nie ma innej możliwości - jutro trzeba wygrać !!!!!
-
-
TKH - Cracovia
mecz w naszym wykonanu najgorszy jaki widzilem w ostatnich latach!!!tak jakbysmy nie mieli druzyny tylko kilka gwiazd ktore czasami zabłysną!Kłys najgorszy dzis na lodzie nie wiem po co go sprowadzono jak nie kontuzjowany to tylko oslabia druzyne na karach
Naprawde niepoptzrebnie utrzymujemy az 7 obcokrajowców tyle na nich idze kasy ???czy nie lepiej by było te kase przeznaczyc na młodych hokeistów Cracovii?????
i naprawde BARDZO DUZY WSTYD ZE TAKA DRUZYNA JAK CRACOVIA w trzech meczach z Toruniem strzela po jednej lub 2 bramki a w sumie bylo ich tylko 5 (dzis Tychy tyle strzeliły Sanokowi)Sędziowanie moze zbyt drobiazgowe szczególnie co do Cracovii ,ale wynik sprawiedliwy
KURWA ja tu czegoś nie rozumiem... To że gralismy kichę to fakt. Ale jest przecież zapis meczu, ktos powinien to przeanalizować i jeśli sędzia podejmował złe decyzje to nie powinien sędziować meczów przez najbliższe dwa lata...
PS. Jakby się mecz skończył gdyby bramka na 2:2 została uznana...?
Dokładnie, sedzia to niezła bucolina. Co on w ogóle na meczu robił. Na moje oko to koleś powinien chodzić po trybunie i sprzedawać popcorn :)
Dobrze to wszystko sie zapowiadalo ale Rudi sie chyba za nerwowo z tymi transferami
w koncowce zachowal , w zespole atmosfera byla super a teraz cos jest nie tak
To ze Badzo gra w czwartej piatce to jakies nieporozumienie ,a atak Hloucha z nowymi
starinieri wcale nie prezentuje sie lepiej niz atak z Badzo i Spirinem ,niby umiejetnosci maja spore ale gra zespolowa bardzo przecietna , moze to wszystko jeszcze
zatrybi ale czasu naprawde niewiele zostalo ..
jesli chodzi o ta druga bramke dla Nas to:
Sedzia kalosz !
A co do gry w 1 i 2 tercjii to szkoda gadac :(
Moze za duzo ,,gwiazd'' u nas i nikt nie chce brac odpowiedzialnosci za mecz i wynik lub jedni patrzą na drugich by odwalili robote ????w Toruniu cała gra druzyny opiera sie praktycznie tylko na pierwszej piątce I TRZEBA IM PRZYZNAC ze graja to co zaplanowali ,rzatko kiedy chwale przeciwnika ,ale powiem ze imponuja mi ambicją i wlecznoscią!!! .
Nie wygra się meczu, grając aż tyle czasu w osłabieniu. W dodatku wiele kar było głupich. Mój przezacny współoglądzacz jeszcze przed meczem powiedział, że to sędzia, który wiele kar daje. Czy tego nie można było przewidzieć, na odprawie przedmeczowej na to wskazać? Owszem, mieliśmy przewagi - ale nie od dziś wiadomo, że to bardzo slaby element naszej gry. Ile oddaliśmy dziś strzałów "a niebieskiej", ale tak by nawet gdy bramkarz obroni iść na dobitkę?
Ostatnia tercja... wynik po naszej myśli - po co tak od razu zaatakowaliśmy? Wedle mnie trzeba było jeszcze kilka minut ich przetrzymać... Ale każdy z trybun czy sprzed telewizora jest mądry...
Jutro - mam nadzieję - też będzie transmisja...
ten play -off juz na starcie jest gorszy dla Pasów od tego z ubieglego roku kiedy pewnie pokonalismy Naprzód w 3 meczach w pierwszej fazie
pierwszy mecz 8-2 drugi wygrana po dogrywce 3-4 i trzeci mecz 9-3
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to mam nadzieję, że jutro kto inny będzie
> sędziował....
Tak Lessior jeszcze gorszy drukarz niejaki Pachucki z Gdańska majacy w genach nienawiść do Cracovii!!!!!
Będa jaja że hej!
Jak L.Laszka z ekipą nie potrafią sobie poradzić z Toruniem to lepiej nie ch odpadną teraz niżby mieli dostać dwucyfrówkę od Tychów!!!
