mnie strzyko w kręgosłupie :) ale to pewnie dlatego że wiosna idzie :) jeszcze tylko 5 i pół godziny czekania :D
-
-
[mecz] Cracovia - Polonia Bytom, sobota 23 lutego godz. 16.00
U mnie tez świeci mimo ze mieszkam na wiślackim osiedlu:D
a mnie już nosi od rana... jakiś niepokój wewnętrzny
u mnie tez swieci pomimo ze nie jestem teraz na Siemaszkach :)
pierwszy raz postawiłem u buka na Cracovię wierze w naszych !!!
Eee pogoda w sumie dobra tylko ten halny pizga ;) a co do meczu to WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY !! :))))
Polonia juz w komplecie zebrana w Bytomiu :)
o 10:30 mieli zbiórke.. chyba przez Warszawe jadą do Krakowa :D
Obydwa kluby łączy ostatnio osoba Pawła Wojciechowskiego, który jesienią nie mógł przebić się do składu Cracovii i w czasie przerwy zimowej został wypożyczony do Bytomia. Klauzula zawarta w umowie zakładała, że piłkarz nie może wystąpić w meczu przeciwko swoim niedawnym kolegom. Ostatecznie za odpłatnością 15 tysięcy złotych Paweł może zagrać w dzisiejszym meczu i z pewnością tak się stanie, bo trener Probierz widzi go w pierwszym składzie na prawej obronie.
całość tutaj: http://www.polonia.bytom.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=289&Itemid=62
3 godziny i 45 minut :D :D
za godzinke z domu wychodze :D
tez juz sie doczekac nie moge
jeszcze 3 godziny ale już za godzine wychodze bo nie wytrzymam :D
Raduje się serce, raduje się dusza
Komu Lets temu Go!
ja juz tez nie wytrzymam ide na piwko przed meczem
a wujek hamer juz po 3 setach z napojem energetycznym :d alem nabuzowany :D
a ja nie mogę, potem muszę tego cholernego wynalazku na 4 kółkach używać :(
już nie mogę luudzieeeeeeeee:
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRACOVIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj musimy wygrać!!! Nie ma to tamto, i doping na całego od początku!
40 minut i wychodze z domu na mecz doczekac die nie moge
Ide. Do zobaczenia na meczu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)