skończyły sie szachy, zaczął sie hokej :)
-
-
Cracovia-Podhale 03.02.2008
Mario - mecz leci w TV Kraków...
Wie ktoś czemu Leszek nie gra ?
Leesior ale jedyne medium z meczem jakie mam dostepne na emigracji w Eastbourne w Anglii jest RK w internecie :) Gdybym był w CK Krakowie - byłbym na Siedleckiego :)
Jest jeszcze www.itvp.pl
A jest!!! Dzięki Leesior!!! :)
Ciekawe jak będzie z finałem w itvp, bo pólfinał obejrzę na żywo będąc w domu na urlopie.
Jakaś para pedałów komentuje w itvp - stronniczo są ewidentnie za Podhalem.
Ależ sędzia teraz jajo zrobił... Naszemu kij trzymali i za to go odesłał na ławkę...
zaraz mnie chyba chuj strzeli przez tych komentatorów!
podupceni jacyś..
Wiesław Jobczyk i Piesek Krzoska
taa... rajski nie rozgrzany, nieskoncentrowany i wogole Podhale lepsze tylko bramek nie strzelaja bo sedziowie sa dzis "elektryczni"
kurwa...
I jeszcze pies w studio!!
No cóż... w drugiej tercji gramy kiszkę... W sumie to ten mecz wielkiego znaczenia nie ma...
Podhale z taką grą w ćwierćfinale odpadnie...
Nie no ku.rw.a gość przegiął: "Trener Rohacek zadowolony, bo gra wyglądała dobrze, ale ta druga tercja słaba, czyli wrócili do normalności.."!!!
No i 3:2... shit...
PASY GRAĆ !
Noi teraz co 2 minuty dla Hloucha za wrzucenie na bramkę Różanskiego:)
Sroka przechuj jedenn z nielicznych którzy potrefią bez przyjęcia uderzyć,a to jest zabójcza broń w naszej śmiesznej lidze>.............................
Rudi rozbił druga piątke i nic nie grali w takim ustawieniu.... Hlouchowi dobrze sie gra z Vercikiem i wtedy na pustaka strzelil. Czesi cieniutko :(
Bramka Witowskiego na 3-0 przepiękna :)
dokładnie komentatorzy PORASZKA!!!! ;/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)