Podhale to, Podhale tamto... Mecz w Cracovie, a zapraszają do studia Samoleja, a nie kogoś od nas (albo choć po jednym gościu z każdej strony)...
-
-
Cracovia-Podhale 03.02.2008
A ciekawe jak sie Wam bedzie podobac realcja z naszej strony , tym razem to nie ja pisałem mój jest wczesniejszy .......
http://www.podhale-hokej.pl/news.php?readmore=71
Kilka błędów interunkcyjnych i ortograficznych
Macie może link do transmisji w ITVP Sport?
http://www.itvp.pl/
Takiego linka to ja znam, ale mi chodziło o bezpośredniego linka do meczu, bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć tej transmisji.
"Ostatnio dodane:Sporty zimowe: Puchar Kontynentalny w Zakopanem 2008 - Puchar Kontynentalny - dzień drugi, Sporty zimowe: Puchar Kontynentalny w Zakopanem 2008 - Puchar Kontynentalny - Zakopane 2008, : Piłka ręczna mężczyzn 2007/2008 - Vive Kielce - Zagłębie Lublin, Sporty zimowe: PLH 2007/2008 - Stoczniowiec Gdańsk - Cracovia"
Więc chyba nie ma tego w necie...
doping był dobry nie ma to tamto :P gardło mnie boli przez to :P
Doping był taki sobie w 3 tercji przez pierwsze 2 lepiej nie komentować.
Doping niczego sobie. Wczoraj po meczu ledwo mówiłem. Podobno momentami zagłuszaliśmy spikera. Mecz bardzo fajny, tylko szkoda że kibice Podhala jak zwykle nie umieją przegrywać i dając upust złości wieszają na nas kibicach psy, wyzwywając od hołoty itp.
http://www.hokej.sport24.pl/news/show/48446/ <--- jak widzę takie komentarze jak tutaj to naprawde ręce opadają.
Pasiasty92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Doping niczego sobie. Wczoraj po meczu ledwo
> mówiłem. Podobno momentami zagłuszaliśmy
> spikera. Mecz bardzo fajny, tylko szkoda że
> kibice Podhala jak zwykle nie umieją przegrywać
> i dając upust złości wieszają na nas kibicach
> psy, wyzwywając od hołoty itp.
> <--- jak widzę takie komentarze jak tutaj to
> naprawde ręce opadają.
>
> MIŁOŚĆ - PASIASTA ALBO ŻADNA
>
>
Albo ja jeste slepy albo nie wiem. Nikt tam was od żadnej hołoty nie wyzywa, chodzi ci o to komenatarze na temat plucia? Sa wyjatkowop komentarze na poziomie dobrego smaku!!!!!
tam to jest walka z wiatrakami.
4 dni później
Myslę że się nic nie stanie jak zaprosze chętnych do poczytania wywiadu zrobionego wspólnie z kolega Arkiem Szymczykiem z Darkiem Gruszką (to jest ten młody hokeista co rok temu wyruszył na podbój Ameryki ale w Grudniu wrócił do Podhala).
http://www.podhale-hokej.pl/news.php?readmore=74
to ten co nie zdecydował się wybrać Cracovii. :)
Pamietamy wolał grac o wysokie cele w Poloni Bytom
marcin_ksc Napisał(a):
> to ten co nie zdecydował się wybrać Cracovii.
>
> --------------------------------------------------
> ---------------
>
> Autor: torreador
Data: 10 lut 2008 - 09:03:12
Pamietamy wolał grac o wysokie cele w Poloni Bytom
>
>
>
Zaraz zaraz bo czegoś tu nie rozumiem. Z tego co wiem to nic nie mówił o grze w Cracovii , po 2 wybrał Podhale niz Polonie i miał święte prawo? Możebyście swe dziwne opinie mi bardziej rozjaśnili?
Wcześniej zanim grał w Polonii był temat gry Gruszki w Krakowie dziwię się że o tym nie wiesz...
chodzi o zeszły sezon
ponoc rodzice Gruszki mu odradzili gre w Cracovii!!!bo był przymierzany do gry w w Cracovii
chciał skończyć naukę w szkole z tego co pamiętam.
marcin_ksc Napisał(a):
> chciał skończyć naukę w szkole z tego co
> pamiętam.
>
> --------------------------------------------------
> ---------------
>
>
>
>
>
A cos mi świta ! dziękuje za rozjaśnienie umysłu! Karvin, zaś nie musze wszytkiego wiedzieć , zawsze Wy mnie doinfomujecie. Hehehehe
Już nie przesadzaj z tym doinformowaniem.Pamiętam,że ostatnio to koledzy z NT byli bardzo dobrze doinformowani np co do transferów Cracovii i co najważniejsze wszystko potwierdziło sie w 100 % :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)