnej liście" sędziów (tylko aktywni sędziowie) jest na drugim miejscu za niekwestionowanym liderem Zarodkiewiczem
a wogóle to proszę o burzę oklasków dla naszych najmłodszych co będą między tercjami śmigać.
HOKEJ Piękna pogoda jest zmorą dla trenerów drużyn hokejowych
dziś
Na jeden dzień przed pierwszymi spotkaniami półfinałowymi play off istną zmorą dla wszystkich bez wyjątku trenerów jest...piękna, wiosenna pogoda.
Panująca wysoka temperatura, wzbudzająca radość szkoleniowców piłkarskich u hokejowych powoduje wielki ból głowy. Epidemia grypy opanowała bowiem wszystkie kluby (różnica temperatur na lodowiskach i na zewnątrz).
- Z tego co wiem, grypa panuje od Gdańska po Nowy Targ - powiedział trener "Pasów", Rudolf Rohaczek. - Jest to nieuniknione u hokeistów przy takiej pogodzie. Grypa nie ominęła niestety i naszego zespołu. Na szczęście przeziębienia nie są na tyle poważne, aby wyłączyć zawodników z najbliższego meczu. Ale na pewno osłabienie może się odbić na poszczególnych graczach. Jednak najważniejsze, że nikt nie jest kontuzjowany. Wszyscy trenują normalnie i mam nadzieję, że dzisiaj nic się nie stanie takiego, co by osłabiło drużynę.
W sezonie zasadniczym krakowianie mają korzystny bilans z sosnowieckim Zagłębiem (sześć wygranych, przy jednej porażce), ale play off to inna "bajka". A napastnik Zagłębia, Marcin Jaros, zapowiada, że w tej fazie to sosnowiczanie będą górą.
- Po pierwsze żadna drużyna nie wychodzi na lód aby przegrać - stwierdza Rudolf Rinfo G.ohaczek. - W play off, na początku wszystkie drużyny mają po 50 procent szans na awans. Nie należy też sugerować się spotkaniami wcześniejszymi. Zagłębie dysponuje znakomitym bramkarzem, a Jaworski wie jak "złapać" formę na najważniejsze mecze. Atutem sosnowiczan jest doświadczona defensywa oraz ciekawa mieszanką rutyny z młodością w ataku.
INFO G.K.
Jaros to niech tak nie fika bo na jesieni bedzie grał u nas! :)
wypluj te słowa :)
Nie mow Karvin ze by sie nie przydał! Chociaz on jest na liscie marzeń Rohaczka a ja mam nadzieje ze juz do nowego sezonu poprowadzi nas inny trener! Mnie sie marzy Sidorenko!
Czy Sidorenko to jedyny trener na świecie ?
Normalnie gdzie się nie czyta to wszyscy by chcieli go mieć.
Bo mi to się marzy Kanadyjczyk.:D
Bo to jest swietny fachowiec z "ruskiej" szkoły a zna nasze realia i polski hokej jak mało kto!
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> HOKEJ Piękna pogoda jest zmorą dla trenerów
> drużyn hokejowych
> dziś
> Na jeden dzień przed pierwszymi spotkaniami
> półfinałowymi play off istną zmorą dla
> wszystkich bez wyjątku trenerów jest...piękna,
> wiosenna pogoda.
> Panująca wysoka temperatura, wzbudzająca
> radość szkoleniowców piłkarskich u hokejowych
> powoduje wielki ból głowy. Epidemia grypy
> opanowała bowiem wszystkie kluby (różnica
> temperatur na lodowiskach i na zewnątrz).
>
> - Z tego co wiem, grypa panuje od Gdańska po Nowy
> Targ - powiedział trener "Pasów", Rudolf
> Rohaczek. - Jest to nieuniknione u hokeistów przy
> takiej pogodzie. Grypa nie ominęła niestety i
> naszego zespołu. Na szczęście przeziębienia
> nie są na tyle poważne, aby wyłączyć
> zawodników z najbliższego meczu. Ale na pewno
> osłabienie może się odbić na poszczególnych
> graczach. Jednak najważniejsze, że nikt nie jest
> kontuzjowany. Wszyscy trenują normalnie i mam
> nadzieję, że dzisiaj nic się nie stanie
> takiego, co by osłabiło drużynę.
>
> W sezonie zasadniczym krakowianie mają korzystny
> bilans z sosnowieckim Zagłębiem (sześć
> wygranych, przy jednej porażce), ale play off to
> inna "bajka". A napastnik Zagłębia, Marcin
> Jaros, zapowiada, że w tej fazie to sosnowiczanie
> będą górą.
> - Po pierwsze żadna drużyna nie wychodzi na lód
> aby przegrać - stwierdza Rudolf Rinfo G.ohaczek.
> - W play off, na początku wszystkie drużyny
> mają po 50 procent szans na awans. Nie należy
> też sugerować się spotkaniami wcześniejszymi.
> Zagłębie dysponuje znakomitym bramkarzem, a
> Jaworski wie jak "złapać" formę na
> najważniejsze mecze. Atutem sosnowiczan jest
> doświadczona defensywa oraz ciekawa mieszanką
> rutyny z młodością w ataku.
>
>
> INFO G.K.
>
Rzeczywiscie maja tylko 2 mocne punkty w drużynie... Jarosa i Jaworskiego... ;) My mamy więcej :)
Bielty podrozały:
normalny 15 zl
Vip 30zl
Kobiety za 1zł
PRZYPOMINAM, że wszyscy co chcą przez cały mecz wspierac drużynę głośnym dopingiem to młyn przenosi sie pod tzw. sektor "blachy" tj. pod graffiti :))
Szkoda że termin jest tak c...wy to jeszcze podrozały a informacja oczywiscie na ostatnią chwile bo po co wczesniej dać.
Mimo wszystko bede.
HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!!!!!!!!!!!
Termin nie jest zły, zresztą dla prawdziwego Pasiaka to nie problem.
Ja wiem że nie problem i będe ale informacja o zmianie powinna być podana już dzisiaj rano jak nie wczoraj,a była na wieczór podana ,przez co wiele osób może do niej nie dotrzeć.a termin jest zły bo wielu (uwierz mi prawdziwych) PASIAKÓW nie dotrze na jutrzejszy mecz z powodu pracy,szkoły itp.Znam takich :(
No to panowie 115zł (nie pomyliłem się ;) ) w łapę i wszyscy na mecz :)
Wrzo masz lekkie przecenienie biletów. Chyba ze to razem z wyjazdem do Białego :)
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wrzo masz lekkie przecenienie biletów. Chyba ze
> to razem z wyjazdem do Białego
>
>
>
> Jedna miłość, jeden klub, jedno serce, jeden
> duch.
No a jak myślałeś :P Trzeba ludziom na każdym kroku przypominać że trza jechac do Białego :P
Jestem bardzo ciekawy jak sie zaprezentuje Zagłebie przeciw wam! Z checia 1 okeim ogladne go w tv. Niech wygra lepszy i tyle. Ale Finał i tak będzie Ślązaki i Górale. Tak jak tytuł mego ostatniego artykułu. Nie bójta sie jak z wami jeszcze w tym roku zagramy to napewno coś sklece.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)