Skoro jest młyn, to dlaczego [i]gniazdowy[/i] a nie [i]młynarz[/i]?
-
-
Głupie pytania.
bo stoi na gnieździe
dlaczego w młynie na meczu nie ma mąki? :)
nie wystarczyło funduszy na mąkę
Dlaczego rzut karny nazywa sie rzut karny jak nikt tam niczym nie rzuca,
dlaczego wisła to stara kuurwa ?
1. Mylisz się, za karę, za przewinienie w polu karnym, zazwyczaj rzuca się bramkarz. Może sobie wybrać w którą stronę, czasami też stoi w miejscu, ale generalnie rzadko. Tak więc rzut karny od rzucania się bramkarza.
2. Bo nie jest młodą kurwą.
Jeszcze większy problem mamy w hokeju. To przecież ewidentnie rajd karny ze środka murawy lodowiska a nie rzut karny. Rzutem karnym można nazwać też pokazanie czerwonej kartki: sędzia karnie (wy)rzuca zawodnika poza boisko.
Geopijatyk: Ty chyba w tym temacie czujesz sie jak ryba w wodzie? :)
Tak, tym bardziej że ze względu na ugipsowienie nie mogę wskoczyć do wody, tylko siedzę w łazience na krześle ze spuszczoną głową, a Basia mnie namydla i wyciera na mokro, a potem na sucho.
Latem sobie popływam na Falklandach w Olzie lub w Antoszowicach po czeskiej stronie granicy.
Ile godzin spędza Geoś w sieci? Proszę o odpowiedź w pikosekundach na dobę marsjańską :D Myślę, że sobie pan Geoś poradzi.
A Kasia w kościele? Proszę o odpowiedź w kilodziesiątkach różańca.
Cięta riposta :P aż mnie ukłuło :D
Zawsze do usług. :)
A ironię wyczułeś?
A Ty?
Nie, skądże :P
coś ciężko geosiowi idzie to przeliczanie :D
Dlaczego mała Kasia wygląda jak pocisk?
Trochę serfuje, troche pisze. Teraz jakies 8 godzin na dobe mam właczany komp, bo leze z noga w gipsie. Czekam na mecz w Wodziu. Podajcie mi strone gdzie moglbym go obejrzec.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)