W ostatnich dniach już nie mam chęci wchodzić na to forum ,
niektórym forumowiczom coś sie chyba w dyniach popierd...ło.
syf
syf
syf
syf
...
..
.
-
-
Ja pierd..e , ale syf
popieram. forum nie da sie juz czytac.
w ostatnich dniach ? Dobry żart !
Teraz jest rewelacyjnie,wszystko się chwali - tzw.POZYTYWNE MYŚLENIE !!!
Od kilku dni to forum jest na prawde fajne. Powialo optymizmem.
Było śmiesznie przez parę pierwszych postów, teraz staje się to monotonne i nudne .
niestety w kazdym temacie mozna przeczytac o tym samym.. wszedzie klotnie na te same tematy.. i tak w kolko od pewnego czasu.. Coraz czesciej przegladnie forum ogranicza sie do kliknieca "onzacz wszystkie tematy jako przeczytane..."..
Nasze pierd*** i tak nic nie zmieni wiec proponuje zeby kazdy dal sobie troche na wstrzymanie i mocno kibicowal druzyne bo to będzie najbardziej potrzebne w najbliższym czasie..
spokojnie! tak to jest w sezonie ogórkowym. za tydzień znowu będzie "pięknie" i konkretnie :)
Raz - sezon ogorkowy, dwa - ten sarkazm to chyba pewien wyraz bezsilnosci. Faktycznie smiesznie bylo, ale jak to sie mowi "co za duzo to nie zdrowo"
bylo smiesznie ale kawal opowiedziany dwa razy juz nie bawi
dlatego sarkazm skumulowalismy w jednym, specjalnym temacie. sezon ogorkowy sie konczy
W jednym? No to troszeczke sie rozpanoszyl
Bo się jeszcze nie skupił. Zaraz ogórki się skończą. Liga się zacznie. Jakub sfinalizuje transferowe hity, Stefan dokona ostatniego szlifu i od zwycięstwa do zwycięstwa będziemy komentować macze rundy wiosennej, aż nam się znudzi i będziemy prosili o jakiś remisik.
Hej Pasy Gol!
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> popieram. forum nie da sie juz czytac.
>
> --------------------------------------------------
Gdy przeczytałem te słowa napisane przez tego autora, stwierdzam, że powiało nadzieją... :)
:)
żem jez dalej chory
dzieci wchodzą na głowie
ja pie*dolę ale syf zrobiły
i jeszcze się drą nieustannie
syf
syf
syf
śmierdzący
Santo wiesz juz po co sa moderatorzy ??
zebys nie musial sie wpisywac w takim temacie jak ten, a nawet zeby taki temat nie musial powstawac, no ale skoro moderowane fora sa dla 14 latkow...
kkk_84: dla 14-latkow sa ostrzezenia. To forum jest calkiem dobrze moderowane. Co Ci przeszkadza aktualna sytuacja na forum? Jakos trzeba dotrwac do sezonu. Na pocieszenie - play-offy sie zaczynaja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)