gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Znacie jakieś fajne samouki Androida, albo
> możecie polecić jakieś 'niezbędne' aplikacje?
> Wczoraj wymieniłem tel z Nokii E52 na Samsunga
> Galaxy S Plus, to mój pierwszy dotykowy, to w
> zasadzie mój pierwszy telefon marki innej niż
> Nokia (chyba drugi jednak) i totalnie nie
> potrafię ogarnąć obsługi :D
polecam [url=http://android.com.pl/][android.com.pl][/url]
-
-
Telefony komórkowe help :)
O, dzięki!
Póki co "najniezbędniejszą" aplikacją, jaką udało mi się wgrać jest... Angry Birds :D
10 dni później
Czy ktoś z forum posiada punkt z telefonami komórkwoymi mianowice chciałem sciagnac simlocka z iphone4 z austryjackiej sieci A1 w punkcie w galerii kazimierz powiedzieli mi 550 zł czy nie da sie w tej sprawie nic taniej ogarnac ?
koledzy - proszę o szybką poradę, do normalnego użytkowania, netu przez kom nie używam i nie planuję, dzwonienie, bateria, muzyka, fajnie jakby była funkcja nagrywania/dyktafon:
alcatel ot-908 czy LG GM 360 Bali?
termiters i kaczka - PW!
a macie jakies tapetki Pasów na N8??
12 dni później
Mam problem z nokia c5-00 i pc suite ściągnąłem pc suite z internetu zainstalowalem ale gdy podlaczam kabel usb nie wykrywa wgl telefonu to samo przez bluetoth mozliwe przez to ze niemam karty pamieci w telefonie? bo czasami wyskakuje brak karty pamieci polaczenie USB moze nie dzialac poprawnie lub cos takiego?
nah karta niema nic to widzenia telefonu ... a z nokiami i tymi nieszczesliwymi symbianami to dramat ;D
ja mialem tak ze jak chcialem zmienic serial key w telefonie (N5800) zeby wgrac nowe aktualizacje to jeden komp widzial telefon 2 nie... jedna aplikacja widziala 2 nie ... totalny random ^^
Własnie kumpel tez mówił ze miał taki problem ze mu nie wykrywało i wgl w końcu po miesiącu znowu spróbował i mu zadziałało odrazu wiec nie wiem co może być nie tak :)
...
28 dni później
Przedłużam ofertę w plusie i mam do wyboru takie telefony:
Nokia 500
HTC Wildfire S
Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
Sony Ericsson Xperia X8
Samsung Galaxy Ace
Który z tych fonów byłby według Was najkorzystniejszy do wyboru?
pasyasy Napisał(a):
> Przedłużam ofertę w plusie i mam do wyboru
> takie telefony:
> Nokia 500
> HTC Wildfire S
> Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
> Sony Ericsson Xperia X8
> Samsung Galaxy Ace
> Który z tych fonów byłby według Was
> najkorzystniejszy do wyboru?
Zdecydowanie Samsung Galaxy Ace.
pasyasy Napisał(a):
> Przedłużam ofertę w plusie i mam do wyboru
> takie telefony:
> Nokia 500
> HTC Wildfire S
> Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
> Sony Ericsson Xperia X8
> Samsung Galaxy Ace
> Który z tych fonów byłby według Was
> najkorzystniejszy do wyboru?
Xperie Neo V sobie weź,w podobnej cenie do Galaxy Ace powinien być ten telefon.A jest fajniejszy :) (szybszy procesor,nowszy Android
,lepszy wyświetlacz)
Dokładnie, choć Ace jest też fajny ale ostatnio widziałem tego SE na żywo i musze powiedzieć że całkiem fajny. Dam ci jeszcze taką radę że jak go weźmiesz to z miejsca im powiedz żeby wyłączyli ci ściąganie aktualizacja, bo słony przepłacisz. Skoro już jesteśmy przy tym temacie to czy ktoś z was miał taką sytuację, że ściągały mu się same aktualizację a na koniec miecha przyszedł duuuuuuży rachunek, bo ja walcze z orange a oni mi odpisują że nie byli w stanie mnie o tym poinformować że taka sytuacja będzie miała miejsce?