Sorki ale nie dla nas majster i w trym roku?!!!!!
Spokojnie to tylko awaria!!!
Sędzia dziś wykonał swoją prace bardzo dobrze owszem gwizdał bez przerwy ale tak jhak nakazują przepisy. Co do nieuznanej dla nas bramki to słusznie Plaskiewicz zamroził krązek a ktorys z naszych wybil mu z łapawicy.
OBNIŻYĆ PENSJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co Dołega,Bomastek po 5tyś euro dostają????????? Podpisali sobie kontrakty na pare lat za duże pieniądze i nie chce im sie grać nie tak jak z Torunia że graja nie za kase ale widać że to lubią
Laszkiewicz też mowił że zacznie grać w play off jakoś tego nie widzialem
Zagraniczni za takie pieniądze to coś robić powinni
Fatalnie w ataku i w obronie przed PO tragicznie obroan ale bramki strzelalismy a teraz ani to ani to
rozumiem moze sie zdazyc przegrana ale dość ze grali G , fartem wygrali mecze w Krakowie, mamy najlepszy skład, kasy jak lodu tylko po co???????
A toruń nie gral w oslabieniu??? oni dobrze zakladali zamek a my tylko te wrzuuuuuuuuuuuuuuutki
Nie muszę mówić kto ma wylecieć
Ja słyszałem że ma wylecieć....Tusk do stanów 08 marca. o tym mowisz?
Urban, Cieślak na lód!
sedzia, sedzia, ale dawno juz nie ogladalem Cracovii prezentujacej tak zenujacy poziom,
Drzewiecki w ogole gral ? Kuc to wiem przynajmniej, bo chodzil na kare,
Leszek Laszkiewicz ? Damian Słaboń ??? Vercik ???
to nie miesci sie w glowie, zeby taki zespol nie potrafil skonstruowac kilku akcji z jednoczesnym wypracowaniem sobie czystej pozycji
to jak gramy obecie to tylko zasługa Rohaczka!!!!!! bo nie wierze ze naraz wszyscy nasi zapomnieli jak sie gra w hokeja ??????
Graliśmy słabo
ale i tak bylismy od nich lepsi
Przeciez uznanie im bramki na 2-1 to jest bandziorka!
Wszystkie powtorki pokazaly ruszenie bramki PRZED strzałem
i wszelkie pseudo spekulacje Krzoski
ze ta "wpadla" spowrotem na swoje miejsce to żenada...
Z kolei nasza nieuznana bramka na 2-2...
Powiem tak moze i był spalony w polu bramkowym
ale to co zrobił Toruniak (złapał brame za poprzeczke i pchnął)
to niezłe jajo
Jutro gramy o całą pule
Hej heja heja Ceracovia Mistrzem w hokeja!
bramka na 3-1 jak dla mnie po faulu na obrońcy - dostał crossa z tyłu w plecy jak dobrze zauważyłem i przez to stracił krążek... tak kurna nie można sędziować
do tego nasi w zasadzie nie mieli jak złapać rytmu gry bo jak tylko coś się zaczynało kleić to do akcji wkraczał Włodek Z. ze swoim gwizdkiem
ale pewnie teraz będą sędziować przeciw nam - Jacuś Ch. ma być wysoko w PZHL to trzeba mu się przypodobać przez uwalenie znienawidzonej przez niego Cracovii...
L.Laszkiewicz miał grac i wszyscy czekamy na jego bramki a on zaangazowany jest w patrzenie na brata ,który w ogóle nie powinien występować w pierwszej piatce ,przez to obniżył loty Leszek.Pasiut też jakby nie ten sam podobno nie dobrze mu sie gra z Drzewieckim,a stranieri to pieniądze wyrzucone w błoto nic nie pomagają takie rezultay to osiagnelibyśmy naszymi chłopakami ,którzy tyraja od początku sezonu.Czy ktoś wie gdzie przebywa Cerny???i po co jest zatrudniony???100 razy lepszy od niego był Kozendra,Kłys z Noworytą chyba im kadra na mózg się rzuciła obaj dzisiaj dali pokaz jak to drużyna traci siły przez ich idiotyczne kary.Mecz zagrany fatalnie bez pomysłu winię jednak za to przedewszystkim Rohaczka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)