potter, byles na C?
"Majweskiego trzeba wypierdo$#%$ i ch*j"
-
-
THE FINAL COUNTDOWN MAJEWSKI...
dnl na stadionie wszyscy sa zgodni w tej kwesti tak samo jak w kwestii nowaka, tylko tutaj na forum mamy ich fc, wiec nie koniecznie musial to byc potter, moglem to rowniez byc ja bo w ciszy jaka ogarnela stadion dałem upust emocjom skierowanym w strone majewskiego
podsumowując: więcej brody niż umysłu
Potter to nie wina Majewskiego, ze nasi w drugiej polowie stali na boisku, bo nie mieli sily, aby biegac. Szczegolnie Krzywicki, ktoremu sie nic nie chcialo. Ale ze zdjeciem z boiska Barana i Pawlusinskiego Majewski dal d... ostro.
Problem w tym, ze zjeba od kibicow dostala sie po calej linii zawodnikom, ktorzy po prostu opadli z sil, po bardzo dobrej grze w pierwszej polowie.
Dawaj Potter , dawaj !! Dawno nie jojczołeś na forum . To wina Stefka , że Witkowski zachował się jak idiota a grojki nie dość , że nie mają siły by grać 60 min ( już nie piszę o 90 ) to nie mają woli walki.... . ( tracimy bramkę na 1-2 a Ci zamiast zapierdalać z piłką na połowę aby jak najszybciej zacząć to sobie spokojnie spacerują ... )
AWB nic dodac nic ujac , zero ambicjii .
Z tego co ja widziałem to Baran sam poprosił o zmianę. Harował chłop na całej długości i szerokości boiska i najwidoczniej mu sił brakło. A co do Nowaka kolego SaNto, to strzelił dzisiaj piękną bramkę i zapierdalał przez całe 90 minut, a jak pokazał ten mecz, to raczej nie ma na dzień dzisiejszy na lewej stronie dla niego konkurencji...niestety :(
Byłem na sektorze B jak zawsze.
Grajki maja siły na 60 min z prostej przyczyny.Majewski ich zarznął aplikując im po 2 treningi dziennie w upały zaraz po urlopach.Dodatkowo niemal tradycyjnie zdjął z boiska nie najgorszych ale najlepszych .
Zastanawiam sie czy rumcajs ma wg w swej brodzie jakąś koncepcje gry w meczu z drużyną grająca na x.Jak widziałem jak nasi zawodnicy wybijają rzuty rożne to chciało się czymś cisnąć w rumcajsa i zapytać co ty robisz z nimi na treningach.
Klakiery i wielbiciele geniuszy stefka gdzie jesteście???????.
ja sie tak naprawde zastanawiam jak mozna nie miec siły po urlopie?
przeciez to my bylismy wypoczęci a oni zmęczeni więc o czym właściwie jest mowa?
normalnie :) mi tak sie często zdarza :)
aha chyba ze w ten sposób spędzali urlopy..
Przepraszam potter, ale my rozpoczynamy przygotowania głównie pod kątem ligi, a nie Intertoto. Siła musi być pod koniec lipca, a nie teraz. Zacznij trochę myśleć, a nie wykorzystuj każdej, nadarzającej się okazji by przypieprzyć Majewskiemu.
mnie to wogóle dziwi że sportowiec nie ma kondycjii :)):):):)
przeciez to ich pasja i praca , wiec na urlopie mógłby jeden z drugim pobiegac troche , a oni pewnie wpierd..alali w Egiptach czy Turcjach kebeby i sznapsy w McD.
Te zajadziarz, nie musisz iść do chirurga plastycznego z swoją twarzyczką???
Można nie mieć sił santo .Trener ich zwyczajnie zarznął.Mieli od 60 min nogi z ołowiu.
Co do Nowaka to z graczy ofensywnych był jeden z najlepszych .Opadł z sił tak jak reszta.Bez Nowak w tym meczu było by dużo gorzej.Czkawką odbija sie brak środkowego ofensywnego pomocnika na poziomie ekstraklasy.
Może jakby grali w 11, to sił starczyłoby na 90 minut.
739 !!!.Dziś rumcajs mnie tylko utwierdził w tym że im wcześniej pójdzie precz tym mniej szkód narobi!!!
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
A co do Nowaka kolego SaNto, to strzelił
> dzisiaj piękną bramkę i zapierdalał przez
> całe 90 minut, a jak pokazał ten mecz, to raczej
> nie ma na dzień dzisiejszy na lewej stronie dla
> niego konkurencji...niestety
Okno transferowe się jeszcze nie skończyło tylko czy Stefan jest w stanie kogoś znależć?
Był temat lewego pomocnika ale z tego co widać to chyba upadl(kasa czy umiejętności?),więc trzeba szukać innego bo musi być rywalizacja, bez tego nic nie zwojujemy.
Napoleni z mojej strony, ewentualnei Madej a nawet Nowak z Korony bylby lepszy od naszej pawki
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie wciskaj kitu tomecki.Wzieli przyzwoitą sumę
> i dopłacali do jego kontraktu?
>
> W tym czasie KSG groszem nie śmierdział.Daruj
> sobie te bzdety .
Potter chu.a wiesz w tej materii i pierdol..sz głupoty, ja widziałem umowe na własne oczy i tyle w temacie.....
Powiem tylko tyle: punkt pierwszy z mojej wyliczanki zjebany na maksa - zrobiliśmy z siebei pośmiewisko na całą Polskę przegrywając z niesamowitymi frajerami.....
Nie znałem wcześniej klubu z Soligorska, ale ich dzisiejsza gra była na poziomie Kolejarza Stróże... Porażka z takim zespołem to.....lepiej przemilczeć
Jeśli ktoś ma dzisiaj czelość pisać, że za tę koszmarną kompromitację nei ponosi winy trener, powinien niezwłocznie oddać się pod opiekę lekarzy z specjalistów z Tworek
więcej nie chce mi się pisać...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)