708
słownie: siedemset osiem
albo jeszcze parę kontuzji to i tak nie będzie miał kogo trenować
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
http://wiadomosci.onet.pl/1793842,454,item.html
Majewski juz naprawde nie ma co robic?
Co to ma wogole z Cracovia wspolnego???
Czyzbys propagowalal na Naszej stronie wybryki jakis smierdzacych brudasow???
Jesli nie rozumiesz, ze to byl zart, to tym bardziej odpowiedzi tez nie zrozumiesz.
Przy okazji - kogo nazywasz smierdzacym brudasem? Bo mnie interesuja co najwyzej perfumy mojej kobiety, a kogos innego to bym sie brzydzil obwachiwac.
Stefan , Stefan, masz fuksa:):):) prawdopodobnie pierwszych trzech meczy nie rozegra nasza Cracovia, ile Ci tam zostało??? 707??? 708??? :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
oficjalnie 707 dni do konca męki
Potter się połączył ze mną i kazał Was wszystkich pozdrowić.Oświadczył,że liczy Rumcajsowi dni codziennie w myślach,łącząc się telepatycznie z forum.
Przekazałem mu uściski i łzy żalu ,za nim przez Was wylewane :-)
Rumcajsowi ten tydzień się tak przydał ,jak Breżniewowi tlen lecący z mikrofonów podczas przemowień :-)
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rumcajsowi ten tydzień się tak przydał ,jak
> Breżniewowi tlen lecący z mikrofonów podczas
> przemowień :-)
Bo widzisz Rumcajs ma to czego nie ma np Stawowy czyli...szczęście ;)
i brode, właściwie więcej brody niż rozumu
706! (SM + JT)>>>>>>
kurna,ale ten czas się wleczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Stefaj ja Ci też liczę !!!!!!! Ale masz dotrwać do końca kontraktu!!!
705!!!!!!!
hheheheheh
STEFAN! Nooooooooooo nie! Przez Ciebie pokonaliśmy Polonię Bytom!! Twoje dni są policzone!! Jak mogłeś! I to 2:0!! Wszystko Twoja wina!? To przez Ciebie Baran i Dudzic strzelili bramki! Jeszcze kilka razy wytniesz taki numer i zgolimy Ci brodę!
Helloł ;)? Gdzie napinacze? :P
wszedzie Cie mieli dosc w kazdym klubie jakim byles !!! kibice i ludzie z klubu.... u nas to kwestia czasu kiedy i im podpadniesz !!!!
dowiedzailem sie dzisiaj o nim bardzoo ciekawych rzeczy jaki to kombinator i bajkopisarz....
oj stefek stefek 705 !!!!!!!!!!!!
Chos Napisał(a):
> STEFAN! Nooooooooooo nie! Przez Ciebie
> pokonaliśmy Polonię Bytom!! Twoje dni są
> policzone!! Jak mogłeś! I to 2:0!! Wszystko
> Twoja wina!? To przez Ciebie Baran i Dudzic
> strzelili bramki! Jeszcze kilka razy wytniesz taki
> numer i zgolimy Ci brodę!
>
> Helloł ? Gdzie napinacze?
>
>
No właśnie gdzie ci napinacze?????Przecież wygraliśmy z Polonią Bytom (powtarzam P O L O N I Ą B Y T O M ) . Co głupio Wam???Teraz nie macie nic do napisania??
Chos a widziałeś ta naszą victorie?
Nie wiem czy z tego Chaosu wyłoni sie jakiś Logos
bo wiarę że się wyłoni straciłem a nadzieja ledwo się tli
jak to widzę...
jacy napinacze ? Stefan jest do wypierdolenia bez wzgledu na to czy wygrywa sparing z jakas Polonia Bytom
zaczynam Cie lubic Santo :D osttanio zgadzam sie z wszystkimi Twoimi postami hehe
Maggo proko Napisał(a):
> wszedzie Cie mieli dosc w kazdym klubie jakim
> byles !!! kibice i ludzie z klubu.... u nas to
> kwestia czasu kiedy i im podpadniesz !!!!
To ciekawe co piszesz. Jak graliśmy z Widzewem dwa lata temu jesienią, to jakoś dziwnie kibice Widzewa z dużą sympatia skandowali nazwisko Majewskiego....no chyba, że była to z ich strony taka inteligenta szydera...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)