Jakby chcieli, to by poinformowali, jak masz abonament, to chyba Twój adres przecież mają ?
No tak, ale chodzi mi o to że podczas zakupu telefonu żadna z miłych pań nie powiedziała mi że telefon będzie sam pobierał aktualizaje z internetu i dopiero po 1 okresie rozliczeniowym się o tym dowiedziałem. Według mnie jest to nieuczciwa praktyka, gdyż jestem już w orange ok 10 lat i jak dotąt byłem bardzo zadowolony z ich usług. Co jest najlepsze to to że połączenie z internetem nie było możliwe, gdy chciałem sobie wejść np. na google a aktualizaje się pobierały i nabijały rachunek. Dla mnie jest to zatajenie informacji w celu uzyskania korzyści majątkowych bo nie tylko mnie tak zrobili. Ostatnio jak byłem w tej frajerskiej firmie to przyszedł koleś któremu nabiło 2000 rachunku i też mu powiedziano żę TE TELEFONY MAJĄ TYLE FUNKCJ,I ŻE FIRMA ORANGE NIE JEST W STANIE GO POINFORMOWAĆ ŻE TELEFON SIĘ SAM BĘDZIE ŁĄCZYŁ Z INTERNETEM!!! SIC!!!
ksckscksc Napisał(a):
> No tak, ale chodzi mi o to że podczas zakupu
> telefonu żadna z miłych pań nie powiedziała mi
> że telefon będzie sam pobierał aktualizaje z
> internetu i dopiero po 1 okresie rozliczeniowym
> się o tym dowiedziałem. Według mnie jest to
> nieuczciwa praktyka, gdyż jestem już w orange ok
> 10 lat i jak dotąt byłem bardzo zadowolony z ich
> usług. Co jest najlepsze to to że połączenie z
> internetem nie było możliwe, gdy chciałem sobie
> wejść np. na google a aktualizaje się
> pobierały i nabijały rachunek. Dla mnie jest to
> zatajenie informacji w celu uzyskania korzyści
> majątkowych bo nie tylko mnie tak zrobili.
> Ostatnio jak byłem w tej frajerskiej firmie to
> przyszedł koleś któremu nabiło 2000 rachunku i
> też mu powiedziano żę TE TELEFONY MAJĄ TYLE
> FUNKCJ,I ŻE [b]FIRMA ORANGE[/b] NIE JEST W STANIE GO
> POINFORMOWAĆ ŻE TELEFON SIĘ SAM BĘDZIE
> ŁĄCZYŁ Z INTERNETEM!!! SIC!!!
Jeżeli ktoś korzysta z takich firm jak Orange czy TP (na chwilę obecną jeden ciul bo ten sam właściciel,obie firmy francuskie - prywatne) to niech się nie dziwi, że ma problemy.
Ja bym nie popuścił - zacznij delikatnie - opisz sytuację na funpage'u orange na fb. Ktoś tam moderuje i odpowiada za wpisy więc będzie się musiał wypowiedzieć na ten temat.
Zawsze mozesz zasiegnac porady u Rzecznika Praw Konsumenta.
http://www.uokik.gov.pl/rzecznicy_konsumentow.php
Ta ob w pozostałych informują o takich rzeczach. Albo się aktualizacje nie ściągają. Jak się kupuje chłam dotykowy i biega z ciągle włączonym to potem nie ma się co dziwić. Jeszcze miliard pincet pierdoł w telefonie. Tylko windoza się pyta przy instalacji czy się ma aktualizować sama czy ty masz tym zarządzać. Całe inne badziewie nawet o tym nie wspomni. Więc jebać google, a nie orange jak mamy być szczegółowi.
skomentuje to krotkim HAHAHHAHAHAHAHAHA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)