SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> za sklad w dzisiejszym sparingu gromkie
> wypierpapier
>
Santino Corleone padrone mio!!!
Pokaż ofensywnych piłkarzy ,którzy nie są kontuzjowani, byli w Słowenii , nie grali wczoraj więcej niż połówkę a dziś nie wystąpili!!!
No pokaż pls.
Nawet w krytyce (a może zwłaszcza w krytyce) trzeba widzieć stan faktyczny.
Kontuzjowanych Dudzica , Krzywickiego, Plastika miał puścić a może Witkowskiego w gipsie (albo koszulce tytanowej jak to niemcy na ME robili ;););) :D
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
a dlaczego są kontuzjowani....... nadejdzie kiedyś moment że "nauczyciel" zostanie wyp... z Cracovii , ciekaw jestem gdzie ten człowiek znajdzie jeszcze pracę w jakimś pierwszoligowym dobrym klubie - nikt już nie będzie naiwny i nie nabierze się na niemieckie papiery....
a to Iczkeria już zupełnie inna sprawa.
Natomiast innego składu wystawić dziś się nie dało. Można było Polczaka zamiast Tupala dać (zawsze jeden karny mniej ;););) )
721!!!.Rumcajs wynocha!!!
może byśmy wygrali w tym Intertoto ,gdyby on nam sędziował ;-)
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,5441372,Pijany_sedzia_prowadzil_mecz_bialoruskiej_ligi_pilkarskiej.html
polecam YouTube
Rumcajs byłby szczęśliwy :-)
720 - nie zycze sobie takich ludzi na Cracovii
widzę ze coraz więcej ludzi ,,przekonuje ''się do stefcia.Trenerskie dno ,jako człowiek potrafił się skłócić nawet z Maćkiem Madeją (który tyle razy świecił za niego oczami i tonował trybuny).Do tego przemądrzały i nie omylny.Winni fuszerki wszyscy piłkarze,Madeja,kibice ,dziennikarze tylko nie on.
Majewski wynocha!!!!
Majewski won. nienawidze chamstwa.
aha, dopoki ten prostak bedzie w Cracovii, moja noga tam nie postanie. chamstwu mowie zdecydowane NIE!
po odejściu Pana Macieja miarka się przebrała....majewski ty buraku nie jesteś godzien pracować w Cracovii....W Y P I E R D A L A J !!!!!!
Jake tak wojowałeś ze mną jak suchej nitki nie zostawiałem na Stefku czy w końcu przekonałeś się że Majewski jest nie tylko bardzo słabym trenerem ,ale i bu....m traktującym wszyskich per noga.Dobre maniery ma tylko do Filipiaka.
Cieszę się Jake że w końcu na oczy przejrzałeś!!!!
Paranoik z góry zna "prawdę" i poszukuje wyłącznie dowodów ja potwierdzających.
Za to schizofrenik ma dwie osobowości.Tą normalną i w miarę obiektywną +tą drugą w której wydaje ci się że wszyscy są głupi tylko ty najmądrzejszy.I oczywiście nieomylny.Niczym Majewski wszyscy be i winni tylko nie nie on!
Rumcajs wynocha!!!!!.
Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> aha, dopoki ten prostak bedzie w Cracovii, moja
> noga tam nie postanie. chamstwu mowie zdecydowane
> NIE!
>
> They're not gonna catch us. We're on a mission
> from God.
obrażasz się na Cracovię?
nie, na hokej bede chodzil.
Niestety kłopoty są wynikiem braku profesjonalizmu pana prezesa, albo jego doradców. Strategicznym błędem było zatrudnienie Majewskiego do budowy drużyny, ponieważ Stefan Majewski z powodów charakterologicznych w swojej dotychczasowej karierze w istocie nie zbudował jeszcze nic trwałego. Wręcz przeciwnie, jest specjalistą od burzenia. Papiery ukończenia niemieckiej szkoły w tym fachu nie wystarczą. Błędem taktycznym była nieprzemyślana decyzja o udziale drużyny w Pucharze Intertoto w środku martwego sezonu, co rodzi teraz rozliczne negatywne skutki.
Puchar Intertoto nie był błędem ,dobry trener by sobie jakoś poradził z Shachtiorem .
Jako ze widziałem oba mecze z Szahtiorem musze napisać że pzreszli byśmy tych ogórków. Gdyby Witkowski nei zachowal się jak idiota w pierwszym meczu.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Być może przeszlibyśmy. Ale myślałem szerzej. Chodziło mi o zaburzenie cyklu treningowego, naturalnego procesu który odbywa co roku każdy zawodnik. I wynikającą z tego liczbę urazów.
Bla bla bla. Płaczki płaczą Karawana jedzie dalej :P
Ktoś pierdnie - wina Majewskiego. Witkowski się wyjebie i urazi sobie bark - wina Majewskiego. Przeszedł nas Szachtior - zgadnijcie kto winny temu, że nasi grali bez fantazji. Co dalej :P?
Aż wesoło się czyta jak się napinacie na Niego. Owszem w zeszłym sezonie gdy porażka w lidze goniła porażkę to uznałem, że tak nie może być. Ale przyszła wiosna. Poprawiło się. Ja mu daję jeszcze jeden cały sezon. Jeśli będziemy w pierwszej 4-5 to jestem jego fanem i kupię sobie koszulkę z jego wizerunkiem :)
Jak to się mówi... Wyżej... nie podskoczysz. Żółtą kartkę ma... Ale na pewno nie czerwoną :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)