Vasago Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O kuwa nie zauważyłem wpisu poprzednika.......
> Ale dop...łem na maksa...... Kto nie skacze jest
> z Albani
> aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
>
Sprawa jest prosta Vasago. Mieszkańcy dzielnic po europejskiej ("Europa kończy się na Wiśle mawiano wieki temu - taki efekt najazdów Tatarskich był" ) stronie Wisły nie mogą pisać a Ci z azjatyckiego brzegu - czyli będący "zaWisłą"- mogą ;)
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
Khalidzie przezacny... ale który nurt rzeki masz na myśli? Ten z czasów Tatarskich czy "po Dietlu", czy jakiś inny? :):):)
no kilkanaście minut
gdzie jesteś harry????
harry płaczący z powodu braku wzmocnień naszej drużyny hokejowej:
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3121/harryik1.jpg[/img]
harry dowiaduje sie że już nie bedzie transferów w piłce, powód - Tabisz nie da już kasiory :
[img]http://img410.imageshack.us/img410/2433/harryyyyyyygk5.jpg[/img]
[b]i czytać z uwagą
KTO SIE WPISZE TEN ZA WISŁĄ!!!![/b]
-nie dotyczy mnie i moderatorów w celu zamkniecia debilnego temata.
:):):):):):):):):)
732 i twoje wypociny typu kto się wpiszę ten za wisłą wsadź sobie w d... płaczku.
Takie durne wypuchy możesz sobie pupilom Stefka serwować.
Jak cię temat denerwuje to go omijaj .
te wszystkowiedzący , widze że nie pojechałeś na meczyk , wiec nie waż sie komentować wyniku , nieważne czy wygramy czy przegramy.
[b]MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!!!!!!!![/b]
[img]http://img179.imageshack.us/img179/7017/harrypotter68bvb4.jpg[/img]
Mój płacz na temat wypożyczeń zawodników pomógł , to wszystko DZIEKI MNIE , ta kaska za Wojciechowskiego to moja zasługa!!!!
[b]Pamietaj, będe Ci patrzył na ręce!!!! Bede Ci wytykał każde potknięcie!!!!Masz to u mnie jak w banku!!!![/b]
[img]http://img364.imageshack.us/img364/8151/harrymwicyub7.jpg[/img]
Khalid Napisał:
>
> Sprawa jest prosta Vasago. Mieszkańcy dzielnic po
> europejskiej ("Europa kończy się na Wiśle
> mawiano wieki temu - taki efekt najazdów
> Tatarskich był" ) stronie Wisły nie mogą pisać
> a Ci z azjatyckiego brzegu - czyli będący
> "zaWisłą"- mogą
>
>
>
Czyli ja jestem eropejczykiem:) Natomiast Kurdwanów, Prokocim, Bieżanów, Piaski Wielkie i całe dawne Podgórze (według starego podziału administracyjnego) to skośnoocy:) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie strasz płaczku posrany.Cały się ,,trzęse'' ze strachu z powodu twojego wytykania.
Nie zapomnij pocałować w d...swojego dobroczyńcę.
732 dni-17560 godzin.
Potter odrobinę kultury.
Ale chyba za dużo wymagam, bo jak się "kanaruje' całe życie, to ten rodzaj kultury jaki teraz prezentujesz jest, jak gdyby przypisany do tego "fachu".
OOOO kanarek:):):):)
Czy długo jeszcze admini i moderatorzy tego forum będą tolerować chamstwo i bluzgi ze strony Harrego?????
Potter,olej tych wszystkich ktorzy Cię prowokują w tym temacie.Widzę,że komuś WYJĄTKOWO ten wątek nie służy i chce po wywołaniu awantury ,doprowadzić do jego zamknięcia (na co ja się nie zgadzam,jako zaqłożyciel tego tematu).
Potter - ciszej z naszej strony nad tą "TRUMNĄ"
Proszę moderatórów o wykasowanie wszystkich wpisów nie dotyczących Stefana Majewskiego i jego pracy.
tacy dwaj Napisał(a):
> Khalidzie przezacny... ale który nurt rzeki masz
> na myśli? Ten z czasów Tatarskich czy "po
> Dietlu", czy jakiś inny?
O przeczcigodny!!!! Ty się nie dopytuj! Ty się ciesz ,że dzięki Dietlowi na europejski brzeg trafiłeś :D
732 -17552 godziny.
Nie reaguje już na prowokacje ,ani bajki co po niektórych ian.Jako pasiak chce by dziś awansowała Cracovia nie zależnie od tego jak zwolennicy stefka sie będa mądrzyć.
WYPIERDALAJ !!!!!!! POPRSTU BRAK SLOW !!!!! ALE JESTEM ZGRZANY WRRRRRRRRRRRRRR
ja sie zapytam gdzie sa moderatorzy?
A po co ci moderatorzy?.Spokojnie odliczamy Stefkowi dni i godziny licząc że pójdzie wcześniej jako asystent Leo.
Po takim blamażu zwolennicy i entuzjaści talentu trenera brody nie będą się zbytnio pokazywać.Jak tu mają tu kogoś przekonać?. Dostajemy od kelnerów 0-3 w dodatku w kompromitującym stylu.W ofensywie bez tzw sztycha.
Dzięki ci Rumcajs za to ,że mamy swoją Valerenge....dzieki ci Rumcajs za KOLEJNE puchary.....
732 i ODEJDZ !!!!!!!
1 twoj czas dobiegł końca. domagam się głowy
Jestem ciekaw jak tą kompromitację ocenią wielbiciela talentu Stefana.Nijak na nikogo nie mogą zrzucić winy za ten blamaż.Nie ma już dywersantów i 5 kolumny w drużynie.
Kto jest temu winien ze dostajemy 3-0 bez sztycha w kompromitującym stylu od kelnerów?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)