Czy ktos bedzie. Pytam z ciekawosci. Ja raczej bede ;)
-
-
TKH - Cracovia
na dużym ekranie u maaćka to raczej napewno będę.
Pytanie ignoranta: A gdzie ten ekran?
na Mikołajskiej w EFC.
http://efckrakow.pl/pl/indexp.html
mam pytanie : czy mecz będzie w TVP3 (tak słyszłem, ale nie wiem ile w tym prawdy) czy jak zwykle tylko dla wybranych w TVP Sport ???
halo halo - prosba do zakladajacych takie tematy aby w tytule podawali date i godzine rozpoczecia meczu.
z tego co udało mi się zorientować transmisja jest jutro o 18:05 tylko na TVP Sport
No oczywiście ... Ciekawe czy w tym sezonie TVP3 w ogóle zamierza jakieś mecze transmitować. Trudno, pozostaje ITVP, albo do kumpla :)
Na Rakowickiej w sport-barze też będzie... Ja mam bliżej :):):)
No to chyba bede sam ;) w Toruniu. Sie zobaczy...
To jest własnie popularyzacja hokeja w Polsce.jak milicyjne dziołchy grają w kosza to co chwile transmisja :(.
A w Nowym Targu coroczna śpiewka się zaczyna Wojas straszy , że odejdzie ;) :)
W tych Gorcach to mogli by postraszyć że w końcu kibiców gości wpuszczą... bo im wiatr hula po pieknym ogrodzonym sektorze... :P A na wyjeździe hokejowym to już rok nie byłem :P Ale wracajac do meczu z TKH to mam nadzieje że wygramy już bez nerwów... (transmisja tylko w sms....)
Dziś gramy bez chorego Kmeca, w składzie zastąpi go Badzo.
Wrzo.ksc
nowy targ lezy w gorcach a nie tatrach...
skoro nie gramy bez Kmeca to mam nadzieje ,ze Rohacek pojdzie po rozum do głowy i np do drugiego ataku wróci Piotrowski , Vercik do trzeciego ataku ,a Badzo do czwartej formacji
Sorry panowie że nie w temacie, ale pomóżcie mi ;) Podajcie mi nazwiska młodzieżowców występujących w waszych barwach.
Powodzenia w Toruniu i do zobaczenia w finale;)
dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> skoro nie gramy bez Kmeca to mam nadzieje ,ze
> Rohacek pojdzie po rozum do głowy i np do
> drugiego ataku wróci Piotrowski , Vercik do
> trzeciego ataku ,a Badzo do czwartej formacji
>
>
>
Dlaczego Badzo do 4 piatki ?? Myśle że zasługuje na 2-3 piatke....
p.s. hamer - pomyłka... już poprawiam ;]
Ponieważ druga formacja jest ze soba zgrana tzn Piotrowski - Pasiut- Drzewecki .
Według mnie Vercik jest lepszym zawodnikiem niż Badzo i dlatego Verci k powinien grac z Hlouchem i mIchalikiem w 3 formacji.
Marek_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sorry panowie że nie w temacie, ale pomóżcie mi
> Podajcie mi nazwiska młodzieżowców
> występujących w waszych barwach.
>
> Powodzenia w Toruniu i do zobaczenia w finale
Pasiut, Wajda ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)